Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto lopšeliai - darželiai

QUOTE(Google @ 2012 10 02, 15:10)
pas mus darzely netoleruoja jokiu valgymu kitur, valgymu lankstant, zaidziant ar negalima but salia pasidejus zaisla.

TRECIA kart pasakysiu kam man tas zymejimas.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nes ne visada aukletojos prisimena ar mano vaikas valges ar ne.. ir ne visada aukletoja pagaunu, nes buna su kitais vaikais. 

Pas mus irgi visi valgo atsisede siaip. Bet kol vaikams adaptacija, ir jei kas neseda prie stalo, per prievarta ne vieno nevercia. Pripranta, atsiseda patys.

O jeigu aukletoja neatsimena ar valge, tai gal auklyte zino, gal ji su vaikais prie stalu dirba, o aukletoja tuo metu ataskaitas pildo? O gal pati pietauja? O jeigu pati salia stovi ir neatsimena ar vaikas valge, tai tada ir jokios ataskaitos nepades, pridelios varneliu kur nores lotuliukas.gif
As kai vaika pasiimu aukletojos irgi visada su kitais vaikais buna, bet tai netrukdo joms atsakyt i mano uzduotus kausimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 10 02, 15:15)
As kai vaika pasiimu aukletojos irgi visada su kitais vaikais buna, bet tai netrukdo joms atsakyt i mano uzduotus kausimus  g.gif

visuose darzeliuose matomai skirtinga tvarka... skirtingos ir aukletojos..

as kol kas pasiimu per pietus. Tai veiksmas vyksta taip. Tevai laukia rubineleje, o aukletoja vaikui pavalgius po viena atveda i rubine tevams ir eina kito vaiko... zodziu, neleidzia kitiems vaikams "vaidentis", nes kitus vaikus skaudina kad atejo kazkieno tetis ar mama..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 02 spalio 2012 - 14:32
QUOTE(Google @ 2012 10 02, 15:31)
as kol kas pasiimu per pietus. Tai veiksmas vyksta taip. Tevai laukia rubineleje, o aukletoja vaikui pavalgius po viena atveda i rubine tevams ir eina kito vaiko... zodziu, neleidzia kitiems vaikams "vaidentis", nes kitus vaikus skaudina kad atejo kazkieno tetis ar mama..

Ir labai gerai daro. Nepatinka man kai tevai eina i grupe ir sedi su vaiku doh.gif o kiti vaikai ziuri ir bliauna.
Atsakyti
varneliu deliojimo pasiulytojos ryskiai nesuvokia, kiek darbo yra su vaikais. 16 lopselinuku, besikapstantys po lekste be pagalbos, kazkas nerealaus doh.gif unsure.gif uztenka vienos vaiko namie, kad savo darbu iki galo nepasidarau. del tokiu paziuriu, kad "jos vis tiek nieko neveikia", zmones nebegali normaliai dirbti. visuomet atsiranda labiau ismanaciu kitu darba doh.gif kosmaras unsure.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

mano vaikas lietuvisko darzelio nelanko, bet manau, ideja gera butu kad jeigu ne papasakot kasdien pasiimant tai kokius trumpus uzraselius padaryt po dienos ar po savaites (gal taip ir geriau g.gif ), ka vaikas veike, kuom uzsieme ir panasiai. nemanau, kad didelis darbas, juk yra miego laikas vaikams, o taip greit aukletojos nemanau, kad pamirstu ka veike su vaikais pries miega biggrin.gif ir siaip visai naturalu, kad tevai nori zinot bent kazka apie ta laika darzelyje. ne visi veda i darzeli tik todel, kad paziuretu vaika, kol dirba, norisi, kad tas laikas kokybiskas butu tam tikra prasme rolleyes.gif
nieks nesako, kad darbo nedaug, bet juk toki darba dirba su vaikuciais wub.gif jeigu kavai pagert yra kada ar paplepet, tai ner jau taip daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2012 10 02, 15:46)
varneliu deliojimo pasiulytojos ryskiai nesuvokia, kiek darbo yra su vaikais. 16 lopselinuku, besikapstantys po lekste be pagalbos, kazkas nerealaus  doh.gif  unsure.gif uztenka vienos vaiko namie, kad savo darbu iki galo nepasidarau. del tokiu paziuriu, kad "jos vis tiek nieko neveikia", zmones nebegali normaliai dirbti. visuomet atsiranda labiau ismanaciu kitu darba  doh.gif kosmaras unsure.gif

