Valdereza
Džemilė
Pardavėja segėjo kortelę su vardu Mažena
QUOTE(Siurbelyte @ 2012 11 08, 20:38)
Džemilė
Pažinojau tokią. Vardas musulmoniškas, reiškia gražuolė, tik, kad lietuviškai iškart su džemu asocijuojasi
QUOTE(dok2266 @ 2012 11 08, 21:57)
Lenkė, iškart aišku
Gidonė
QUOTE(dajolu @ 2012 11 06, 15:43)
Dvi tokias pažįstu ir tikrai ne CMB beraščiai dirba, tėvų toks pasirinkimas buvo, bet visa tai iš sąsajos su Ramūnu.
tikrai,negi taip sunku suvokt kad Ramunė ir Ramūnė-tai du skirtingi vardai.turiu pažįstamą vardu Ramūnė tai ji net įsižeidžia pavadinta Ramune
QUOTE(sirdukele @ 2012 11 08, 21:06)
mano berniukas vardu Brainas...
Brainas? Čia nuo angliško žodžio brain ar kaip?
QUOTE(HappyAngel @ 2012 11 09, 10:47)
Brainas? Čia nuo angliško žodžio brain ar kaip?
http://www.thinkbaby...meaning/1/Brian
QUOTE(No comment @ 2012 11 09, 12:46)
Na, būtų Brajanas/Brajenas, tai dar bent suprasčiau, apie kokį vardą kalba eina (nors tai nekeičia fakto, jog tiek Brajanas, tiek Brajenas būtų baisūs vertalai), tačiau Brainas?...
QUOTE(HappyAngel @ 2012 11 09, 15:34)
Na, būtų Brajanas/Brajenas, tai dar bent suprasčiau, apie kokį vardą kalba eina (nors tai nekeičia fakto, jog tiek Brajanas, tiek Brajenas būtų baisūs vertalai), tačiau Brainas?...
Jokiais budais nesakau, kad man tox vardas graziai skamba, bet gi kiekvienas renkasi, kas jam graziausia. Kazkas grazu Petras, kazkam gal kox Huanito. Del to tu vardu tiek daug ir yra (o jei kam truxta, tai dar prisigalvoja) , kad kiekvienas rastu savo, kuris jam pats mieliausias
Neteiskime ir nebusime teisiami
QUOTE(Siurbelyte @ 2012 11 08, 21:38)
Džemilė
Nevykusi "suanglėjusi" arabiško vardo Jamila transkribcija.
QUOTE(sirdukele @ 2012 11 08, 22:06)
mano berniukas vardu Brainas...o drauges mama Gelyte,paklausu kodel,gyveno rusijoje buvo vardas svieta ir kai lietuvinosi varda pavadino gelyte
Tikiuosi, kad padarėte klaidą, rašydama savo sūnelio vardą. O Jūsų pažįstama keistai susilietuvino savo vardą - vardą Svieta/Svetlana geriau versti Saulė.
QUOTE(dok2266 @ 2012 11 08, 22:57)
Tai įprastas lenkiškas vardas, tik lietuviškai transkibuotas.