Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

HELP!!!!!!!! Ką galėjau paspausti, kad nebegaliu matyti rašomo teksto fotošope??? Keičiau ir dydį teksto, ir šriftą, ir spalvą...galvojau, gal nesimato...Bet rašant tekstą brėžia liniją...na tarsi jis būtų rašomas, bet paties teksto nesimato...tik paskui jau layers rodo, kad yra tekstas...Baigiu nusišauti, nerandu, ką bekeisti, kad matyčiau...
Atsakyti
Visą rytą knisuosi, kame čia kampas, niekad su teksto rašymu neturėjau fotošope problemų...dabar nesvarbu, ką bekeičiu - teksto dydį, spalvą, šriftą...rodo va taip, ta prasme brėžia liniją ir tiek:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 07, 11:33)
HELP!!!!!!!!

Man kartais padeda tiesiog išjungt PS, nu dar ir kompą perkraunu prie to pačio biggrin.gif o įjungus kartais susitvarko...kartais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 07, 13:27)

Niu va...Taip pat kaip man jb gradient map'e dingo ir nepagaunu kampo kame reikalas
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 07, 12:27)
Visą rytą knisuosi, kame čia kampas, niekad su teksto rašymu neturėjau fotošope problemų...dabar nesvarbu, ką bekeičiu - teksto dydį, spalvą, šriftą...rodo va taip, ta prasme brėžia liniją ir tiek:

Srifto aukstis 0%

ten desineje langelyje kur reguliuosasi ploti 100% tai ir aukstis turi tiek pat buti... mirksiukas.gif

Jei nesupratai brukstelk skypu.... padesiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M.: 07 birželio 2012 - 11:37
QUOTE(S.B.M. @ 2012 06 07, 11:35)
Srifto aukstis 0%

ten desineje langelyje kur reguliuosasi ploti 100% tai ir aukstis turi tiek pat buti...  mirksiukas.gif

Jei nesupratai brukstelk skypu.... padesiu...

ALELIUJAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif

friends.gif ačiū ačiū ačiū oro_buckis.gif dabar jau viskas čiki assa.gif ok.gif
Atsakyti
na va pagaliau sveikinuosi ir Lietuveles 4u.gif praleidau vos ne dvi temas, bet nzn ar turesiu laiko pasivyti blush2.gif perziurejau flickr nuotraukos, tai nemazai groziu prisiziurejau, labai istrigo
Song for Matilda (nzn kokiu niku ji SM), nu toks uzburiantis zalumas, taip raminanciai veikia smile.gif
Gottes porele faina, matosi, kad linksmi zmogeliukai, jauciu smagiai leidot laika smile.gif
Chiquitka patiko auto, paveluoti sveikinimai 4u.gif labai man patinka tokio stiliaus nuotraukos, bet niekad nebandziau dar pati daryt, nes nesuprantu ir nezinau kokio cia apsvietimo reikia blush2.gif gal kas galit paprotint ax.gif

dar biski apsibusiu ir tada pradesiu garsiai meeto reikalaut biggrin.gif

gal reikia kam pasipraktikuoti modeliu? galeciau pati papozuoti, jei pazadat kumpius nufotoshopint biggrin.gif galeciau ir savo razbainyka paskolinti 2m8men, seimyninei ir vyra prikalbinciau, tai jei kas noretumet parekaukit smile.gif tiesa vieta geriausiai kur salia Kauno ar Jurbarko

o kur jus ieskot modeliuku?
Atsakyti
Apsigyvenau porai savaičių pas mamą, kas norėtumėt susitikti, smagiai prisijungčiau [Vilnius] smile.gif

[che che, kokį skelbimą čia parašiau biggrin.gif ]
Šiaip wa vakarykštės fotosesijos rezultatas. Flickr vėl užšarpino, reik gal ir mažiau kontrasto dėti, bet specealiai flickui nedariau foto, bet dbr jau manau, kad reiktų dvi kopijas daryti smile.gif

user posted image

user posted image

Labai patinka šokinėjančias merginas fotografuoti smile.gif

user posted image

Daugiau rezultatų čia: http://www.flickr.co...57630012332319/
Taršykit, kritikuokit, noriu augti toliau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 07, 21:29)

Vidurinioji man labiausiai patiko, graziai tie ziedai nefokuse ziurisi.

Treciojoj rankos padetis nepatinka, matosi, kad suknele palesta.
Atsakyti
Toks jausmas, kad mano lubinu pievoj fotografavai smile.gif
Atsakyti
O as, o as... sedziu apsalusi, apakusi ir visai kitaip ap... pas mane atejo Kaledos ir gimtadienis vienu metu blink.gif Gavau dovanu ff - Canon 5D Mark III :bigsmile:Ir Sigma superzoom objektyva, 50-500 mm (sunkus, bjaurybe!) blink.gif Ir kas keisciausia, mano kuklutis 50-tukas ant ff gerokai rimciau atrodo negu ant crop biggrin.gif

ai nu, negalejau nepasigirti... blush2.gif

noisy-B, o man kaip tik trecioji patinka. Pirmos dvi kazkaip neuzkabina, per toli mergina, per blanki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 07 birželio 2012 - 19:51
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 07, 20:49)
ai nu, negalejau nepasigirti...  blush2.gif

Eina sau, kaip fainai, nu ir dovanėlės!! thumbup.gif wa čia tai kietai! thumbup.gif

Ačiū už komentarus smile.gif
Atsakyti