QUOTE(lepunele @ 2012 11 17, 19:29)
isvis tos dovanos darzelyje reiktu uzdrausti, namuose dovanokites kiek norit, pas senelius, o darzeli vaikai turi dziaugtis svente be jokiu pasirodymu, be jokiu teveliu baliu tik linksmybes su Kaledu seneliu, o senelis iteikia smulkmenele - koki saldainuka, sokaladuka. O dabar teveliai pyksta kai reikia pinigelius metyt, aukletojos piksta kad ispusta, sureiksminta viskas, joms tai papildomas darbas. Reiktu pagaliau padaryt svente vaikam, o ne cirka teveliam.
Tai gal is vis kaledu nebesvenciam ir bus ramu
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 11 18, 18:41)
Tai gal is vis kaledu nebesvenciam ir bus ramu
gera mintis
QUOTE(lepunele @ 2012 11 17, 18:29)
isvis tos dovanos darzelyje reiktu uzdrausti, namuose dovanokites kiek norit, pas senelius, o darzeli vaikai turi dziaugtis svente be jokiu pasirodymu, be jokiu teveliu baliu tik linksmybes su Kaledu seneliu, o senelis iteikia smulkmenele - koki saldainuka, sokaladuka. O dabar teveliai pyksta kai reikia pinigelius metyt, aukletojos piksta kad ispusta, sureiksminta viskas, joms tai papildomas darbas. Reiktu pagaliau padaryt svente vaikam, o ne cirka teveliam.
kiek zinau,kad teveliai tikrai nebaliavoja darzeliuose,nes negalima,o jeigu jus vadinat arbatos bei kavos gerimu baliumi,tai vel kita medalio puse.o kaip padaryti vaikams svente be papildomo darbo,nes kazkiek reikia vaikucius paruosti .gerai cia viena mamyte parase,kad nebesveskim ir nereikes sukti galvos .tikriausiai nei vienas nepagalvojam,kiek pinigeliu metom sveciu priemimui,ar kazkur nueinant butent svenciu metu
As manau, kad sventes yra tikrai tik vaikams senai isgyvendinti visi baliai, baliukai. Pasisedejimai visada yra gerai, nes kitu atveju sunku surinkti tevelius ir pasibendrauti Iseina vaikuciai is darzelio i mokykla, o tevai vieni kitu nepazista
sveiki
o mes pirksim visai grupei bendrą didelę dovaną. auklėtojos pasakojo, kad anksčiau tėvai pripirkdavo nelogiškai. vienam atneša mažytę mašinytę, kitam didžiausią dėžę, tai tas kur gavo mažą, verkia, nori didelės.
kadangi mūsų auklėtojos bus su mūsų vaikučiais iki paruošiamukų, tai visi tėveliai sutinka, kad galės dar ilgai džiaugtis ta dovana grupėje. o galvojam apie supermarketą su prekių vežimėliu.galės visi vaikučiai žaisti. o saldainiai bus iš darželio. sakė kad po didžiausią dėžutę gauna.
geriau man duokit mintį, ką auklėtojom dovanoti, nuo tėvelių? ir šeiminkutei perkat dovaną? aš esu grupės taryboje, o visai šviežia,tai nelabai žinau
QUOTE(janna @ 2012 11 08, 13:01)
Arteja sventinis maratonas.
Gal, mamos galit pasidalinti idejomis
Kaip visuomet dydziausias galvos skausmas - dovaneles vaikams.
Kaip apskritai sprendziamas sis reikalas jusu darzeliuose/grupese???!
O gal turit kazkokiu savo pastebejimu: kas pateisino vaiku lukescius o kas ne... kitaip tariant - is praktikos.
Gal, mamos galit pasidalinti idejomis
Kaip visuomet dydziausias galvos skausmas - dovaneles vaikams.
Kaip apskritai sprendziamas sis reikalas jusu darzeliuose/grupese???!
