Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto lopšeliai - darželiai

QUOTE(zirziliux @ 2012 09 03, 22:05)
Mes jau perejom i darzelio grupe is lopselio.
Bet jei patekote pas Renata ir Ilona, tai jos tikrai superines, galit buti rami.  4u.gif

Na mes irgi jau darzelio grupeje "Naslaite". Bet aukletoja nesu patenkinta schmoll.gif
Jusu grupe tikriausiai "Snieguole"?
Atsakyti
sveikos, mamytes. Mano dukryte irgi pradejo lankyti "Kulverstuka" lopselio grupe. Idomu butu isgirsti kokiu atsiliepimu apie si darzeli. Man pasirode, kad labai mazai zaisliuku musu grupeje, pagrinde minksti blink.gif
Atsakyti
mes pradėjom nuo vakar eiti į Gluosnį lopšelio grupę "zuikučiai", tai kol kas viskas puiku, labai patenkinti. dukra nuo vakar noriai eina, jokių ašarų. dar kol kas palikauiki pietų miego, bus paskui matyt.
o auklėtoja Irena labai maloni.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2012 09 04, 12:09)
Na mes irgi jau darzelio grupeje "Naslaite". Bet aukletoja nesu patenkinta schmoll.gif
Jusu grupe tikriausiai "Snieguole"?

Mano vaikas lanko Aguonos grupe. Aukletojomis patenkinta. O kokios jusu aukletojos? Kodel nepatenkinti? Ar tik dabar pradejot i sia grupe eiti?

QUOTE(Pupsiulia @ 2012 09 04, 14:18)
sveikos, mamytes. Mano dukryte irgi pradejo lankyti "Kulverstuka" lopselio grupe. Idomu butu isgirsti kokiu atsiliepimu apie si darzeli. Man pasirode, kad labai mazai zaisliuku musu grupeje, pagrinde minksti  blink.gif

Ras jie ka veikti ir be zaisliuku? Kurioje jus grupeje? Mes buvome Jurgine, tai minkstu zaisliuku daug, bet kazkaip nepastebejau, kad tai butu kazkoks minusas. Svarbiausia buvo aukletojos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziliux: 04 rugsėjo 2012 - 21:06
Gal zinote lopseli, kuriame yra vieta nuo 1,6 m? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiulia @ 2012 09 04, 16:18)
sveikos, mamytes. Mano dukryte irgi pradejo lankyti "Kulverstuka" lopselio grupe. Idomu butu isgirsti kokiu atsiliepimu apie si darzeli. Man pasirode, kad labai mazai zaisliuku musu grupeje, pagrinde minksti  blink.gif

Musu grupe irgi gan skurdoka pasirode.. Bet gal del to,kad pagal naujus san.higienos reikalavimus,visi zaisliukai turi buti "suslepti" dezese.Tai paskui pamaciau,kad dezes sukrautos lentynose..
Ir dar nauji vaikuciai..Pagrinde norisi visko naujo g.gif Senienas suzaistas gal panaikino g.gif Visgi buvo dickiai toje grupeje,dabar mazyliai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2012 09 04, 21:06)
Mano vaikas lanko Aguonos grupe. Aukletojomis patenkinta. O kokios jusu aukletojos?  Kodel nepatenkinti? Ar tik dabar pradejot i sia grupe eiti?
Ras jie ka veikti ir be zaisliuku? Kurioje jus grupeje? Mes buvome Jurgine, tai minkstu zaisliuku daug, bet kazkaip nepastebejau, kad tai butu kazkoks minusas. Svarbiausia buvo aukletojos  thumbup.gif

