Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto lopšeliai - darželiai

Ar pas jus darželiuose organizuoja tėvelių talkas aplinkos tvarkymui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2012 11 08, 13:01)
Arteja sventinis maratonas.

Gal, mamos galit pasidalinti idejomis  blush2.gif
Kaip visuomet dydziausias galvos skausmas - dovaneles vaikams.
Kaip apskritai sprendziamas sis reikalas jusu darzeliuose/grupese???!
O gal turit kazkokiu savo pastebejimu: kas pateisino vaiku lukescius o kas ne... kitaip tariant - is praktikos.  biggrin.gif  4u.gif

Aš būčiau už tai, kad arba visai darzelyje dovanėlių neteikti (liktų saldumynai) arba visiems padovanoti po Lego Duplo biggrin.gif
QUOTE(jolo @ 2012 11 09, 08:39)
Ar pas jus darželiuose organizuoja tėvelių talkas aplinkos tvarkymui?  g.gif

pas muss lopšiuke dar neorganizavo, tik kviete atnešti tulpiu svogūnėlių, kad vaikučiai pasodintų o pavasarį džiaugtūsi gėlytėmis, bet mes susirgom ir visai iš galvos iškrito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolo @ 2012 11 09, 09:39)

Pas mus darzelyje neorganizuoja, bent jau iki siol tikrai nebuvo jokios talkos.
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 11 09, 09:05)
Aš būčiau už tai, kad arba visai darzelyje dovanėlių neteikti (liktų saldumynai) arba visiems padovanoti po Lego Duplo biggrin.gif

pas muss lopšiuke dar neorganizavo, tik kviete atnešti tulpiu svogūnėlių, kad vaikučiai pasodintų o pavasarį džiaugtūsi gėlytėmis, bet mes susirgom ir visai iš galvos iškrito  doh.gif

Pas mus nėra dar kalbų, bet aš už vienodus saldainiukų ar kitokius mini saldžius rinkinius.
Atsakyti
nes tu dovanu ir taip teveliai po eglute deda, o dar is draugu ir giminiu dovaneles, manau tikrai daugiau nei pakankamai ir taip gauna, perdeta dovanu svente gaunasasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2012 11 08, 15:01)
Arteja sventinis maratonas.

Gal, mamos galit pasidalinti idejomis  blush2.gif
Kaip visuomet dydziausias galvos skausmas - dovaneles vaikams.
Kaip apskritai sprendziamas sis reikalas jusu darzeliuose/grupese???!
O gal turit kazkokiu savo pastebejimu: kas pateisino vaiku lukescius o kas ne... kitaip tariant - is praktikos.  biggrin.gif  4u.gif

Dar nebuvo susirinkimo,bet as buciau UZ prie saldainiuku dar po knyga,knygute kokia blush2.gif Saldainius suvalge ir pamirso,o vat knyga(parinkta kiekvienam vaikui individualiai(patys tevai renka,perka))tai jau lieka prisiminimui ir nauda asmenybei mazajai ax.gif Lelytes,masinytes ir pan.,lai artimieji dovanoja,o knyga-nuo darzelio,ugdymo istaigos wub.gif
Cia tik noras toks mano butu,o kaip bus is tikro,bus matyt..

QUOTE(jolo @ 2012 11 09, 10:39)

Ne,neorganizuoja,bet pati siuliausi lapus nugrebt mirksiukas.gif Aukletoja sake nereikia,is birzos ateina..
Bet visai noreciau prisidet,gal eit pas direktore paklaust g.gif Sniega ziema kast jau sunku bus biggrin.gif
Atsakyti
pas mus is birzos irgi ateina moteriskes tvarkyti, tai aplinkos tvarkymu rupintis nereikia.
del dovaneliu, *Ginos ideja man labiausiai prie sirdies. knygute butu kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolo @ 2012 11 09, 09:39)

Pas mus neorganizuoja, darzelyje dirba vyrukas (ar pora), kurie pastoviai aplinka tvarko, praktiskai vos ne kasdien matau lauke, tai lapus grebiant tai dar ka tvarkant thumbup.gif

