Sirdis plysta,pasidalinsiu su jumis..kokia jusu nuomone?
Darzelyje buvo mergaite,kuri turejo uteliu ir jos persinese keliems vaikams..Viena mama pasiskunde vaiku teisem,nes pabijojo,kad tos bedos tesis ne vienus metus,kad musu vaikai pastoviai tures tu bedu.. Sujudo vaiku teises istaiga,isdezinfekavo visa darzelio grupe ir tos mergytes namus.Seima kaip ir asociali..Stebi juos socialine darbuotoja..Aukletojos pasakojo,kad su jos broliais buvo tas pastoviai.. Tai ka,ta mergyte nesirode darzelyje 2sav.,aukletojos pasake,kad neleista jai lankyti istaigos,pakol tevai neisvalys visu plaukuciu.,t.y.glindu.Siand nuvedu savo vaika 10h,ziuriu sedi ta mergyte ant kedutes,visa verkianti
-galvyte nuskusta plikai Jai jau virs 3m.,tikrai supranta kas ir kokie yra mergaitiski pozymiai,na jau suvokia save kaip asmeni pilnumoje.. Bet manau nesuvokia teisingai kodel su ja taip buvo pasielgta..
Buvo sparciai atkreiptas demesys i kitu tevu nuogastavimus,bet kodel neatsizvelge i 3m zmogaus teise..Manau taip elgiantis reikejo atsizvelgt i asmeni,kaip jis jau masto ir pan..
Siai dienai mergaite verke labai,nenorejo eit i grupe tarp vaiku...
Man taip pagailo jos... Mano trimetei kol galiukus pakerpa,jau visaip kaip ikalbinejam,kad bus grazi mergaite ir pan.,o cia neisivaizduoju kaip ji jautesi kai skuto plikai...
Man atrodo net vaiku namuose nebeskuta nuo tos ligos..o cia tokia iseitis augant seimoje...
Esu grupes komiteto nare,tai bandysiu eit iki direktores,kalbet,kaip sakant prasyt,kad ateityje taip nebenutiktu mergaitei...
Siais laikais LT jau norima atsizvelgt i dar negimusio zmogaus teises..o cia su trimeciu elgiasi taip..
Kokia jusu nuomone?ar padetis be iseities?...