Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG. @ 2012 06 05, 14:14)
Kokios baisios blakstienos, kaip iš didžiausio košmaro... Jas, gi kaip suprantu, kai užklijuoja dar pakirpti reikia  blush2.gif

lotuliukas.gif matosi, kad išmanai blakstienų meną

šiais laikais nieko kirpti nereikia mirksiukas.gif , jų yra visokių ilgių, visokio storumo, didumo, vešlumo ir t.t....tai tiesiog prisiklijuot reikia tas, kurios tinkamos ..
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 06 05, 15:14)
Kokios baisios blakstienos, kaip iš didžiausio košmaro... Jas, gi kaip suprantu, kai užklijuoja dar pakirpti reikia  blush2.gif

Aš už! biggrin.gif Jau du kartus man iškrėtė pokštą ir atėjo į fs su priklijuotomis blakstienomis. swoon.gif Nesuprantu, kas ten gražaus.
Bręstu kokiam įrašui, kaip atrodyti mano daromos fs metu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 05, 15:51)
lotuliukas.gif matosi, kad išmanai blakstienų meną

šiais laikais nieko kirpti nereikia mirksiukas.gif , jų yra visokių ilgių, visokio storumo, didumo, vešlumo ir t.t....tai tiesiog prisiklijuot reikia tas, kurios tinkamos ..

Gal ji turėjo omeny, kad reikia apkirpti kampus blakstienų, ta prasme, prieš klijuojant, pasimatuoji ir pagal savo voko ilgumą apsikerpi. Pritariu, kad blakstienos tragiškai atrodo, lūpos irgi. Mano nuomone, tada ir antakius reikėjo ryškint, dbr jie kaip neapipešioti atrodo... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2012 06 05, 16:23)
Aš už!  biggrin.gif  Jau du kartus man iškrėtė pokštą ir atėjo į fs su priklijuotomis blakstienomis.  swoon.gif Nesuprantu, kas ten gražaus.
Bręstu kokiam įrašui, kaip atrodyti mano daromos fs metu.  biggrin.gif

Galima gražiai prisiklijuoti blakstienas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 04, 17:34)
Tik nesupykit, kad net 4 foto  biggrin.gif  (man asmeniskai visos patiko  wub.gif  ax.gif )

1. graži, tik vėl sepia??? Pritariu dėl kojos. Centruota, bet čia tas netrugdo man.
2. Trūksta fokuso ryškesnio.
3. Oj, išdegimai!
4. Vėlgi fokusas.
Visur wb nelabai koks ar čia su spalvom smile.gif Neužskaitau smile.gif nebent tik 1, jei būtų jb.

Vanillla -> Visai nieko portretukas smile.gif šiaip nemėgstu arklių blush2.gif nežinau kodėl, bet man nepatinka jie. Galbūt, kad turėjau dvi drauges, kurios buvo pamišusios dėl arklių, pas vieną visos sienos iškabinėtos, net wc, visi sąsiuviniai ti su arkliais būdavo. Abi jodinėjo. Nu nesvarbiai smile.gif Kaip tais šiai foto norėtųsi man daugiau erdvės šiek tiek, vos vos smile.gif

R.i.R. -> nesudomino smile.gif O paskutinė nešvankiai susižiūrėjo, nepatiko.

Maggie -> spalvotoj per minkštos spalvos [beje, spalvingumas labai patinka], bet tokiai foto, su tokia apranga, man jb gražiau žiūrisi, ir agresyvus jb čia tinka smile.gif Aš mečiau oficialiai tą projektą, geriau kitus fotografuosiu blush2.gif nebegaliu žiūrėti į save biggrin.gif

gotte -> Smagi emocija smile.gif
Atsakyti
į blakstienų temą...čia, Londone tas reikalas labai populiarus... pradžioj gal kiek keista, kad merginos jas klijuojasi prie dieninio makiažo... (apskritai čia tos, kurios dažosi, tai jau nepagaili dažų net dienos metu)...bet dauguma atrodo tikrai labai gražiai, tvarkingai, moteriškai...
aišku, pasitaiko ir žiauresnių variantų...kai pvz dar ilgesnės, galingesnės blakstienos nei šioje foto, kurią visos taršo, užsilipintos prie treniginių kelnių, pliažinių šliurių ir neplautų nuaugusių blondiniškų plaukų...
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Gal kam teko fotografuoti Vievio bažnyčioj? Ar labai tamsi?
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 05, 17:48)

Tai va, tai va, tai va.. Kaip aš galvoju, kad tos klijuojamos blakstienos turėtų būti į temą (vakarėlis, kokia fashion fs ir pan.), bet dienos metu, į ganėtinai paprastą fotosesiją taip atkeliauti? Na, aišku, merginos nori būti gražios. Ir atrodo, kad joms ilgos blakstienos tai jau viskas ko reikia. O, bet, tačiau...

