QUOTE(Tekantisaule @ 2012 11 05, 20:33)
Mes nuo sio rugsejo savo vidurineli norejom leisti i darzeli, o tiksliau-lopseli. Atejus rugsejui, mums buvo pasakyta, kad vietu nera, belieka toliau laukti. Paklausiau apie pirmenybe paskiesiems vaikams, kai vyresnieji lanke, buvo atsakyta, kad tokio dalyko nera. Na, laukem toliau...man buvo uzsiminusios vyresneles aukletojos, kad yra viena vieta lopselyje ir butent ten kur lanke musu dukra. Bet kai paklausiau direktores, man vel buvo atsakyta, kad vietu nera. Tik kai nedaviau ramybes, ejau, skambinau ir pan. atsirado vieta, bet ir tai tik mano dukros grupeje...na, bet ka padarysi, vis sis tas.
Zodziu, neperprantu dar iki siol tos darzeliu-lopseliu sistemos.
Zodziu, neperprantu dar iki siol tos darzeliu-lopseliu sistemos.
Na tai cia jau direktore matyt kazko norejo
Realiai pirmenybe yra, ir priimti privalo. Tuo labiau dabar, kai pirmenybe tik viena belikus.. ankscciau kai budavo tu pirmenybiu daug, tai taip, gal visa grupe pririnkdavo asocialiu, daugiavaikiu ir t.t. o dabar pirmenybe tik sesem ir broliam belike.. Drauge savo vyresneles i darzeli neleido, uzrase gal tik 3 metuku, nes augino antraji. O mazaji uzrase gimusi. Jis i lopseli pakliuvo, taigi privalejo priimti ir 4 metu sese. Grupes visos buvo pilnos, ir pati direktore sake kad nezino i kuria leis, bet sako ar bus vietu ar nebus, priimti privalom ir priimsim, tik grupe rugseji pasakysim..
O ko jus i svietima nesikreipiat, jeigu privalo priimt, o nepriima? Nes kaip suprantu darzeli lanko vyresnis vaikas, o kito nepriima?