QUOTE(snaige10 @ 2012 10 19, 09:24)
Ir ką jis reiška tas "Ismonda" vardas, man pagooglinus meta tik "is monday" - pirmadienis... Čia kaip jau Robinzono Kruzo nuotykiuose pardėkim vadinti žmones savaitės dienų pavadinimais: Penktadienis, Pirmadienis ir t.t.
nežinau, nesidomėjau
QUOTE(snaige10 @ 2012 10 19, 09:33)
Tai matyt tikrai tikras vardas, visai ne menedžerių sukurtas
nemanau, kad tais metais Lietuvoje žmonės apie menedžerius žinojo http://www.bibliotek...onda-katauskien
QUOTE(snaige10 @ 2012 10 19, 09:49)
Tai, kad ji gimė 1966 metais, manote piaras ir menedžmentas yra šių dienų naujadaras?
Mano aplinkoje pilna pavyzdžių, kai įgiję/pakeitę profesiją žmonės pasikeisdavo ir vardus...
Mano aplinkoje pilna pavyzdžių, kai įgiję/pakeitę profesiją žmonės pasikeisdavo ir vardus...
negaliu diskutuoti, galiu tik konstatuoti, kad yra žmogus tokiu vardu. ar tėvai pavadino, ar pati persivadino - man jokio skirtumo.
QUOTE(Dzenete @ 2012 10 19, 07:15)
Kiaulpienė
Beje, jeigu imti, kad Kiaulpienė yra vedusi moteris, kurios vyras yra Kiaulpis, tai jų vaikų pavardės turėtų būtų skambėti tikrai įdomiai, ypač, su galūne -utė.
QUOTE(snaige10 @ 2012 10 19, 14:31)
Beje, jeigu imti, kad Kiaulpienė yra vedusi moteris, kurios vyras yra Kiaulpis, tai jų vaikų pavardės turėtų būtų skambėti tikrai įdomiai, ypač, su galūne -utė.
neprisigalvokit nesąmonių. Jei tėvas Kiaulpis, tai dukra Kiaulpytė.
QUOTE(snaige10 @ 2012 10 19, 15:31)
Šiaip jau moterys išteka, o ne veda.
QUOTE(HappyAngel @ 2012 10 20, 13:22)
Šiaip jau moterys išteka, o ne veda.
Tai kad dabar įvairiai būna:)
Farida