Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(Lijanu @ 2012 08 27, 17:36)
Musu seimoje pakankamai daug zinomu, bet db retai pasitaikanciu ir net keistoku vardu smile.gif As pati esu Lijana, Mano dukra Mėta, sūnūs Rojus ir Vėjas ir Vakaris. Puseserės augina berniukus Gvidą, Anuprą, Balį, Kiprą, Vytį, Kasparą smile.gif Vyro broliai dvyniai yra Arijus ir Adrijus, o anyta Otilija smile.gif Mano sesers dukrytės yra Upė ir Ula smile.gif Geriausių draugų pora Rosvydas ir Rosita, augina mergytę Evitą smile.gif

Siaip mano vyra viliojo pavadinti sunus Kajum, Pijum arba Nojum..bet man sitie vardai ne prie sirdies, gal ta galune tokia..Mano mama dirba darzelyje, tai sake, kad kas antras vaikas db su tokiu vardu..

P.s jei turėciau dar viena sunu, pavadinciau Rapolu smile.gif jei mergaitę tai Liepa smile.gif

Šiaip tai bent pusė paminėtų vardų visai ne reti...
Atsakyti
QUOTE(Raselija @ 2012 08 26, 22:32)
Pazistu viena Algida, labai nemaloni moteris  schmoll.gif

Seniau lankiausi pas gydytoja Sigla, kiek pamenu is nuogirdu, tai ja taip pavadino tetis, na ta prasme jo vardas buvo Algis, o ja pavadino skaitant is galo.

Dar gerai, kad tevas ne Albertas buvo, o tai butu dukra Satrebla lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 08 28, 12:16)
Šiaip tai bent pusė paminėtų vardų visai ne reti...

Na nesakiau, jog jie reti, bet tiesiog kai kurie tikrai retai pasitaikantys smile.gif tarkim mano ardas - Lijana.. Dauguma ji zino, bet nemanau, jog daznas turi pazistamu tokiu vardu smile.gif kazkada universitete buvau vienintele Lijana smile.gif
Atsakyti
Siandien suzinojau kad pas mus miestelyje yra mergaite vardu Antėja Siaubas kazkoks, ka tevai maste kai toki varda dave blink.gif
Atsakyti
Arba ka tevai galvojo duodami mergaitei varda Mantryda.. Dar kaip tik neseniai per tv maciau moteri su tokiu vardu, o paskui per viena laida komike suviduriavus sako: Man tryda.. Nu tai ka zn, mergaitei su tokiu vardu, pravardes garantuotos..
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2012 08 28, 21:09)
Siandien suzinojau kad pas mus miestelyje yra mergaite vardu Antėja Siaubas kazkoks, ka tevai maste kai toki varda dave blink.gif

Nemaste... faktas, kad nemaste.... doh.gif

QUOTE(Lijanu @ 2012 08 29, 08:18)
Arba ka tevai galvojo duodami mergaitei varda Mantryda.. Dar kaip tik neseniai per tv maciau moteri su tokiu vardu, o paskui per viena laida komike suviduriavus sako: Man tryda.. Nu tai ka zn, mergaitei su tokiu vardu, pravardes garantuotos..

nu jo.... kazkas baisaus... blink.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijanu @ 2012 08 29, 10:18)

tiesiog gaila man to vaiko.....
Kaip ir Antytes doh.gif Tokia grazi miela mergyte, ir tokiu siaubingu vardu pavadinta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijanu @ 2012 08 29, 10:18)

Mantryda doh.gif Pravardes net nereikia, nes pats vardas savaime yra baisi pravardė... doh.gif Jei negalvotum apie tai, kad kažkam su tokiu vardu sugadintas gyvenimas tai baisiai juokinga - "labas, aš Tomas", "Labas - Mantryda"... O įvedus į visagalį FB matyti, kad mergaičių tokiu vardu yra ne viena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gincaryce: 29 rugpjūčio 2012 - 12:14
Na, i sitos temos sarasus reik itraukti naujagime Ievos ir Adomo Norkunu seimoje....

ADIJA

"Paprastai berniukams suteikiamas tėčio vardas, tačiau mes nutarėme pasielgti netradiciškai ir tėčio vardą duoti savo dukrytei, - DELFI pasakojo A. Norkūnas. - Mažylę pavadinome Adija."

DELFI Jums tiekia kokybišką nemokamą turinį. Jūs atsidėkotumėte mums, jei dalintumėtės šiuo tekstu siųsdami jo nuorodą, o ne kopijuodami tekstą. http://pramogos.delf...1#ixzz24wEymFrs
Atsakyti
O kas su Antėja negerai? blink.gif Mitologinis vardas, reikšmė graži irgi, gal nelabai skambus, bet tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 08 29, 15:53)
O kas su Antėja negerai? blink.gif Mitologinis vardas, reikšmė graži irgi, gal nelabai skambus, bet tik tiek.

Viskas gerai su vardu, issikyrus tai, kad mokykloje bus vadinama antimi biggrin.gif 100 % garantuoju doh.gif

Papildyta:
Siandien buvau darzelyje, grupes susirinkime, sarasuose maciau yra berniukas vardu Deilas, kaip jums sis? smile.gif As mintyse iskart prisiminiau filmuka Cipas ir Deilas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijanu @ 2012 08 29, 16:41)
Viskas gerai su vardu, issikyrus tai, kad mokykloje bus vadinama antimi biggrin.gif 100 % garantuoju  doh.gif

Mano smegeninė turbūt totaliai neveikianti šiandien, nes su antimi vardo net nesusiejau, kol nepasakei ax.gif O gal dėl to, kad iškart pagalvojau apie anglišką tarimą, kuris su antimis nieko bendro neturi.
Atsakyti