QUOTE(egllute @ 2012 11 09, 13:04)
nes tu dovanu ir taip teveliai po eglute deda, o dar is draugu ir giminiu dovaneles, manau tikrai daugiau nei pakankamai ir taip gauna, perdeta dovanu svente gaunasasi
Būtent tėvai, seneliai, kūmai, giminės dar darželis. Vaikas gavęs tiek dovanų paskui neįvertina
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 11 09, 19:41)
Del dovaneliu, ziuriu daug kam tinka saldainiai. Man asmeniskai tai labai nepatinka. Net neidomu manau vaikams, todel kad ir taip tu saldainiu ant kiekvienoo kampo gali gaut, net prekybos centre dalina Lopsiuke pas mazaja buvo dovaneles saldainiai, man tai asmeniskai nepatiko.. (dar ir pati juos pirkau ir dovaneles ruosiau ) Jau geriau kiekvienam po spalvinimo knygute butu dave ar siaip kokia knygele, vis nematytas vaikui naujas daiktas, nors tai dienai.. O saldainiai tai.. Nors gal kitiems vaikams saldainiai geriau uz knygutes maniske tai net ne visus valgo tuos saldainius
Man irgi iš dalies nepatinka saldainiai, nes iki 2m vaikams pas mus šeimoj neduodami saldainiai, o vėliau labai ribotai. Bet jų ir nepasigenda Arba daugiau 2vnt nesuvalgo
Knygutės išties puikus dovanėlių variantas. Kukli, vertinga, ugdanti dovana