Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto lopšeliai - darželiai

QUOTE(Belisa @ 2012 08 09, 13:27)
Mano dukra nelanko sio darzelio ir gyvename mes kitame mieste, tiosiog nusprendziau parsyti i si forma, kad ispeti kitas mamas.. Aisku, siuo atveju reiktu kelti visuotini skandala, bet deja, galiu tik parasyti ka zinau apie Zibureli.
Viena mergina man pasakojo, kad dirbo siame darzelyje. Karta ji eidama pro mazyliu grupe pamate kaip sena aukletoja mokino naujaja aukletoja kaip uzmigdyti verkianti mazyli. Senoji uzdejo pagalve vaikui ant veidelio ir padusino, kad trumpam negautu deguonies!!! Tada atseit vaikai geriau miega, iskart ramu.. Pasirodo, kad taip pas mus Lietuvoje darzeliuose migdomi patys maziausi. As pati negaliu patiketi, mane siaubas apima kai pagalvoji, kad taip elgiamasi su mazyliais kurie negali saves apginti. Mano dukra taip pat nelabai megsta miegoti, tad tokios kalbos sukele nerima, kad gal daugelyje darzeliu taip vyksta??
Smegenims trumpam negavus deguponies  labai sparčiai pradeda žūti neuronai.
Smegenyse lieka pažeisti tam tikri plotai, jie tampa nefunkcionalūs, juose veikia tik dalis neuronų.Tačiau gretimos smegenų sritys gali perimti pažeistos srities funkcijas. Šis procesas priklauso nuo ląstelių dirginimo intensyvumo.
Mielos mamos, jei Jusu vaikai lanke si darzeli, ir dabar Jusu vaikai turi neurologiniu problemu, manau, kad turetumete labiau pasidometi siuo darzeliu, gal net su teisesaugos pagalba...

Kazkoks siaubas.
Bet as abejoju ar taip elgiamas, jau seniai butu isaiskeje, o aukletojos gi keiciasi.
man protu nesuvokiama, kad taip galetu daryti.
Lankem ne Siauliuose darzeli buvo nuostabios aukletojos, kurias vaikuciai labai mylejo, juk jei su vaiku elgtusi blogai, jis is karto pasakytu, kad nenori eiti ir kodel nenori. Bent jau mano mazoji taip darytu..
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mergaites,ar buna kokia svente priesmokiklinukams?Mano mergaiciukei sie metai paskutiniai,ir idomu jiems bus kokia svente rugsejo 1d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2012 08 10, 12:10)
Sveikutes 4u.gif
Mergaites,ar buna kokia svente priesmokiklinukams?Mano mergaiciukei sie metai paskutiniai,ir idomu jiems bus kokia svente rugsejo 1d. g.gif

pas mus nebuvo- turbūt priklauso nuo darželio, kita vertus, nelabai yra ką švęsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2012 08 10, 11:10)
Sveikutes 4u.gif

Pas mus taip pat nebuvo.

Tiesiog visus vaikus rugsejo 1-ja diena prie ispuostu darzelio vartu su saldumynais ir linkejimais pasitinka vaikucius ir tevelius darzelio direktore ir darbuotojai persirenge ivairiais herojais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 10 rugpjūčio 2012 - 15:02
QUOTE(Dduusskkee @ 2012 08 01, 11:55)
Sveikos mamytes,

gal kurios nors vaikutis lanko "Žibureli"?
butu labai isomu apie ji suzinoti, nes mano mazyle nuo rugsejo ten prades eiti.

aš nuo rugsėjo pradėsiu vesti dukrytę į šį darželį.

