Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto lopšeliai - darželiai

QUOTE(Belisa @ 2012 08 09, 16:27)
Mano dukra nelanko sio darzelio ir gyvename mes kitame mieste, tiosiog nusprendziau parsyti i si forma, kad ispeti kitas mamas.. Aisku, siuo atveju reiktu kelti visuotini skandala, bet deja, galiu tik parasyti ka zinau apie Zibureli.
Viena mergina man pasakojo, kad dirbo siame darzelyje. Karta ji eidama pro mazyliu grupe pamate kaip sena aukletoja mokino naujaja aukletoja kaip uzmigdyti verkianti mazyli. Senoji uzdejo pagalve vaikui ant veidelio ir padusino, kad trumpam negautu deguonies!!! Tada atseit vaikai geriau miega, iskart ramu.. Pasirodo, kad taip pas mus Lietuvoje darzeliuose migdomi patys maziausi. As pati negaliu patiketi, mane siaubas apima kai pagalvoji, kad taip elgiamasi su mazyliais kurie negali saves apginti. Mano dukra taip pat nelabai megsta miegoti, tad tokios kalbos sukele nerima, kad gal daugelyje darzeliu taip vyksta??
Smegenims trumpam negavus deguponies  labai sparčiai pradeda žūti neuronai.
Smegenyse lieka pažeisti tam tikri plotai, jie tampa nefunkcionalūs, juose veikia tik dalis neuronų.Tačiau gretimos smegenų sritys gali perimti pažeistos srities funkcijas. Šis procesas priklauso nuo ląstelių dirginimo intensyvumo.
Mielos mamos, jei Jusu vaikai lanke si darzeli, ir dabar Jusu vaikai turi neurologiniu problemu, manau, kad turetumete labiau pasidometi siuo darzeliu, gal net su teisesaugos pagalba...

Apeme panika,musu vaikas lanko Zibureli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiketukas: 12 rugsėjo 2012 - 13:56
QUOTE(Osera @ 2012 08 18, 13:30)
kazkas kazka pasakojo  doh.gif jai jau mate tai reikejo ir viesinti ...
o dabar tik gasdinami teveliai ,o kaip ir jokiu irodymu neturima

mes einame i si darzeli ir neturiu siuo metu jokiu nusiskundimu .Aukletojos musu  thumbup.gif

Siek tiek ramiau jau,o kokia jus grupe lankot?
Atsakyti
dabar galvoju ar galima eiti i darzeli su tapkutem, kur buna tokios kaip batukai minkstuciai? nes kazkaip atrodo nelabai jau smagu jiems su basutem beveik visa diena prabuti g.gif ar galima?
Atsakyti
QUOTE(G.Kaspariene @ 2012 09 14, 12:00)
dabar galvoju ar galima eiti i darzeli su tapkutem, kur buna tokios kaip batukai minkstuciai? nes kazkaip atrodo nelabai jau smagu jiems su basutem beveik visa diena prabuti  g.gif  ar galima?

Galima.Svarbu, kad su jomis butu saugu vaikuciui 4u.gif "Egluteje" praso nevesti su krioksiukais. As irgi pritariu, nes jie kasdieniams naudojimams tikrai netinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(G.Kaspariene @ 2012 09 14, 11:00)
dabar galvoju ar galima eiti i darzeli su tapkutem, kur buna tokios kaip batukai minkstuciai? nes kazkaip atrodo nelabai jau smagu jiems su basutem beveik visa diena prabuti  g.gif  ar galima?

Vedi su kuom nori, svarbu vaikui patogu ir nekrenta nuo koju kaip crocsai ar ispiriamos tampes.
Atsakyti
QUOTE(G.Kaspariene @ 2012 09 14, 10:00)

Man atrodo, kad jiems su basutemis patogiau, nei su tapkutem ar ceskem. g.gif Manasis buna su basutemis, jos lankscios, tai bedu nekyla...
Atsakyti
labai gailetis pradejau kad siuos paskutinius metus leidau i darzelio paruosiamuku grupe,galejau leisti iskart i mokykla,bet jauciu viskas jau per velu verysad.gif
mokykla mums salia tik gatve pereiti,o va i darza reikia is Ginkunu maltis i centra.
Atsakyti
As i darziuka spec. ortopedines basutes nupirkau
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2012 09 14, 13:07)
Man atrodo, kad jiems su basutemis patogiau, nei su tapkutem ar ceskem. g.gif Manasis buna su basutemis, jos lankscios, tai bedu nekyla...

