Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

Mano dukterėčios antras vardas Hilara smile.gif Vardas šventas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onomotopėja: 24 rugpjūčio 2012 - 22:00
Prisiminiau ir aš du pažįstamus vaikučius retais vardais -- Ramojus ir Andojas.
Atsakyti
QUOTE(smarty_978 @ 2012 08 22, 17:58)
Ruduo, Vanduo, Akmuo, Menuo...zodziai skamba graziai, bet vardais juos daryti - nu nea..... schmoll.gif

drinks_cheers.gif Nekokie vardai is zodziu siu schmoll.gif
Atsakyti
Prieš kelias savaites išgirdau vardą Jėgonas.Net perklausėm ar tikrai taip išgirdom, sako taip, tėvai davė nuo žodžio jėga. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2012 08 25, 13:55)
Prieš kelias savaites išgirdau vardą Jėgonas.Net perklausėm ar tikrai taip išgirdom, sako taip, tėvai davė nuo žodžio jėga.  g.gif

blink.gif Va čia tai baisybių baisybė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2012 08 20, 22:44)
žinau vieną berniuką vardu Šerkšnas

eina peklan, gaila vaiko blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Egloja @ 2012 08 25, 14:55)
Prieš kelias savaites išgirdau vardą Jėgonas.Net perklausėm ar tikrai taip išgirdom, sako taip, tėvai davė nuo žodžio jėga.  g.gif

blink.gif siaubas kokis
Atsakyti
Rastida, Kordelija, Algida, Ridana...
Atsakyti
QUOTE(Dono @ 2012 08 26, 20:44)
Rastida, Kordelija, Algida, Ridana...

Pazistu viena Algida, labai nemaloni moteris schmoll.gif

Seniau lankiausi pas gydytoja Sigla, kiek pamenu is nuogirdu, tai ja taip pavadino tetis, na ta prasme jo vardas buvo Algis, o ja pavadino skaitant is galo.

Atsakyti
Laimantas.
Atsakyti
QUOTE(Raselija @ 2012 08 26, 22:32)
Pazistu viena Algida, labai nemaloni moteris  schmoll.gif

Seniau lankiausi pas gydytoja Sigla, kiek pamenu is nuogirdu, tai ja taip pavadino tetis, na ta prasme jo vardas buvo Algis, o ja pavadino skaitant is galo.

doh.gif Ir kaip tėvai sau leidžia tokias nesamones daryt, žaist vaikų vardais...
Atsakyti
Musu seimoje pakankamai daug zinomu, bet db retai pasitaikanciu ir net keistoku vardu smile.gif As pati esu Lijana, Mano dukra Mėta, sūnūs Rojus ir Vėjas ir Vakaris. Puseserės augina berniukus Gvidą, Anuprą, Balį, Kiprą, Vytį, Kasparą smile.gif Vyro broliai dvyniai yra Arijus ir Adrijus, o anyta Otilija smile.gif Mano sesers dukrytės yra Upė ir Ula smile.gif Geriausių draugų pora Rosvydas ir Rosita, augina mergytę Evitą smile.gif

Siaip mano vyra viliojo pavadinti sunus Kajum, Pijum arba Nojum..bet man sitie vardai ne prie sirdies, gal ta galune tokia..Mano mama dirba darzelyje, tai sake, kad kas antras vaikas db su tokiu vardu..

P.s jei turėciau dar viena sunu, pavadinciau Rapolu smile.gif jei mergaitę tai Liepa smile.gif
Atsakyti
Daiga, Redanas
Atsakyti