QUOTE(Belisa @ 2012 08 09, 15:27)
Mano dukra nelanko sio darzelio ir gyvename mes kitame mieste, tiosiog nusprendziau parsyti i si forma, kad ispeti kitas mamas.. Aisku, siuo atveju reiktu kelti visuotini skandala, bet deja, galiu tik parasyti ka zinau apie Zibureli.
Viena mergina man pasakojo, kad dirbo siame darzelyje. Karta ji eidama pro mazyliu grupe pamate kaip sena aukletoja mokino naujaja aukletoja kaip uzmigdyti verkianti mazyli. Senoji uzdejo pagalve vaikui ant veidelio ir padusino, kad trumpam negautu deguonies!!! Tada atseit vaikai geriau miega, iskart ramu.. Pasirodo, kad taip pas mus Lietuvoje darzeliuose migdomi patys maziausi. As pati negaliu patiketi, mane siaubas apima kai pagalvoji, kad taip elgiamasi su mazyliais kurie negali saves apginti. Mano dukra taip pat nelabai megsta miegoti, tad tokios kalbos sukele nerima, kad gal daugelyje darzeliu taip vyksta??
Smegenims trumpam negavus deguponies  labai sparčiai pradeda žūti neuronai.
Smegenyse lieka pažeisti tam tikri plotai, jie tampa nefunkcionalūs, juose veikia tik dalis neuronų.Tačiau gretimos smegenų sritys gali perimti pažeistos srities funkcijas. Šis procesas priklauso nuo ląstelių dirginimo intensyvumo.
Mielos mamos, jei Jusu vaikai lanke si darzeli, ir dabar Jusu vaikai turi neurologiniu problemu, manau, kad turetumete labiau pasidometi siuo darzeliu, gal net su teisesaugos pagalba...

kažkas baisaus, truputį neramu paliko, paskaičius šį postą.. dabar kai eisiu susipažinti su auklėtoja, žiūrėsiu į ją kreivai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(`ChimorinkA` @ 2012 08 10, 17:19)
aš nuo rugsėjo pradėsiu vesti dukrytę į šį darželį.
kažkas baisaus, truputį neramu paliko, paskaičius šį postą.. dabar kai eisiu susipažinti su auklėtoja, žiūrėsiu į ją kreivai..  unsure.gif

nu nezinau.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 08 10, 16:39)
nu nezinau.... doh.gif

ko nežinot?
tai visada paskaičius kokį neigiamą atsiliepimą, instinktyviai pradedi nepasitikėt viskuo.. čia bent jau man taip ..
Atsakyti
QUOTE(`ChimorinkA` @ 2012 08 10, 17:57)
ko nežinot?
tai visada paskaičius kokį neigiamą atsiliepimą, instinktyviai pradedi nepasitikėt viskuo.. čia bent jau man taip ..

siaubingai neitiketina doh.gif
o kur galima pamatyti ar i darzeli patekai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 08 10, 23:00)
siaubingai neitiketina doh.gif
o kur galima pamatyti ar i darzeli patekai? ax.gif

šiaip paskambina ir pasako smile.gif
mes tai rajoniniai, todėl tvarkėmės sunkiuoju būdu. rinkom pluoštą dokumentų, nešėm į rajono savivaldybę, tada 4 mėnesius laukėm. O ten jau kokį darželį paskiria, į tokį ir tenka eiti, arba atsisakyti.
Atsakyti
sveikos mano berniukui metukai laiko noreciau priregistruoti i eile darzelyje kad nuo dveju metuku pradeti leisti gal galetumete patarti darzeli katras butu netoli traku gatves mes gyvename prie gamyklos verpsto jei kas nezino tai netoli katedros.patarkit mamytes 4u.gif 4u.gif kazin ar papulsim eileje ant kito rugsejo?
Atsakyti
QUOTE(Belisa @ 2012 08 09, 15:27)

kazkas kazka pasakojo doh.gif jai jau mate tai reikejo ir viesinti ...
o dabar tik gasdinami teveliai ,o kaip ir jokiu irodymu neturima

mes einame i si darzeli ir neturiu siuo metu jokiu nusiskundimu .Aukletojos musu thumbup.gif
Atsakyti
laba, o gal žinot kaip bus šiemet su kancialerinėm priemonėm, pavasarį auklėtoja aiškino kad priemonių nebereiks, nes tas 25 litai mokestis skirtas, o kažin kaip iš tikrųjų g.gif
Atsakyti