O gal turit kazkokiu savo pastebejimu: kas pateisino vaiku lukescius o kas ne... kitaip tariant - is praktikos.
o mes pirksim visai grupei bendrą didelę dovaną. auklėtojos pasakojo, kad anksčiau tėvai pripirkdavo nelogiškai. vienam atneša mažytę mašinytę, kitam didžiausią dėžę, tai tas kur gavo mažą, verkia, nori didelės.
kadangi mūsų auklėtojos bus su mūsų vaikučiais iki paruošiamukų, tai visi tėveliai sutinka, kad galės dar ilgai džiaugtis ta dovana grupėje. o galvojam apie supermarketą su prekių vežimėliu.galės visi vaikučiai žaisti. o saldainiai bus iš darželio. sakė kad po didžiausią dėžutę gauna.
geriau man duokit mintį, ką auklėtojom dovanoti, nuo tėvelių? ir šeiminkutei perkat dovaną? aš esu grupės taryboje, o visai šviežia,tai nelabai žinau
Aukletojai gal koki ceki is knygyno Seimininkutes zinoma irgi reikia pasveikint,kas be ko,butinai mano galva..
Pelargonija-o su grupes teveliais nesitaret ka dovanosit,negi uzkrove paciai galvotis?
Pelargonija-o su grupes teveliais nesitaret ka dovanosit,negi uzkrove paciai galvotis?
QUOTE(agute07 @ 2012 11 19, 12:39)
As manau, kad sventes yra tikrai tik vaikams senai isgyvendinti visi baliai, baliukai. Pasisedejimai visada yra gerai, nes kitu atveju sunku surinkti tevelius ir pasibendrauti Iseina vaikuciai is darzelio i mokykla, o tevai vieni kitu nepazista
Pritariu, kad įdomu susipažinti su kitais tėveliais, o kada pabendrausi, jei ne per tokius pasisėdėjimus ir tai ne vien pasisėdėjimas tėvams, bet pirmiausia vaikučiai pasivaišina
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 11 19, 22:17)
mes paprastai iteikiam dovanu ceki didesnio PC, kuris galioja pradenant maisto prekemis ir baigiant knygynais, kad butu kuo didesnis pasirinkimas.
visada sveikinam ir seimininkute (aukletoju padejeja), neisskirdamos nei suma nei demesiu.
bendra dovanele mes dovanojome pernai. vaikai labai dziaugesi atsiradusia galimybe klausytis ir daineliu, ir pasakeliu, ir rengti "diskotekas", ir savotiska "karaoke". daznokai jis naudojamas kaip fonas: grojant tyliai ramiai muzikai vaikai uzsiima ivairia veikla nuo piesimo iki ivairiu darbeliu kurybos, - savotiska muzikos terapija
QUOTE(*Gina @ 2012 11 20, 07:50)
Aukletojai gal koki ceki is knygyno Seimininkutes zinoma irgi reikia pasveikint,kas be ko,butinai mano galva..
aš pasiūliau idėją, paruošiau tokį katalogėlį su įvairiom idėjom, auklėtojos padėjo rūbinėje, tėveliai pasižiūri ir auklėtojos sakė kad sutinka su ta idėja kad bendra dovana, o gruodžio pradžioje darome susirinkimą ir nuspręsime kokią išsirinksime dovaną, ir kokią maždaug sumą dėt. o dėl auklėtojų tai nežinau kaip reiks visus tėvelius man surinkt
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 11 20, 19:53)
aš pasiūliau idėją, paruošiau tokį katalogėlį su įvairiom idėjom, auklėtojos padėjo rūbinėje, tėveliai pasižiūri ir auklėtojos sakė kad sutinka su ta idėja kad bendra dovana, o gruodžio pradžioje darome susirinkimą ir nuspręsime kokią išsirinksime dovaną, ir kokią maždaug sumą dėt. o dėl auklėtojų tai nežinau kaip reiks visus tėvelius man surinkt
nereikia tėvelių rinkti, iš patirties patarimas, kai nuspręsit po kiek pinigėlių rinksit, paprašykit kad auklėtojos padėtų surinkt, juk joms jokio skirtumo ar po 10 ar po 20 lt, jos surinks paprašydamos tėvelių kai vaikučiaus atveda ir pasiima, auklėtojos visada šiuo klausimu padeda
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 11 20, 18:53)
galima parasi skelbimukus tevu komiteto vardu ir ideti kiekienam vaikuciui ispinteles. tevai pasiimdami vaikus juos ras. pinigelius jums gales perduoti per aukletojas.