Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

žinau vieną berniuką vardu Šerkšnas
Atsakyti
Kokia įdomi tema smile.gif.
Beskaitant ir besidžiaugiant biggrin.gif atsiminiau vieną: Eleta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 21 rugpjūčio 2012 - 13:15
QUOTE(juraciux @ 2012 08 20, 22:44)
žinau vieną berniuką vardu Šerkšnas

Jomajo doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynruge @ 2012 08 21, 14:27)

O kas čia tokio baisaus? smile.gif Jau geriau Ruduo ar Šerkšnas, nei Kevinas ar Aironas...
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2012 08 21, 20:30)
O kas čia tokio baisaus? smile.gif Jau geriau Ruduo ar Šerkšnas, nei Kevinas ar Aironas...

o kas rašė, kad baisu, tiesiog labai netikėta ir.... nesąmonė, tiek Ruduo, tiek Šerkšnas smile.gif tiesa, Šerkšnas gal ir geriau nei Ruduo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2012 08 21, 19:30)

O čia jau skonio reikalas unsure.gif. Vien jau kad kreipiniai į Rudenį ir Šerkšną skamba nekaip... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2012 08 21, 20:30)

aš šiaip jaučiu didelę nemeilę vertalams, bet man jie skamba geriau nei ruduo ar šerkšnas. kai kurie gamtos vardas nevardiški nė pro kur mano ausims. jei vėjas ar ąžuolas dar dar, tai ruduo ar šerkšnas (ypač šerkšnas) skamba kaip pasityčiojimas iš vaiko...
Atsakyti
Man Ruduo visai gražiai skamba smile.gif Šerkšnas gal labiau įdomiai, nei gražiai, bet irgi visai nieko smile.gif
Atsakyti
Ruduo, Vanduo, Akmuo, Menuo...zodziai skamba graziai, bet vardais juos daryti - nu nea..... schmoll.gif
Atsakyti
Solda, Dailė, Herta, Žilvinė, Nerius
Atsakyti
Turejau klasioke Aurinija ir kaimyne Andzelina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Giedrimė
Atsakyti