Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinė Sicilija- 2012 gegužė

QUOTE(jsgute @ 2012 06 07, 20:01)
patiems smalsiausiems ir stipriausių nervų skaitytojams siūlau atsidaryti šią internetinę nuorodą: http://shoq.lt/2011/...paroda-15-foto/

Stipriais nervais nepasižymiu, bet smalsumas begalinis biggrin.gif Gaila, kad neveikia nuoroda unsure.gif Bent jau man ax.gif
O fotoreportažas nuostabus thumbup.gif Tik už desertus pabaigoje negiriu schmoll.gif Argi galima šitaip suerzinti skrandį su tokiais vaizdais schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2013 03 06, 14:06)
Stipriais nervais nepasižymiu, bet smalsumas begalinis biggrin.gif Gaila, kad neveikia nuoroda unsure.gif Bent jau man ax.gif
O fotoreportažas nuostabus thumbup.gif Tik už desertus pabaigoje negiriu schmoll.gif Argi galima šitaip suerzinti skrandį su tokiais vaizdais  schmoll.gif biggrin.gif

Nuoroda neveikia ir man, deja verysad.gif Nieko amžino nėra, taip sakant smile.gif
Atsakyti
As ir keliauju i pasakiska Sicilija thumbup.gif Is tikruju mum labai pasiseke, pirmadieni nusipirkom tiesioginius lektuvo bilietus, kurie kainavo vos 350 lt pirmyn atgal vienam zmogui. isskrendam jau ateinancia savaite, laukiu nesulaukiu clap.gif tik gaila kad viso labo busim nepilnas 5 dienas... taciau nuomosimes masina ir zadam apvaziuot visa sala, aplankant pagrindinius sicilijos gamtinius ir istorinius lobynus smile.gif
Atsakyti
Smagiai pakopinėjau pakrantėmis ir neskubėdama prasiėjau siauromis gatvelėmis.

Ir aišku, kavos su ledais kartu prisėdau - neįmanoma atsispirti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2013 07 01, 10:50)
Smagiai pakopinėjau pakrantėmis ir neskubėdama prasiėjau siauromis gatvelėmis.

Ir aišku, kavos su ledais kartu prisėdau - neįmanoma atsispirti  lotuliukas.gif

Arūna,aš mielai tai kartočiau-gyvai mirksiukas.gif
Atsakyti
Fotoreportažas labai informatyvus, ačiū.
Atsakyti
Aciu uz nuostabu reportaza 4u.gif
Kadangi ruosiames ten si rugpjuti kelti sparnus, labai viskas idomu.
Jusu reportazas labai informatyvus, grazios foto!
Aciuuuuu!
Tik jusus deka galim pakeliauti neiseinant is namu, susidelioti savo kelioniu marsrutus be agenturu. zinom kas mums labiau verta demesio....
Atsakyti