Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2012 06 24, 23:24)
kas per kortele? ir kaip ji ten uzluzo?

Kortele CF (ta didzioji). Pafotkinus isjungiau fotika, vel ijungiau noredama fotkinti is uzsidege "unable to use CF card", fotikas nieko neleidzia daryti. Taciau kompas ja mato ir net failus issitraukiau. Kame cia reikalas?
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 06 25, 12:29)

Pirmosios nuotraukos lyg ir noretusi, kad plytu horizontalumas nesipjautu su foto antro plano kvadratais. O antroji super, labai labai patinka...kaip is sapnu karalystes, taip ir norisi paskesti tarp tu pieniu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 25 birželio 2012 - 11:56
QUOTE(sayonara @ 2012 06 25, 12:29)
kadangi Vyr. Yvette davė paskutinę  savaitę dainoms suiliustruoti, tai aš stenėdama, pagarbios baimės genama nedadarytus savo du variantus dedu. Drožkit, jei negaila, ale geriau pagailėkit senos sergančios moteriškės biggrin.gif

Mano daina... blush2.gif Nujaučiau, kad tau ji kliuvo...
Bet padaryta tai super! Jėga! Abi nuotraukos atitinka dainos dvasią. wub.gif

Aš šiandien savo iliustracijos dar neatnešiu, reikia dar trijų dienų. Jei duosit bausmę už tokį smarkų vėlavimą, nuolankiai ją priimsiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 06 25, 12:01)
Mano daina...  blush2.gif Nujaučiau, kad tau ji kliuvo...
Bet padaryta tai super! Jėga! Abi nuotraukos atitinka dainos dvasią.  wub.gif

Aš šiandien savo iliustracijos dar neatnešiu, reikia dar trijų dienų. Jei duosit bausmę už tokį smarkų vėlavimą, nuolankiai ją priimsiu.  blush2.gif

ooOOOOooo mušiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sunki daina. bet gal tik man sunki, nes kontekstu pasidomėjau, interviu prisiklausiau ir pan., bet.. galų gale nuėjau lengviausiu keliu.. dėl laiko trūkumo ir šiaip.. nemūzizmo..smile.gif

smagu ir svarbiausia (man), kad Tau patiko smile.gif

lauksim Tavosios. tai Tu gal mano gavai? lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Say, as irgi uz antra foto, nors pirma man irgi patiko...bet ji gal tokia primityvesne, nezinau net kaip issireiksti...bet apdirbimas abieju foto labai patiko ax.gif

QUOTE(je t'aime @ 2012 06 25, 11:31)
Gotte, tai paimk ir perskaityk instrukciją, bent jau tuos bendruosius dalykus, t.y. tai, ką tau reikėtų žinoti. Aš, turėdama tik Canon fototechniką ir dirbusi tik su ja (keli objektyvai, crop'inis bodis ir blykstė), savaitę prieš vestuves gavau Nikon'o FF (iki tol jokio Nikon'o, o juolab FF net rankose nebuvau laikiusi biggrin.gif) su trim objektyvais, tripod'u ir blykste. Ir dar be jokių apmokymų, nes apmokymų pati sąmoningai atsisakiau. biggrin.gif Na ir nieko, va gyva sveika, išmokau tripod'ą greitai surinkt, naudotis FF (ajajaj, išdaviau Canon'ą... biggrin.gif), o vestuvinės fotkės lyg ir normalios gavosi. biggrin.gif

tai ta ir darau...skaitau instrukcija...svarbiausius parametrus moku nustatineti, tai svarbiausia...
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 25, 12:16)
Say, as irgi uz antra foto, nors pirma man irgi patiko...bet ji gal tokia primityvesne, nezinau net kaip issireiksti...bet apdirbimas abieju foto labai patiko  ax.gif

jo, sutinku, jin tokia pati lengviausia blush2.gif
Atsakyti
man abu Say variantai patinka. Skirtingi, bet abu geri.

Ka, tris dienas palauksim, bet ne daugiau smile.gif
Atsakyti
Say, o ten juosta fotkinta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 25, 12:00)
nu vaikas mano tai siandien uzskele...is ryto sedziu dar su naktiniais ant lovos, prieina mano nepilnai 3 metuku maze ir sako: ka cia darai? sakau - sedziu, ar nematai. O jinai man: kodel nezaidi su savo foparatu? doh.gif  lotuliukas.gif

Prajuokino smile.gif

sayonara -> Man cool!
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 06 25, 12:54)
Say, o ten juosta fotkinta?  smile.gif

teip, kaip sakė jaunikis Jonas smile.gif

ačiū visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 06 25, 13:49)
man abu Say variantai patinka. Skirtingi, bet abu geri.

drinks_cheers.gif

o kas nors gal koki nauja zaidima sugalvojes? Manau pagaliau ryzciausi sudalyvauti ir isbandyti save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 25, 13:03)
drinks_cheers.gif
o kas nors gal koki nauja zaidima sugalvojes? Manau pagaliau ryzciausi sudalyvauti ir isbandyti save smile.gif

Yvette buvo siūlius siūlyti naujus žaidimus, bet temoje tvyrojo tyla smile.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveikas.. biggrin.gif

Na, ateinu su klausimuku, gal padėsit nes nežinau kame bėda, kai fokusuoju nebesupypsi man fotikas.. g.gif Nu jei kur lauke aš negirdžiu kada jau sufokusavo ir kada perkadruot galiu.. doh.gif nu ten nustatymuose tai ON padaryta ir 2 garsumas, bet žaltys vistiek tyli.. unsure.gif
Atsakyti