Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos, senai besisveikinau. Visos dziaugiasi vasaros malonumais - kogero del to cia taip tylu.

Jurzole: dziagiuosi tavo naujomis dovanelemis.
Naisy-B: na tu ir spurdi smile.gif isnaudok kiekviena akimirka. Labiausiai patiko antroji, rezultatas manyciau visai neblogas.

P.S. Kai bandau prisegti foto raso kad neleidziama naudoti tokio paveiksliuko pletinio. Kas tokiu atveju cia gali buti?
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 07, 19:49)
O as, o as... sedziu apsalusi, apakusi ir visai kitaip ap... pas mane atejo Kaledos ir gimtadienis vienu metu blink.gif Gavau dovanu ff - Canon 5D Mark III  :bigsmile:Ir Sigma superzoom objektyva, 50-500 mm (sunkus, bjaurybe!)  blink.gif Ir kas keisciausia, mano kuklutis 50-tukas ant ff gerokai rimciau atrodo negu ant crop  biggrin.gif

ai nu, negalejau nepasigirti...  blush2.gif

wow, nu nuostabi dovana, pateisink ją wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
noisy-B, aprangą pats modeliukas pasirinko? Trečia nuotraukytė - nuostabi. Labai gražiai sijonukas plevena wub.gif O flickr, viena nuotraukytė iš apačios fotografuota...merginos apatinis žandikaulis didesnis, tai taip fotografuojant tai paryškina...taip manau g.gif Kaip medikė pavariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 07, 20:49)
O as, o as... sedziu apsalusi, apakusi ir visai kitaip ap... pas mane atejo Kaledos ir gimtadienis vienu metu blink.gif Gavau dovanu ff - Canon 5D Mark III  :bigsmile:Ir Sigma superzoom objektyva, 50-500 mm (sunkus, bjaurybe!)  blink.gif Ir kas keisciausia, mano kuklutis 50-tukas ant ff gerokai rimciau atrodo negu ant crop  biggrin.gif

noisy-B, o man kaip tik trecioji patinka. Pirmos dvi kazkaip neuzkabina, per toli mergina, per blanki.

eik tu sau, kaip kietai blink.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 07, 20:49)

noisy-B, o man kaip tik trecioji patinka. Pirmos dvi kazkaip neuzkabina, per toli mergina, per blanki.

Kazkaip per gerai cia tau, Markai, Marokai. Dabar turi ka nors pasakyt del ko tau labai blogai siam gyvenime, kad nereiktu tiek pavydet biggrin.gif
Atsakyti
Jurzole nerealiai tau čia smile.gif

QUOTE(robobebras @ 2012 06 08, 08:05)
Kazkaip per gerai cia tau, Markai, Marokai. Dabar turi ka nors pasakyt del ko tau labai blogai siam gyvenime, kad nereiktu tiek pavydet biggrin.gif

biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 08, 09:05)

Kaip lietuviška biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 07, 19:49)

kas man gimtadieniui marką atneš, aaaa? angel_sadangel.gif
o šiaip tai labai labai smagu, lauksiu rezultatųųų smile.gif

p.s. Sayonara, eeei, jau vasarėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 06 08, 08:56)
kas man gimtadieniui marką atneš, aaaa?  angel_sadangel.gif
o šiaip tai labai labai smagu, lauksiu rezultatųųų smile.gif

p.s. Sayonara, eeei, jau vasarėja biggrin.gif

tai pirmyn, nu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Jurzole, nu nerealiai cia tau thumbup.gif 4u.gif

sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 08, 09:02)
tai pirmyn, nu biggrin.gif 4u.gif

aš gi tai visoks ten kompleksuotas, nefotografuotas, neprijaukintas ir laaabaaaai jaunas padarėlis, tikrai tikrai nebijosi manęs? biggrin.gif mano tik nugara fotogeniška biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 08 birželio 2012 - 09:52
QUOTE(je t'aime @ 2012 06 08, 09:48)
aš gi tai visoks ten kompleksuotas, nefotografuotas, neprijaukintas ir laaabaaaai jaunas padarėlis, tikrai tikrai nebijosi manęs? biggrin.gif mano tik nugara fotogeniška biggrin.gif

nebijosiu. aš pati juk kompleksuota, negabi, valdinga, bjauri boba, tai mes abi kai griebsimės, bus šedevrai, ne kitaip..biggrin.gif 4u.gif

jei tikrai TIK nugara, tai TIK ją ir darkysim biggrin.gif o jei vdurg pasirodys, kad ir visa kita, tai laikykis, asiliuk biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti