Dincelio ND4:
gi taip paprasta ikelt foto, nu pasistenk, ka?
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 23, 03:22)
Zinau, kad pykstat, bet ND4 keliu taip, o jame mano ranku darbelis, mazai mergytei kriksto proga.
Skirtumas matosi, bet reikėjo kėdę patraukti toliau nuo spintos, tai fonas būtų labiau išplaukęs
QUOTE(paluri @ 2012 06 23, 10:04)
Skirtumas matosi, bet reikėjo kėdę patraukti toliau nuo spintos, tai fonas būtų labiau išplaukęs
Reikejo, bet nebebuvo kur trauktis... cia tas posakis "lipau sienom"
Noisy, puikios nuotraukos
pandre, sėkmės šiandien
Joninės labai jau niūrios pasitaikė...
pandre, sėkmės šiandien
Joninės labai jau niūrios pasitaikė...
Dinceli, kokia puiki dovana Aš suknutę nusinėriau...reik pasifotografuot su ja
Noisy-B, kas per konkursas?
O TO žmogučio tel.nr niekam neduosiu Jis man sėkmę neša...Prieš pora dienų "įkalęs" kaimynas į duris paskambino. Atidarau, o jis apie širdies graužatį pradėjo pasakot...kažkada ex į jo mašiniuką bumbtelėjo ir per daug pinigų davė. Kaimynas už žymiai mažesnę sumą susitaisė. Tai dabar man skirtumą atnešė. Aš žinoma bandžiau paaiškinti, kad nieko nežinau...kad tai vyriški reikalai, manęs tai neliečia...bet anas užkišo už papų pinigus ir išėjo Tuos pinigiukus laikau prie durų, gal išsipagiriojęs sumąstys pasimti
Noisy-B, kas per konkursas?
O TO žmogučio tel.nr niekam neduosiu Jis man sėkmę neša...Prieš pora dienų "įkalęs" kaimynas į duris paskambino. Atidarau, o jis apie širdies graužatį pradėjo pasakot...kažkada ex į jo mašiniuką bumbtelėjo ir per daug pinigų davė. Kaimynas už žymiai mažesnę sumą susitaisė. Tai dabar man skirtumą atnešė. Aš žinoma bandžiau paaiškinti, kad nieko nežinau...kad tai vyriški reikalai, manęs tai neliečia...bet anas užkišo už papų pinigus ir išėjo Tuos pinigiukus laikau prie durų, gal išsipagiriojęs sumąstys pasimti
Dekui, kas pakomentavot mano bijunus Nurasiau ta fs kaip visiska fiasko, ir lauksiu kitos vasaros, kai vel bijunai zydes... gal geriau pasiseks
Tai jau labai ilgai nekankink musu...
Kas per konkursas?
Man gal trecioji labiausiai patinka, nors jei ne ta keista forma igavusi krutis, tai ko gero pirmajai priza atiduociau. Dar man makijazas kliuva, kazkaip per sunkus jis atrodo, sendinantis toks... gal ir klystu, bet toks ispudis.
Uzskaitau. O ikelti tikrai nesudetinga, nesuprantu, kas ten gali nesigauti - gal tiesiog dar syki (atidziai) perskaityk instrukcija 1-am psl.?
Ir dar atnesu viena nuotrauka is Amsterdamo, kritikai.
QUOTE(sayonara @ 2012 06 22, 17:34)
o aš iš kokios fotosesijos....... tiksliau, kokia bus fs dar nežinau, bet modelis tai
Tai jau labai ilgai nekankink musu...
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 22, 22:37)
O čia mano konkurso nugalėtoja:
Kas per konkursas?
Man gal trecioji labiausiai patinka, nors jei ne ta keista forma igavusi krutis, tai ko gero pirmajai priza atiduociau. Dar man makijazas kliuva, kazkaip per sunkus jis atrodo, sendinantis toks... gal ir klystu, bet toks ispudis.
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 22, 22:52)
Jau net ir nebezinau, ka beismeginti kad is flicr butu galima tiesiogiai sukelti nuotraukas!! Nesigauna nors uzmusk!
Zinau, kad pykstat, bet ND4 keliu taip, o jame mano ranku darbelis, mazai mergytei
Zinau, kad pykstat, bet ND4 keliu taip, o jame mano ranku darbelis, mazai mergytei
Uzskaitau. O ikelti tikrai nesudetinga, nesuprantu, kas ten gali nesigauti - gal tiesiog dar syki (atidziai) perskaityk instrukcija 1-am psl.?
Ir dar atnesu viena nuotrauka is Amsterdamo, kritikai.
Juržole čia piešinys
sayonara, ai, tiek to...žmogiukas žaksėti pradės dar...
sayonara, ai, tiek to...žmogiukas žaksėti pradės dar...
QUOTE(smalsi_ @ 2012 06 23, 10:43)
Juržole čia piešinys
Ta prasme, nepanasu i nuotrauka?
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 23, 10:48)
Ta prasme, nepanasu i nuotrauka?
Atsipalaiduoki, aš arba gėriuosi arba tyliu, nes dar neturiu teisės kritikuoti Kažkada atvirukus su pieštuku paišiau, tai priminė tuos laikus O į nuotraukas žiūrėdama pirmiausia gaudau emocijas. Čia vanduo tarsi kelias, jo pabaigoje pastatas primenantis bažnyčią...nei vieno žmogaus...ilgiau žiūrint gal kiek akys pavargsta nuo tamsumo, bet jei nuotraukai sugalvojus stiprų pavadinimą ir kokį eilėraščio posmelį užrašius
QUOTE(smalsi_ @ 2012 06 23, 11:03)
Atsipalaiduoki, aš arba gėriuosi arba tyliu, nes dar neturiu teisės kritikuoti Kažkada atvirukus su pieštuku paišiau, tai priminė tuos laikus O į nuotraukas žiūrėdama pirmiausia gaudau emocijas. Čia vanduo tarsi kelias, jo pabaigoje pastatas primenantis bažnyčią...nei vieno žmogaus...ilgiau žiūrint gal kiek akys pavargsta nuo tamsumo, bet jei nuotraukai sugalvojus stiprų pavadinimą ir kokį eilėraščio posmelį užrašius
Aciu uz komentara As siandien net labai atsipalaidavusi... O tolumoje ten is tiesu baznycia. Tai vienas is dazniausiai fotografuojamu Amsterdamo vaizdu, tai ir as kaip tikra turiste pabandziau ji pagauti...
Merginos, dzienkuje, bet tai kaip susimoviau su krūtim... nepamačiau..
Facebooke skelbiau konkursą čia neseniai
Tai pirmyn - autoportretas!
Kaži, kur geriausia būtų užsakynėti fotoknygą?
Facebooke skelbiau konkursą čia neseniai
QUOTE(paluri @ 2012 06 23, 09:59)
Tikrai neturiu nė vienos geros savo nuotraukos ...
Tai pirmyn - autoportretas!
Kaži, kur geriausia būtų užsakynėti fotoknygą?