Kiek pastebejau, o ir pati aukletoja sake, kad musu grupe materialine baze skurdoka unsure.gif Mes tik siais metais pradejom lankyti si darzeli. Pirma diena po apsilankymo siame darzelyje mane pacia paeme depresija, o ka jau apie vaika kalbeti. Mano akimis aukletoja labiau atlieka priziuretojos funkcija, ne auklejimo. Liepe vaikams atsisesti, suglausti kojytes ir rankytes pasideti ant keliuku doh.gif Tai man cia grynai tarybinio auklejimo metodika kvepia. Vaikai daugiausia vieni patys zaidzia, lipa vieni kitiems per galvas. Pati aukletoja dejuoja, kad jau ne jai su maziukais bedirbti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2012 09 05, 09:52)
Kiek pastebejau, o ir pati aukletoja sake, kad musu grupe materialine baze skurdoka unsure.gif  Mes tik siais metais pradejom lankyti si darzeli. Pirma diena po apsilankymo siame darzelyje mane pacia paeme depresija, o ka jau apie vaika kalbeti. Mano akimis aukletoja labiau atlieka priziuretojos funkcija, ne auklejimo. Liepe vaikams atsisesti, suglausti kojytes ir rankytes pasideti ant keliuku doh.gif Tai man cia grynai tarybinio auklejimo metodika kvepia. Vaikai daugiausia vieni patys zaidzia, lipa vieni kitiems per galvas. Pati aukletoja dejuoja, kad jau ne jai su maziukais bedirbti  blink.gif

nesuprantu aš tokių auklėtojų schmoll.gif , nu nepatinka tai lai leidžia kitiems, atsiras norinčių ir ne vienas, ir su nauju įkvėpimu, ir su naujom idėjom, tada manau nereikėtų sėdėti ant sofos kjytes suglaudus, tikrai tarybinis kfvapas, fui blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2012 09 05, 11:45)
nesuprantu aš tokių auklėtojų  schmoll.gif , nu nepatinka tai lai leidžia kitiems, atsiras norinčių ir ne vienas, ir su nauju įkvėpimu, ir su naujom idėjom, tada manau nereikėtų sėdėti ant sofos kjytes suglaudus, tikrai tarybinis kfvapas, fui  blink.gif

A kur jai dingt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 09 05, 14:02)
A kur jai dingt  biggrin.gif

Pvz kur i kokius kursus g.gif Tobulintis.. isiverst isvirksciai kazkaip biggrin.gif Keiciasi laikai,laikas ir paciai pasikeist savo specializacijoje cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 05 rugsėjo 2012 - 12:13
QUOTE(Suprem @ 2012 09 05, 12:02)
A kur jai dingt  biggrin.gif

Tai va, ir as sakau kur tos tarybiniu laiku aukletojos dings, juk profesijos nebekeis. Sedi ir laukia kol ta pensija vargais negalais ateis doh.gif
Atsakyti
Ne visos tos aukletojos vyresnes blogos. Yra baisiu ir jaunu.. O yra ir vyresniu labai geru. Pvz pas mus lopselyje aukletoja vyresne ir auklyte, bet toookios atsidavusios darbui, kad geresniu dar reiktu paieskot thumbup.gif jau antras vaikas mano eina i ta pacia lopsio grupe, ir abu be asaru, noriai, mazasis siemet net eit namo nenori doh.gif Aukletojos ir auklyte visa diena su jais zaidzia, ant ranku nesioja, ant keliu abi susisodina kiek telpa vaiku, kiek netelpa sone prisiglaude vaikai stovi wub.gif Seimininkute visi vadina Baba, ir pati jin taip vadina save, o visi vaikai jai anukai thumbup.gif Dar tikru mociuciu tokiu reiktu paieskot, kad taip vaikus myletu mirksiukas.gif Ir ne vienas vaikas vien del jos i darzeli noriai eina, pazistamos berniuko jei paklausi ar nori i darzeli, sako ne, o sako pas baba eisi? Eisiu! Laksto grupej paskui baba, is akiu nepaleidzia lotuliukas.gif Sake tarp vaiku konkurencija dabar vyksta, antra savaite, verkianciu nemazai, tai visi nori ant keliu arba ant ranku. Sakoo jei pamato kad vienas ant keliu pas kuria nors sedi, tuoj lekia pas kita irgi sestis, visiems sako silumos reik, konkuruoja.. tik kad keliu tiek nera kiek vaiku reikia susisodint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 05 rugsėjo 2012 - 12:55