Kokie atsiliepimai apie privatu darzeli Berzynelyje?
Aciu
o nuo kelių metukukų leidžiat į tuos būrelius? kai į darželio grupę pereina?
Gluosnyje dar nesidomėjau, bet keli tikrai yra.
padarėm vakar susirinkimą, tai nusprendėm grupei pirkti CD grotuvą ir kelis edukacinius žaidimus vaikams o auklėtojoms ir šeimininkutei po čekį
Gluosnyje dar nesidomėjau, bet keli tikrai yra.
padarėm vakar susirinkimą, tai nusprendėm grupei pirkti CD grotuvą ir kelis edukacinius žaidimus vaikams o auklėtojoms ir šeimininkutei po čekį
Pas mus nuspręsta vaikams po vineodas knygutes ir saldumynų mini rinkinkėlį, auklėtojoms čekiai.
QUOTE(Suprem @ 2012 11 30, 00:22)
Esu girdėjusi iš gaunančių čekius, kad geriau gryni pinigėliai būtų
Grynais darbovietė sumoka, o čia simbolinė dovana Vietoj to, kad tėveliai gali nepataikyti, neįtikti su materealiu daiktu, tai duodama, kad pačios išsirinktų sau dovaną
QUOTE(*Linele* @ 2012 11 30, 00:35)
Grynais darbovietė sumoka, o čia simbolinė dovana Vietoj to, kad tėveliai gali nepataikyti, neįtikti su materealiu daiktu, tai duodama, kad pačios išsirinktų sau dovaną
QUOTE(egllute @ 2012 11 30, 10:34)
Kaip pas jus su Kalėdų senelio apmokėjimu, ar patys užsakinėjate?
Draugė jau buvo susirinkime tai pas juos reikia patiems už tai susimokėti, o esu girdėjusi, kad darželiai užsako pas mus tik kitą savaitę susirinkimas tada ir sužinosim.
Draugė jau buvo susirinkime tai pas juos reikia patiems už tai susimokėti, o esu girdėjusi, kad darželiai užsako pas mus tik kitą savaitę susirinkimas tada ir sužinosim.
Mes patys ieškome Kalėdų senio, patys mokame.
Pas mus taip pat patys ieskome Kaledu senio Ir mokam 150 lt uz valanda Plesikai...
QUOTE(zirziliux @ 2012 11 30, 12:56)
Pas mus taip pat patys ieskome Kaledu senio Ir mokam 150 lt uz valanda Plesikai...
Mums pasiūlė studentą, labai linksmą ir mokantį užimti vaikus bei tėvelius. 75Lt už programą
QUOTE(*Linele* @ 2012 11 30, 13:13)
Mums pasiūlė studentą, labai linksmą ir mokantį užimti vaikus bei tėvelius. 75Lt už programą
gal kontaktus parasytumete, gal prireiks
QUOTE(egllute @ 2012 11 30, 13:15)
gal kontaktus parasytumete, gal prireiks
Ne pas mane kontaktai, tai kai sužinosiu galėsiu parašyti