Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Jurzole, grazuz paveiksliukas. Matosi visai kitos kameros galimybes . Labai anksti keleisi? smile.gif koks pas tave siuo atveju stiklas? Klausiu, nes apatiniai soniniai namai griuva.

Noisiuk, man sikart nelabai tie nuauge plaukai ir islindusios arbaturos, berods, skaudziai ir neskaniai...
Atsakyti
Sveikos, na va mano visokios bedos rupesteliai baigesi vel galiu griebti fotoaparata ir mokytis toliau ax.gif Sveikinuos sugrizus blush2.gif
Atsakyti
Smalsu kaip mūsų vienintelis vyriškis vertina tą krūtinę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 23, 09:32)
Ir dar atnesu viena nuotrauka is Amsterdamo, kritikai.

Geris! Patiko. Ir kompozicija ir spalvos JB ir nuotraukos nuotaika!
Kazkaip pagalvojau, kad taves irgi sayonaros vestuvese neatpazinciau lotuliukas.gif Gal davai ir tu autoportreta sukurk, ka? ax.gif biggrin.gif
QUOTE(eglliux @ 2012 06 23, 12:47)
Sveikos, na va mano visokios bedos rupesteliai baigesi vel galiu griebti fotoaparata ir mokytis toliau  ax.gif  Sveikinuos sugrizus  blush2.gif

Sveika smile.gif Laukiam nuotrauku.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 06 23, 13:37)
Jurzole, grazuz paveiksliukas. Matosi visai kitos kameros galimybes . Labai anksti keleisi? smile.gif koks pas tave siuo atveju stiklas? Klausiu, nes apatiniai soniniai namai griuva.

Dekui smile.gif Griuva, nes platus kampas, 24 mm (cia 24-105 mm zoom'u fotografuota). O trukdo tas griuvimas? Man atrode, kad visai cia dera... g.gif

Keltis anksti nereikejo (man tai siaip ar taip butu mission impossible blush2.gif biggrin.gif) , popiet fotografavau.

QUOTE(chiquitka @ 2012 06 23, 14:00)
Geris! Patiko. Ir kompozicija ir spalvos JB ir nuotraukos nuotaika!
Kazkaip pagalvojau, kad taves irgi sayonaros vestuvese neatpazinciau  lotuliukas.gif Gal davai ir tu autoportreta sukurk, ka? ax.gif biggrin.gif

Aciu, smagu, kad patiko smile.gif Autoportreto tai nea, nekursiu... nezinociau, nuo kurio galo pradeti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 23 birželio 2012 - 20:02
Pasakykit, kaip fokusuojat su ful freimu g.gif Kokį fokusavimą nustatymuose renkatės g.gif buvau įpratusi perkadruot, o dabar va...kažkoks šūduks ...nebemoku fokusuot doh.gif kad ir kaip idiotiškai tai skambėtų blush2.gif
Atsakyti
Jurzole, 24 dar ne toks platus smile.gif bet pakankamai placiai ant ff ziurisi smile.gif pas mane 28 maziausias smile.gif idealiau, man rods butu, kad negriutu, bet tam reiktu kitokio stiklo.
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 06 23, 14:58)
Smalsu kaip mūsų vienintelis vyriškis vertina tą krūtinę  bigsmile.gif

teigiamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 23, 20:18)
Pasakykit, kaip fokusuojat su ful freimu g.gif Kokį fokusavimą nustatymuose renkatės g.gif buvau įpratusi perkadruot, o dabar va...kažkoks šūduks ...nebemoku fokusuot doh.gif kad ir kaip idiotiškai tai skambėtų blush2.gif

Aha, ir man rupi drinks_cheers.gif O kodel sakai, kad nebemoki, kas ne taip? As tai ir toliau naudojuosi vienu tasku ir perkadruoju, nes dar nemoku elgtis su tais 60 kazkiek tasku... blush2.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 06 23, 20:30)
Jurzole, 24 dar ne toks platus smile.gif bet pakankamai placiai ant ff ziurisi smile.gif pas mane 28 maziausias smile.gif idealiau, man rods butu, kad negriutu, bet tam reiktu kitokio stiklo.

Na, buna platus kampas ir buna ultra platus (maziau nei 24 mm ant ff) - pastarojo kol kas nenoriu, nes nezinociau, ka su juo daryti smile.gif O koks tas kitoks stiklas turetu buti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 23 birželio 2012 - 20:36
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 23, 20:36)
Aha, ir man rupi  drinks_cheers.gif O kodel sakai, kad nebemoki, kas ne taip? As tai ir toliau naudojuosi vienu tasku ir perkadruoju, nes dar nemoku elgtis su tais 60 kazkiek tasku...  blush2.gif

pas mane nikon d700, tai aš pasiskaičiau apie perkadravimą ir dabar jis vyksta kitaip...ten dar tokį mygtuką reikia nuspausti, kad "užrakinti" ... na žodžiu...nebe taip viskas, kaip su senu fotiku...ir kol kas gal nepripratau aš perkadruot spausdama tą papildomą mygtuką...o vadovaujantis ta daugybe taškų, tai bus sunku paskui vaikus lakstyt...o gal čia įpratimo reikalas...bet tai kokiu greičiu reik juos maigyt, kad sufokusuot būtent į norimą vietą...na kad ir per vestuves ar krikštynas...per svarbius momentus tai bijosi iš vietos pajudėti... nes pasikeitus taškui kol naują susirasi g.gif

man antradienį krikštynos tai net nezžinau...bijosiu su nauju fotiku fotkinti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 23 birželio 2012 - 20:44
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 23, 11:32)

Ir dar atnesu viena nuotrauka is Amsterdamo, kritikai.

[

wow swoon.gif viskuo patiko tikrai! griztu vis paziuret !
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 23, 21:43)
pas mane nikon d700, tai aš pasiskaičiau apie perkadravimą ir dabar jis vyksta kitaip...ten dar tokį mygtuką reikia nuspausti, kad "užrakinti" ... na žodžiu...nebe taip viskas, kaip su senu fotiku...ir kol kas gal nepripratau aš perkadruot spausdama tą papildomą mygtuką...o vadovaujantis ta daugybe taškų, tai bus sunku paskui vaikus lakstyt...o gal čia įpratimo reikalas...bet tai kokiu greičiu reik juos maigyt, kad sufokusuot būtent į norimą vietą...na kad ir per vestuves ar krikštynas...per svarbius momentus tai bijosi iš vietos pajudėti... nes pasikeitus taškui kol naują susirasi g.gif

man antradienį krikštynos tai net nezžinau...bijosiu su nauju fotiku fotkinti  blink.gif

nafig ten tas milijonas tasku, as pasidares minimuma tasku (9 ar kiek ten), nes tiek tikrai nereikia. Be to crosspointai vapshie aplink centra tiktais, ir kartais pavojinga fokusuot su nekrospointais.
Fokusavima gali pasidaryt ant thumb-rest, tada shutteris nefokusuos, bet tada vel savi niuansai ir savas pripratimas.
Atsakyti