Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 06 05, 21:56)
Beveik ne. O kodėl klausi?

Labai norėjau aš ją pafotkint mirksiukas.gif bet gaila, jog ji gan tolokai nuo manes. Labai norėč tokio amžiaus kūdikėlį pafotkint.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 06 05, 22:02)
Ta pati. Dar pasibandysiu, bet jaučiu, kad šitas objektyvas ne mano.  smile.gif
Vienintele, na, tik keisti pavyktų, abiejų turėti negaliu. Jau ir taip tų norų begalybė.  doh.gif

Ka, o kuomi tau sigmute neitiko? As kaip tik ja mieliau nei canona imciau del astrumo.
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2012 06 05, 22:21)
Labai norėjau aš ją pafotkint  mirksiukas.gif bet gaila, jog ji gan tolokai nuo manes. Labai norėč tokio amžiaus kūdikėlį pafotkint.

Tu ja pazisti? Sutarem veliau daugiau pasifotografuoti. Kol kas nenorejom varginti ir saldyti maziuko.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 06 05, 21:02)
Ta pati. Dar pasibandysiu, bet jaučiu, kad šitas objektyvas ne mano.  smile.gif
Vienintele, na, tik keisti pavyktų, abiejų turėti negaliu. Jau ir taip tų norų begalybė.  doh.gif

nu jo su tais norais tai doh.gif tik kad aš sigmos su geru fokusu neradau, gal vėl reiktu į paieškas kibti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 06 05, 22:21)
Labai norėjau aš ją pafotkint  mirksiukas.gif bet gaila, jog ji gan tolokai nuo manes. Labai norėč tokio amžiaus kūdikėlį pafotkint.

Taigi galima SM'e nueiti į kurią tau reikia (jos gi dar ir pagal miestus pasiskirsčiusios) nėštukių temą ir pasiūlyti. Labai gali būti, kad atsiras norinčių. smile.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 06 05, 22:23)
Ka, o kuomi tau sigmute neitiko? As kaip tik ja mieliau nei canona imciau del astrumo.

Aštrumas gerai, bet man bokeh nepatinka. Kvaila, ir kodėl anksčiau nepasidomėjau šituo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 06 05, 22:27)
Taigi galima SM'e nueiti į kurią tau reikia (jos gi dar ir pagal miestus pasiskirsčiusios) nėštukių temą ir pasiūlyti. Labai gali būti, kad atsiras norinčių.  smile.gif

Nenoriu SM... bijau aš tu supermamų doh.gif jos tokios apsiskaičiusios ir taip viską išmano, kad bijai užsiraut ant kokios...
o tą kur R.i.R fotkino pažystu mamytę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 05, 14:37)
hiperboles paklausei ar ka? biggrin.gif
nieka nisupratau ax.gif

QUOTE(gotte @ 2012 06 05, 14:51)
lotuliukas.gif matosi, kad išmanai blakstienų meną

šiais laikais nieko kirpti nereikia mirksiukas.gif , jų yra visokių ilgių, visokio storumo, didumo, vešlumo ir t.t....tai tiesiog prisiklijuot reikia tas, kurios tinkamos ..
Neišmanau, bet jos akivaizdžiai per ilgos biggrin.gif Juk jų paskirtis - pavaidinimui, kad jos vešlios? Tai ar yra žmonių su tokiom blakstienom? Karvėm iki tokių toli biggrin.gif
Atsakyti
Tiek apie blakstienas.... man irgi jos baisokai toj foto unsure.gif
Atsakyti
Pamaciau akcija ir vietoj to, kad galvociau, va kaip faina butu su vyru, bla bla bla, tai as iskart, OOOOOO geru foto gali but, gal pirkt bigsmile.gif !? Ka cia apsirenkt, kad foto gerai atrodytu biggrin.gif ?
Cia normalu biggrin.gif ?
Ar kur vaziuoju, skanuoju visokias vietas g.gif ............

http://beta.lt/vilni...a-baltijos-jura
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 06 05, 23:05)
nieka nisupratau  ax.gif

nu suhiperbolizavai taip, lyg toj nuotraukoj butu fredis kriugeris is guobu gatves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 06, 07:27)
nu suhiperbolizavai taip, lyg toj nuotraukoj butu fredis kriugeris is guobu gatves biggrin.gif
Rinkčiausi Fredį naktį Guobų gatvėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 04, 16:34)
Tik nesupykit, kad net 4 foto  biggrin.gif  (man asmeniskai visos patiko  wub.gif  ax.gif )

1ir 3 kiek geriau. tik pirmoj plius sepia nesinori.

QUOTE(Vanillla @ 2012 06 04, 17:13)
Na, kad neateit tusciom, keliu foto is paskutines fotosesijos. Po labai ilgos petraukos paemiau fotoaparata i rankas smile.gif esu laaaabai issiilgus kritikos. O ir pati matau daugybe sios fotosesijos trukumu, turbut galejau pradziai ir apsilimui kazka lengvesnio pasiplanuot smile.gif

švaru, gražu tik ryšio norėtųs kiek artimesnio

QUOTE(R.i.R. @ 2012 06 04, 20:43)
Na kadangi vienintelė tokia ragana šiandien, zlastis paėmė, nuėjau pagaliau į už 500 m esantį sodą šiemet vos ne pirmą kartą (mat kaip išjudino doh.gif ) ir ėmiausi gėlių  bigsmile.gif ogi visai azartą pagavau  biggrin.gif duokit strėlių, kam negaila  biggrin.gif

patinka ir man gėlytės, žolynai visokie smile.gif
šiaip paskutinė aguona man turbūt labiausiai. tik tas bimbaliukas mane nervuoja kairėje. gal išeitų "nuvalyt"?

QUOTE(Vanillla @ 2012 06 04, 21:12)
Aciu uz pastabas labai wink.gif

Dar viena idedu, tokia viena is labiausiai vykusiu fotosesijos foto

visai faina. tik noris čiut viršuje erdvės gal?... ir kažkaip keistai, kad šitoj vietoj jie stovi kadre. atodo lyg būtų atlėkę visu greičiu ir įsispraudę į tą kampą, bet jie stovi ir plius į fotografą žiūri g.gif , bet vis tiek gerulė wink.gif
QUOTE(Maggie @ 2012 06 04, 21:34)
jutubo popiete

21 savaite. juostinis auto. flickr yra dar jb, kuri man labiau patinka, bet cia spalvos jaukios, juostines. uz kuria balsuojat jus?

čiotka ta tavo pana smile.gif
jb nemačiau, bet turbūt geriau turėtų būt smile.gif

Dalyja, kada važiuoji į Pgg?
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 06 05, 22:54)
Nenoriu SM... bijau aš tu supermamų  doh.gif jos tokios apsiskaičiusios ir taip viską išmano, kad bijai užsiraut ant kokios...
o tą kur R.i.R fotkino pažystu mamytę  mirksiukas.gif

Perduosiu jai linkėjimus wink.gif
Atsakyti