Prisiminiau ir aš du pažįstamus vaikučius retais vardais -- Ramojus ir Andojas.
QUOTE(smarty_978 @ 2012 08 22, 17:58)
Ruduo, Vanduo, Akmuo, Menuo...zodziai skamba graziai, bet vardais juos daryti - nu nea.....
Nekokie vardai is zodziu siu
Prieš kelias savaites išgirdau vardą Jėgonas.Net perklausėm ar tikrai taip išgirdom, sako taip, tėvai davė nuo žodžio jėga.
QUOTE(Egloja @ 2012 08 25, 13:55)
Prieš kelias savaites išgirdau vardą Jėgonas.Net perklausėm ar tikrai taip išgirdom, sako taip, tėvai davė nuo žodžio jėga.
Va čia tai baisybių baisybė
QUOTE(juraciux @ 2012 08 20, 22:44)
žinau vieną berniuką vardu Šerkšnas
eina peklan, gaila vaiko
Papildyta:
QUOTE(Egloja @ 2012 08 25, 14:55)
siaubas kokis
Rastida, Kordelija, Algida, Ridana...
QUOTE(Dono @ 2012 08 26, 20:44)
Rastida, Kordelija, Algida, Ridana...
Pazistu viena Algida, labai nemaloni moteris
Seniau lankiausi pas gydytoja Sigla, kiek pamenu is nuogirdu, tai ja taip pavadino tetis, na ta prasme jo vardas buvo Algis, o ja pavadino skaitant is galo.
Laimantas.
QUOTE(Raselija @ 2012 08 26, 22:32)
Pazistu viena Algida, labai nemaloni moteris
Seniau lankiausi pas gydytoja Sigla, kiek pamenu is nuogirdu, tai ja taip pavadino tetis, na ta prasme jo vardas buvo Algis, o ja pavadino skaitant is galo.
Ir kaip tėvai sau leidžia tokias nesamones daryt, žaist vaikų vardais...
Musu seimoje pakankamai daug zinomu, bet db retai pasitaikanciu ir net keistoku vardu As pati esu Lijana, Mano dukra Mėta, sūnūs Rojus ir Vėjas ir Vakaris. Puseserės augina berniukus Gvidą, Anuprą, Balį, Kiprą, Vytį, Kasparą Vyro broliai dvyniai yra Arijus ir Adrijus, o anyta Otilija Mano sesers dukrytės yra Upė ir Ula Geriausių draugų pora Rosvydas ir Rosita, augina mergytę Evitą
Siaip mano vyra viliojo pavadinti sunus Kajum, Pijum arba Nojum..bet man sitie vardai ne prie sirdies, gal ta galune tokia..Mano mama dirba darzelyje, tai sake, kad kas antras vaikas db su tokiu vardu..
P.s jei turėciau dar viena sunu, pavadinciau Rapolu jei mergaitę tai Liepa
Siaip mano vyra viliojo pavadinti sunus Kajum, Pijum arba Nojum..bet man sitie vardai ne prie sirdies, gal ta galune tokia..Mano mama dirba darzelyje, tai sake, kad kas antras vaikas db su tokiu vardu..
P.s jei turėciau dar viena sunu, pavadinciau Rapolu jei mergaitę tai Liepa
Daiga, Redanas