Sveikos, senai besisveikinau. Visos dziaugiasi vasaros malonumais - kogero del to cia taip tylu.
Jurzole: dziagiuosi tavo naujomis dovanelemis.
Naisy-B: na tu ir spurdi isnaudok kiekviena akimirka. Labiausiai patiko antroji, rezultatas manyciau visai neblogas.
P.S. Kai bandau prisegti foto raso kad neleidziama naudoti tokio paveiksliuko pletinio. Kas tokiu atveju cia gali buti?
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 07, 19:49)
O as, o as... sedziu apsalusi, apakusi ir visai kitaip ap... pas mane atejo Kaledos ir gimtadienis vienu metu Gavau dovanu ff - Canon 5D Mark III :bigsmile:Ir Sigma superzoom objektyva, 50-500 mm (sunkus, bjaurybe!) Ir kas keisciausia, mano kuklutis 50-tukas ant ff gerokai rimciau atrodo negu ant crop
ai nu, negalejau nepasigirti...
wow, nu nuostabi dovana, pateisink ją
noisy-B, aprangą pats modeliukas pasirinko? Trečia nuotraukytė - nuostabi. Labai gražiai sijonukas plevena O flickr, viena nuotraukytė iš apačios fotografuota...merginos apatinis žandikaulis didesnis, tai taip fotografuojant tai paryškina...taip manau Kaip medikė pavariau
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 07, 20:49)
O as, o as... sedziu apsalusi, apakusi ir visai kitaip ap... pas mane atejo Kaledos ir gimtadienis vienu metu Gavau dovanu ff - Canon 5D Mark III :bigsmile:Ir Sigma superzoom objektyva, 50-500 mm (sunkus, bjaurybe!) Ir kas keisciausia, mano kuklutis 50-tukas ant ff gerokai rimciau atrodo negu ant crop
noisy-B, o man kaip tik trecioji patinka. Pirmos dvi kazkaip neuzkabina, per toli mergina, per blanki.
noisy-B, o man kaip tik trecioji patinka. Pirmos dvi kazkaip neuzkabina, per toli mergina, per blanki.
eik tu sau, kaip kietai
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 07, 20:49)
Kazkaip per gerai cia tau, Markai, Marokai. Dabar turi ka nors pasakyt del ko tau labai blogai siam gyvenime, kad nereiktu tiek pavydet
Jurzole nerealiai tau čia
:D
QUOTE(robobebras @ 2012 06 08, 08:05)
Kazkaip per gerai cia tau, Markai, Marokai. Dabar turi ka nors pasakyt del ko tau labai blogai siam gyvenime, kad nereiktu tiek pavydet
:D
QUOTE(robobebras @ 2012 06 08, 09:05)
Kaip lietuviška
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 07, 19:49)
kas man gimtadieniui marką atneš, aaaa?
o šiaip tai labai labai smagu, lauksiu rezultatųųų
p.s. Sayonara, eeei, jau vasarėja
QUOTE(je t'aime @ 2012 06 08, 08:56)
kas man gimtadieniui marką atneš, aaaa?
tai pirmyn, nu
Jurzole, nu nerealiai cia tau
sveikos
sveikos
QUOTE(sayonara @ 2012 06 08, 09:02)
tai pirmyn, nu
aš gi tai visoks ten kompleksuotas, nefotografuotas, neprijaukintas ir laaabaaaai jaunas padarėlis, tikrai tikrai nebijosi manęs? mano tik nugara fotogeniška
QUOTE(je t'aime @ 2012 06 08, 09:48)
aš gi tai visoks ten kompleksuotas, nefotografuotas, neprijaukintas ir laaabaaaai jaunas padarėlis, tikrai tikrai nebijosi manęs? mano tik nugara fotogeniška
nebijosiu. aš pati juk kompleksuota, negabi, valdinga, bjauri boba, tai mes abi kai griebsimės, bus šedevrai, ne kitaip..
jei tikrai TIK nugara, tai TIK ją ir darkysim o jei vdurg pasirodys, kad ir visa kita, tai laikykis, asiliuk