Del dovaneliu, ziuriu daug kam tinka saldainiai. Man asmeniskai tai labai nepatinka. Net neidomu manau vaikams, todel kad ir taip tu saldainiu ant kiekvienoo kampo gali gaut, net prekybos centre dalina doh.gif Lopsiuke pas mazaja buvo dovaneles saldainiai, man tai asmeniskai nepatiko.. (dar ir pati juos pirkau ir dovaneles ruosiau biggrin.gif ) Jau geriau kiekvienam po spalvinimo knygute butu dave ar siaip kokia knygele, vis nematytas vaikui naujas daiktas, nors tai dienai.. O saldainiai tai.. Nors gal kitiems vaikams saldainiai geriau uz knygutes g.gif maniske tai net ne visus valgo tuos saldainius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 09 lapkričio 2012 - 19:46
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 11 09, 19:41)
Pas mus neorganizuoja, darzelyje dirba vyrukas (ar pora), kurie pastoviai aplinka tvarko, praktiskai vos ne kasdien matau lauke, tai lapus grebiant tai dar ka tvarkant  thumbup.gif

Del dovaneliu, ziuriu daug kam tinka saldainiai. Man asmeniskai tai labai nepatinka. Net neidomu manau vaikams, todel kad ir taip tu saldainiu ant kiekvienoo kampo gali gaut, net prekybos centre dalina  doh.gif  Lopsiuke pas mazaja buvo dovaneles saldainiai, man tai asmeniskai nepatiko.. (dar ir pati juos pirkau ir dovaneles ruosiau  biggrin.gif ) Jau geriau kiekvienam po spalvinimo knygute butu dave ar siaip kokia knygele, vis nematytas vaikui naujas daiktas, nors tai dienai.. O saldainiai tai.. Nors gal kitiems vaikams saldainiai geriau uz knygutes  g.gif  maniske tai net ne visus valgo tuos saldainius  blush2.gif

maniskis saldainiu gauna tik per sventes (dideles sventes) tai jam Kaledoms pats tas butu. Knygutes irgi jam patiktu, spalvinimo irgi neatsisakytu, bet nepatinka jam kol kas spalvinti, daug geriau apipaisyti tai ka mama nupaise wink.gif
Atsakyti
Maniske labai megsta saldainius(kaip ir daugelis vaiku turbut)ir gauna koki saldesi kas dien.. Tai manyciau Kaledu svente be saldainiu net gal sventiskiau butu bigsmile.gif Suvalgo ant sykio ta maisa..paskui pilvus raizo nakti.. O jei kontroliuot,tai anokia cia ir dovana.. ax.gif
Papildyta:
Dar susirinkimo nebuvo,bet kazka aukletoja uzsimine,jog butu saunu,kad ir tevai kazka karnavaliskai apsirengtu bigsmile.gif Man visai patiko mintis ax.gif Sake trimecius bande eilerastuka kazkoki ismokint,tai trumpa ju atmintis dar,neatsimena.. O ir kiek esu maciusi,stresas(daugiau maziau) jiems tas Kaledu senelis..o dar kai programa turi parodyti.. Ir aukletojos pergyvea,tarsi egzaminas koks pries tevelius"ka ismokino".. Nu ziuresim ka per susirinkima aptarsim rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 09 lapkričio 2012 - 20:08
Pernai auklėtoja mums suorganizavo vaidinimą kuriame vaidino ir tėvai ir vaikai wub.gif Pernai nešėme dovanėles kas ką norėjo, aišku, proto ribose, kad nebūtų koks barbių namas ar pan. O šiais metais greičiausiai bus saldainiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 11 09, 20:54)
maniskis saldainiu gauna tik per sventes (dideles sventes) tai jam Kaledoms pats tas butu.

Pasiseke jums kad pavyksta ju isvengti. Mes namie irgi neduodam. Bet kad vistiek pastoviai gauna.. darzely per gimtadienius vaiku, i dainavimoo bureli einam, tai ten visada duoda po saldaini, draugai ateina vel saldainiai, pas mociute nuvaziuojam vel saldainiai doh.gif net prekybos centruose pradejo dalint kasose doh.gif jau nekalbu apie gimtadienius, balius, kuriu vasara nesuskaiciuojama galybe pas mus doh.gif Tai kad ir kaip ribojam, vistiek pastoviai gauna ju, tai per kaledas galetu normaliu dovanu gaut (kokia knygele), o ne saldainiu biggrin.gif Na bet kaip nuspres dauguma taip bus, tragedijos nedarau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 09 lapkričio 2012 - 20:39