Labiau į fotografijos temą. Nepatinka man mano Sigma. sad.gif Tiksliau jos daromas bokeh. Turbūt keisiu į Canon, nes man trūksta TŲ burbuliukų.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 05, 01:35)

Vanilla, o tu mat paatvirauk...ar ta mergina iš FS iš tiesų jodinėja ar tau pabuvo tiesiog už modeliuką?  g.gif

Tai vat, kad mergina tik antra karta sedejo ant zirgo. Buvo daug isitempimo, baimes. Vos kelias pozas pakeitem per visa fotosesija. Ir siaip fotografuot su gyvunais man dar ziauriai sunku doh.gif bet nieko, patirtis lb gera smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 06 05, 06:53)
Vanillos paskutinė foto patiko.

Labai malonu, aciu wink.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 06 05, 15:53)

Vanillla -> Visai nieko portretukas smile.gif šiaip nemėgstu arklių  blush2.gif  nežinau kodėl, bet man nepatinka jie. Galbūt, kad turėjau dvi drauges, kurios buvo pamišusios dėl arklių, pas vieną visos sienos iškabinėtos, net wc, visi sąsiuviniai ti su arkliais būdavo. Abi jodinėjo. Nu nesvarbiai smile.gif Kaip tais šiai foto norėtųsi man daugiau erdvės šiek tiek, vos vos smile.gif

biggrin.gif prajuokinai su tuo wc biggrin.gif maciau tik nuogom mergom wc nukabineta, o va su arkliukais, tai visai originalu biggrin.gif aciu uz pastabas
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 06 05, 11:20)
Labai lauksim  smile.gif

Turiu tau klausimą. Žiūrėjau tavo blogą mirksiukas.gif ir norėjau paklaust tą mamą su kūdikėliu tik taip nufotkinai? Kitokių foto nedarei?
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 06 05, 17:46)
Tai va, tai va, tai va.. Kaip aš galvoju, kad tos klijuojamos blakstienos turėtų būti į temą (vakarėlis, kokia fashion fs ir pan.), bet dienos metu, į ganėtinai paprastą fotosesiją taip atkeliauti? Na, aišku, merginos nori būti gražios. Ir atrodo, kad joms ilgos blakstienos tai jau viskas ko reikia. O, bet, tačiau...

Labiau į fotografijos temą. Nepatinka man mano Sigma. sad.gif Tiksliau jos daromas bokeh. Turbūt keisiu į Canon, nes man trūksta TŲ burbuliukų.

Taigi vat, kad ateina merginos ir fotografuojamos nori būti gražios. Bet tik tiek.

Kokia Tavo Sigma? 50 f/1.4? aš tai išvis dabar po fotografavimo su Nikon D700 ir Carl Zeiss Planar T*85mm tiek išpindėjau , kad man mano Canonas pasidarė kaip žaislinis... biggrin.gif Jaučiu, kad persimesiu prie juostos ir fotografuosiu su pinhole laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 06 05, 20:08)
Turiu tau klausimą. Žiūrėjau tavo blogą  mirksiukas.gif ir norėjau paklaust tą mamą su kūdikėliu tik taip nufotkinai? Kitokių foto nedarei?

Beveik ne. O kodėl klausi?
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 05, 16:53)
ž
R.i.R. -> nesudomino smile.gif O paskutinė nešvankiai susižiūrėjo, nepatiko.

kokios pas jus mintys garbanotos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 06 05, 17:46)

rimtai keistum g.gif aš tai kaip tik savo canona norėčiau į sigma keisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 06 05, 21:07)
Kokia Tavo Sigma? 50 f/1.4? <...>

Ta pati. Dar pasibandysiu, bet jaučiu, kad šitas objektyvas ne mano. smile.gif
Vienintele, na, tik keisti pavyktų, abiejų turėti negaliu. Jau ir taip tų norų begalybė. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 05 birželio 2012 - 21:05