Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 06 25, 14:04)
Yvette buvo siūlius siūlyti naujus žaidimus, bet temoje tvyrojo tyla smile.gif

aha, pamenu ax.gif
visos patylejom draugiskai smile.gif

Merginos, o jus pvz kompus spec. perkat, kurie atkuria spalvas kaip priklauso ar ne?
Nes pvz man per stacionora, su kuriuo tvarkau fotkes, rodo vienaip, o dbr pasijungiau laptopa, tai kaip diena nuo nakties skiriasi fotkes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 25, 13:12)
aha, pamenu  ax.gif
visos patylejom draugiskai  smile.gif
Merginos, o jus pvz kompus spec. perkat, kurie atkuria spalvas kaip priklauso ar ne?
Nes pvz man per stacionora, su kuriuo tvarkau fotkes, rodo vienaip, o dbr pasijungiau laptopa, tai kaip diena nuo nakties skiriasi fotkes. g.gif

specialiai, manau, retai kas perka, profai nebent arba prijaučiantys.
yra toks dalykas kaip monitoriaus kalibravimas, gali pasidomėt.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 25, 10:29)
kadangi Vyr. Yvette davė paskutinę  savaitę dainoms suiliustruoti, tai aš stenėdama, pagarbios baimės genama nedadarytus savo du variantus dedu. Drožkit, jei negaila, ale geriau pagailėkit senos sergančios moteriškės biggrin.gif

Patiko abi, bet antroji labiau prie sirdies. Prie dainos tinka. Gal autoportretai?

Jau rasiau Flickr, kad nuo 27.06 iki 19.07 busiu Lietuvoj, Klaipedoj ax.gif Noreciau sudalyvaut Fotografai Fotografu akimis, tai jeigu yra norinciu atsiduoti i mano nepatyrusias rankas, tai mielai pakankinciau. O ir pati atsiduociau kam, jei yra norinciu. biggrin.gif blush2.gif O ir siaip labai noretusi meeto su temos dalyvem bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 25, 14:15)
specialiai, manau, retai kas perka, profai nebent arba prijaučiantys.
yra toks dalykas kaip monitoriaus kalibravimas, gali pasidomėt.

nu ot tundra, nznojau, kad sitaip galima smile.gif
Aciu aciuks.gif einu gilintis.
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 06 25, 14:04)
Sveikos ir sveikas.. biggrin.gif

Na, ateinu su klausimuku, gal padėsit nes nežinau kame bėda, kai fokusuoju nebesupypsi man fotikas.. g.gif Nu jei kur lauke aš negirdžiu kada jau sufokusavo ir kada perkadruot galiu.. doh.gif nu ten nustatymuose tai ON padaryta ir 2 garsumas, bet žaltys vistiek tyli.. unsure.gif

gal fokusavimas continuous uzdetas?
pas mane nepypsi jeigu padaryta prioritetas shutteriui, o ne fokusui. Ta prasme kai pasidarai, kad gali fotkint bet kada, nesvarbu ar sufokusuot spejo ar ne.
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2012 06 25, 14:23)
nu ot tundra, nznojau, kad sitaip galima smile.gif
Aciu aciuks.gif einu gilintis.

jei monitorius gaidys, tai nieko tu ten su juo nesukalibruosi. Pvz., as per darbini matau bandinga ten kur jo realiai nera. Bet toks jau tas monitorius - gaidys.

Monitoriu reikia pirkt su IPS matrica, o ne TN. Be to, geriausia pirkt true 8bit (pvz., Dell u2410)
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 06 25, 13:21)
Patiko abi, bet antroji labiau prie sirdies. Prie dainos tinka. Gal autoportretai?

Jau rasiau Flickr, kad nuo 27.06 iki 19.07 busiu Lietuvoj, Klaipedoj  ax.gif Noreciau sudalyvaut Fotografai Fotografu akimis, tai jeigu yra norinciu atsiduoti i mano nepatyrusias rankas, tai mielai pakankinciau. O ir pati atsiduociau kam, jei yra norinciu.  biggrin.gif blush2.gif  O ir siaip labai noretusi meeto su temos dalyvem  bigsmile.gif

teip biggrin.gif

aš liepos 10-12 galiu susitikti valandai dviems trims smile.gif galim ir meetą.
ale jei fotkintis, tai norėčiau dviese, nemėgstu klegesio fotkindama. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 25, 12:53)
Kortele CF (ta didzioji). Pafotkinus isjungiau fotika, vel ijungiau noredama fotkinti is uzsidege "unable to use CF card", fotikas nieko neleidzia daryti. Taciau kompas ja mato ir net failus issitraukiau. Kame cia reikalas?

o tai formatuot bandei? Kokios firmos kortele ir koks modelis?
Papildyta:
QUOTE(je t'aime @ 2012 06 25, 12:37)
Oooo, kokia daina. Kas dar Massive Attack klausot, a? biggrin.gif

ta proga specialiai nuejau ir pasiklausiau teardrop. Love it. Tik nzn apie ka dainuoja, niekada nesigilinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 25, 14:32)
jei monitorius gaidys, tai nieko tu ten su juo nesukalibruosi. Pvz., as per darbini matau bandinga ten kur jo realiai nera. Bet toks jau tas monitorius - gaidys.

Monitoriu reikia pirkt su IPS matrica, o ne TN. Be to, geriausia pirkt true 8bit (pvz., Dell u2410)

ka as zinau, gal ir gaidys, senas toks jau gan biggrin.gif neismanau apie technika schmoll.gif

Nu as laptopo sau ieskosiu vistiek, tai irgi ziureti su IPS? ar cia tik monitoriams taip? kad ir kas tai bebutu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 25, 14:44)
ka as zinau, gal ir gaidys, senas toks jau gan biggrin.gif neismanau apie technika  schmoll.gif

Nu as laptopo sau ieskosiu vistiek, tai irgi ziureti su IPS? ar cia tik monitoriams taip? kad ir kas tai bebutu biggrin.gif

nzn kurie laptopai eina su IPS, bet laptopas fotkem tvarkyt - nzn, gal nelabai, norisi 24" ar panasaus dydzio.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 25, 14:32)

O viespatie, koks sitas vyrukas pasikaustes.... net pavydu!
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 25, 14:52)
nzn kurie laptopai eina su IPS, bet laptopas fotkem tvarkyt - nzn, gal nelabai, norisi 24" ar panasaus dydzio.

oj nesnekek, nekenciu stacionaro, tik ijungiu ir dukra jau hakeriauja ir pati ijungia/isjungia/perkrauna... klava isvis vargse doh.gif biggrin.gif o laptopa auksciau pakelei ir nelenda, nedomina smile.gif tik su V laptopu nieko nedarau, nepatinka man jis, jis tik SM skaityt biggrin.gif uztai noriu pasikeist stacionara i laptopa normalu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 25, 14:44)
o tai formatuot bandei? Kokios firmos kortele ir koks modelis?

Bandziau, vistiek neveikia. Taciau neesu viskai tikra del formatavimui skirtos parsisiustos programos. Kortele "Kingstom" 32GB, 133X.
Atsakyti