Kas cia nutiko, kad tiek daug sneku?
Bene
robobebro gimtadienio proga? Jungiuosi tada ir as prie sveikinimu
Dekui, kas pagyret mano Amsterdama - smagu, kad patiko
QUOTE(Stiklinė @ 2012 06 24, 20:07)
Kaip gražu
čia hdr?
Tikrai taip, hdr - nors sikart labai stengiausi padaryti taip, kad sis faktas nebutu per daug akivaizdus. Matyt, ne visiskai pavyko...
QUOTE(gotte @ 2012 06 25, 11:12)
siuo poziuriu tai joo...as sunkiai su technika suderinama...vat jei naudoju perkadravima, tai galiu iki grabo lentos ji naudoti ir niekuo kitu nesidometi...
Vat ir as tokia pati...
Turiu per prievarta save stumti ir dometis, nes kitaip nieko nebus. Naujasis fotikas - pirmutinis, kurio instrukcija daugmaz perskaiciau
QUOTE(sayonara @ 2012 06 25, 11:29)
kadangi Vyr. Yvette davė paskutinę savaitę dainoms suiliustruoti, tai aš stenėdama, pagarbios baimės genama nedadarytus savo du variantus dedu. Drožkit, jei negaila, ale geriau pagailėkit senos sergančios moteriškės
Antroji man labai labai... o pirmoji kazkodel neypac, nors negaleciau pasakyti, ko man joje truksta. Bet apdirbimas grazus.
QUOTE(robobebras @ 2012 06 25, 13:32)
Monitoriu reikia pirkt su IPS matrica, o ne TN. Be to, geriausia pirkt true 8bit (pvz., Dell u2410)
QUOTE(rG. @ 2012 06 25, 14:11)
Na, aš pirkau specialiai su ips, tai vienas geriausių sprendimų gyvenime. Čia monikas, bet jau išrinko stacionarų, kol kas dabar dirbu su laptopu.
Kotik cia nesuzinai...
Neturiu zalio supratimo, kas tas IPS, bet pasizymejau ateiciai, reiks panarsyti, koks mano laptopo ekranas...
QUOTE(rG. @ 2012 06 25, 15:10)
Vo čia Jums iš savaitgalio
Alien...