QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 04, 16:34)
Tik nesupykit, kad net 4 foto (man asmeniskai visos patiko )
Man antroji labai patiktu, jei kadravimas butu kitoks (per daug virsaus, per mazai apacios). Pirmoji irgi neblogai ziurisi, ber ta sepia... Ir kojytes nukirstos gaila.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 06 04, 20:43)
Na kadangi vienintelė tokia ragana šiandien, zlastis paėmė, nuėjau pagaliau į už 500 m esantį sodą šiemet vos ne pirmą kartą (mat kaip išjudino ) ir ėmiausi gėlių ogi visai azartą pagavau duokit strėlių, kam negaila
Antroji man labai tinka ir patinka. Kitos neuzkabina. Nors su aguonom tai matyti, kad ieskojai idomesnio kampo, traukia aki spalvinis kontrastas, bet kazko stinga... net nezinau, ko
QUOTE(Maggie @ 2012 06 04, 21:34)
jutubo popiete
21 savaite. juostinis auto. flickr yra dar jb, kuri man labiau patinka, bet cia spalvos jaukios, juostines. uz kuria balsuojat jus?
21 savaite. juostinis auto. flickr yra dar jb, kuri man labiau patinka, bet cia spalvos jaukios, juostines. uz kuria balsuojat jus?
Pirmoji patinka (nors pedante manyje kuzda, kad negrazu taip sedeti, kojas ant stalo susikelus ) Auto tai man ne - nesiderina apranga ir zvilgsnis bei poza
QUOTE(Eve... @ 2012 06 05, 10:18)
Labas rytas visoms, ateinu su darbu senai nesirodžius. Viliuosi per tą laiką bent truputį judu pirmyn.
Žinau ir tikiuosi sulaukti kritikos.
Žinau ir tikiuosi sulaukti kritikos.
Spalvos patinka. Kliuva makijazas (blakstienos, lupos, antakiai), ir erdves ziauriai truksta, ypac nukapotas kaklas keistai ziurisi.
Radau siryt va tokia citata apie mena, noriu pasidalinti (galgi neisprovokuosiu dar vienos karstos diskusijos apie tai, kas yra menas )
"For the artist, I think, as for the public, no such thing as art exists; it only exists for the critics and those who live in the forebrain. Artist and public simply register, like a seismograph, an electromagnetic charge which can't be rationalized. One only knows that a transmission of sorts goes on, true or false, successful or unsuccessful, according to chance. But to try to break down the elements and nose them over - one gets nowhere. (I suspect this approach to art is common to all those who cannot surrender themselves to it!) Paradox."
(Lawrence Durrell, The Alexandria Quartet)