O man kaip tik atrodo daug patogiau su ceskem nei su basutem blush2.gif Ir pirmaja i lopseli leidau butent su ceskem. Namie is vis lakstom tik su kojinem. Niekad nedevim namie basuciu, tai kodel turetu but patogu visa diena darzely su basutem? Man asmeniskai paciai nebutu patogu zaist ant zemes su basutem, o dar su kokiu nelanksciu padu kaip ortopedines, tai is vis man patogumu ne nekvepia biggrin.gif (vyresniajai pernai bandziau butent tokias ortopedines pamatuot parduotuvej, ir vienas ir kitas maunu, o ji ne nebando eit ir rekia kad spaudzia kulna! Neuzmauciau ir noredama ortopediniu biggrin.gif) del sveikatos cia jau visokiu nuomoniu yra.. kai kuriems gal ir privalomos tos ortopedines mirksiukas.gif bet del patogumo.. as uz ceskes, jei tik vaikui aisku kojom nesalta su jom smile.gif ir aukletojos nereikalauja tvirtu uzkulniu.. nes esu girdejus, kad buna jog reikalauja butent kietu uzkulniu basuciu g.gif

QUOTE(zara** @ 2012 09 14, 13:30)
labai gailetis pradejau kad siuos paskutinius metus leidau i darzelio paruosiamuku grupe,galejau leisti iskart i mokykla,bet jauciu viskas jau per velu verysad.gif
mokykla mums salia tik gatve pereiti,o va i darza reikia is Ginkunu maltis i centra.

Gal dar galit pervest i mokykla? Nueikit ir pasiklauskit ar priims. O is darzelio issibrauksit. Negi negalima? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 14 rugsėjo 2012 - 14:54
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 09 14, 14:49)
O man kaip tik atrodo daug patogiau su ceskem nei su basutem  blush2.gif  Ir pirmaja i lopseli leidau butent su ceskem. Namie is vis lakstom tik su kojinem. Niekad nedevim namie basuciu, tai kodel turetu but patogu visa diena darzely su basutem? Man asmeniskai paciai nebutu patogu zaist ant zemes su basutem, o dar su kokiu nelanksciu padu kaip ortopedines, tai is vis man patogumu ne nekvepia  biggrin.gif (vyresniajai pernai bandziau butent tokias ortopedines pamatuot parduotuvej, ir vienas ir kitas maunu, o ji ne nebando eit ir rekia kad spaudzia kulna! Neuzmauciau ir noredama ortopediniu biggrin.gif)  del sveikatos cia jau visokiu nuomoniu yra.. kai kuriems gal ir privalomos tos ortopedines  mirksiukas.gif  bet del patogumo.. as uz ceskes, jei tik vaikui aisku kojom nesalta su jom smile.gif ir aukletojos nereikalauja tvirtu uzkulniu.. nes esu girdejus, kad buna jog reikalauja butent kietu uzkulniu basuciu  g.gif
Gal dar galit pervest i mokykla? Nueikit ir pasiklauskit ar priims. O is darzelio issibrauksit. Negi negalima?  g.gif

As ne tik uz patoguma, bet ir uz tai, kad vaiko peda vystytusi taisyklingai. O ceskes ar crocsai tikrai nera tinkama avalyne visa diena vaikui aveti. Kiek zinau, ceskes labiau sokiams tinkamos. Musu visos basutes ir batukai turi tvirta uzkulni, supinatoriu. Pati seimos gydytoja patare ziureti ne i batuku grozi, o i tai kad jie padetu taisyklingai vystytis kojytei. Ortopediniu batuku padukas kaip tik yra lankstus ir jos nera kaip klumpes, jusu isivaizdavimu, kad neimanoma butu sulenkti mirksiukas.gif
Atsakyti
mes vedem vaikus pas ortopeda, kadangi abieju kojos sveikos, tad gali nesioti bet kokia patinkancia avalyne. darzelyje buna su basutem odinem su uzkulniu, nes to prase aukletojos, o avalyne visa pas mus be supinatoriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *F_M*: 14 rugsėjo 2012 - 15:52
QUOTE(zara** @ 2012 09 14, 13:30)

nueik ir paklausk, gal priims i mokykla.. jei ne, bent nuo kito pusmecio.. susiforminsi "namu mokykla" siam semestrui, truputuka pamokysi namie ir gal pavyks kas nors... g.gif cia mano pamastymai.. blush2.gif
Atsakyti