thumbup.gif o ka ir keistu tos "varnos''ar valge,ar nevalge.as laaaabai abejoju ar visi jau tokie tobuli teveliai namuose su savo atzalomis mirksiukas.gif .ant svetimo sprando manau lengviau joti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2012 10 02, 16:20)
thumbup.gif o ka ir keistu tos "varnos''ar valge,ar nevalge.as laaaabai abejoju ar visi jau tokie tobuli teveliai namuose su savo atzalomis  mirksiukas.gif .ant svetimo sprando manau lengviau joti  g.gif

na as noreciau daugiau negu varneliu tongue.gif

zinoma, ne visi tobuli. bet vedant i darzeli, aukletoju darbas yra 'dirbti' su vaikais, tad is joms ir keliami tam tikri reikalavimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2012 10 02, 16:46)
varneliu deliojimo pasiulytojos ryskiai nesuvokia, kiek darbo yra su vaikais. 16 lopselinuku, besikapstantys po lekste be pagalbos, kazkas nerealaus  doh.gif  unsure.gif uztenka vienos vaiko namie, kad savo darbu iki galo nepasidarau. del tokiu paziuriu, kad "jos vis tiek nieko neveikia", zmones nebegali normaliai dirbti. visuomet atsiranda labiau ismanaciu kitu darba  doh.gif kosmaras unsure.gif

drinks_cheers.gif visiskai su jumis sutinku thumbup.gif kur tom aukletojom jau detis...matyt vargses jau bijo prie tevu ir prieiti, kad nelieptu varneliu visa diena deliot doh.gif taip ir gaunasi, kad neiseina pagaut grupeje aukletoju doh.gif
Atsakyti
dziaugiuosi del bendraminciu 4u.gif o del kavos gerimo... o jus kavos darbe negeriat? aukletojoms priklauso pertraukeles ir jeigu jos jas panaudoja, kada vaikai ilsisi, ytai ju paciu reikalas. norit, kad jos dirbtu, kaip robotai. zmogus turi teise atsisesti, pailseti, atsikvepti 10 minuciu. pabandykit gaudyti 16 zvirbliuku. as uzjauciu jas, nes tokio darbo nepadirbciau. o tokiu reikliu tevu paprasciausiai tarpdury sutikti nenoreciau.
logiskai pagalvojus, kazkodel tos, kurios varnu nereikalauja, randa laiko ir joms aukletojos randa laiko pasneketi. o tos, kurios istisai tik burba, matyt, paprasciausiai nesukelia nuotaikos bendrauti, todel mazaji kuo greiciau atveda ir bega prie darbu. pats veiksmas kalba uz jus. jus tokios reiklios savam darbui bukit.
aisku, nesupykit. bet mano pacios darbas su klientais. ir matau, kada klientai patys iesko priekabiu, kad tik sugadintu kitiems nuotaika. tai nematau skirtumo ir cia. niekada visiems geras nebusi, uzkliusi vis tiek doh.gif
Atsakyti
mano galva, aukletojos darba pasirenka (turetu pasirinkti) tik atsidave tokiam darbui ir mylintys vaikus zmones wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2012 10 02, 18:59)
mano galva, aukletojos darba pasirenka (turetu pasirinkti) tik atsidave tokiam darbui ir mylintys vaikus zmones  wub.gif

Taip, sutinku, bet būtent vaikučių tėvai tą atsidavimą išmuša labai greitai. Ne patys vaikučiai.
Mano vaiko auklėtojos yra puikios, neturiu joms priekaištų. Patinka, kad turi idėjų, yra geros ir švelnios. Rašyčiau peticiją, jeigu jas dar apkrautų, nes ir taip jos sušilusios bėgioja pagal įnoringų tėvų atžalų pėdutes. Dirbantis žmogus visad matys kito dirbančio žmogaus darbą... 4u.gif
Atsakyti
Labas,
Mamytės, o ką galvojate apie darželius, kur vaikučius galima 3-4 val. palikti? Mano pačios darbas tai leidžia, visai dienai nenoriu savo kleckiaus palikti, žiūrėjau Šiauliuose yra Mažylis, bet pietiniame rajone, man žiauriai nepatogu ir vietų nėra. Dabar laukiu kol Ku Kū zuikiai teiks tokią paslaugą, nes beveik mano name įsikūrę ir labai jauku pas juos, o kur dar?
Atsakyti