Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dincelio ND4:

user posted image

user posted image

user posted image

gi taip paprasta ikelt foto, nu pasistenk, ka?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 23, 03:22)
Zinau, kad pykstat, bet ND4 keliu taip, o jame mano ranku darbelis, mazai mergytei kriksto proga.

Skirtumas matosi, bet reikėjo kėdę patraukti toliau nuo spintos, tai fonas būtų labiau išplaukęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 06 23, 10:04)
Skirtumas matosi, bet reikėjo kėdę patraukti toliau nuo spintos, tai fonas būtų labiau išplaukęs  smile.gif

Reikejo, bet nebebuvo kur trauktis... cia tas posakis "lipau sienom"
Atsakyti
Noisy, puikios nuotraukos thumbup.gif

pandre, sėkmės šiandien 4u.gif

Joninės labai jau niūrios pasitaikė...
Atsakyti
Dinceli, kokia puiki dovana wub.gif Aš suknutę nusinėriau...reik pasifotografuot su ja bigsmile.gif
Noisy-B, kas per konkursas? ax.gif
O TO žmogučio tel.nr niekam neduosiu schmoll.gif Jis man sėkmę neša...Prieš pora dienų "įkalęs" kaimynas į duris paskambino. Atidarau, o jis apie širdies graužatį pradėjo pasakot...kažkada ex į jo mašiniuką bumbtelėjo ir per daug pinigų davė. Kaimynas už žymiai mažesnę sumą susitaisė. Tai dabar man skirtumą atnešė. Aš žinoma bandžiau paaiškinti, kad nieko nežinau...kad tai vyriški reikalai, manęs tai neliečia...bet anas užkišo už papų pinigus ir išėjo lotuliukas.gif Tuos pinigiukus laikau prie durų, gal išsipagiriojęs sumąstys pasimti bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 23 birželio 2012 - 10:29
Dekui, kas pakomentavot mano bijunus 4u.gif Nurasiau ta fs kaip visiska fiasko, ir lauksiu kitos vasaros, kai vel bijunai zydes... gal geriau pasiseks ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 06 22, 17:34)
o aš iš kokios fotosesijos....... wub.gif tiksliau, kokia bus fs dar nežinau, bet modelis tai  wub.gif

Tai jau labai ilgai nekankink musu... mirksiukas.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 06 22, 22:37)
O čia mano konkurso nugalėtoja:

Kas per konkursas?

Man gal trecioji labiausiai patinka, nors jei ne ta keista forma igavusi krutis, tai ko gero pirmajai priza atiduociau. Dar man makijazas kliuva, kazkaip per sunkus jis atrodo, sendinantis toks... gal ir klystu, bet toks ispudis.

QUOTE(Dincelis @ 2012 06 22, 22:52)
Jau net ir nebezinau, ka beismeginti kad is flicr butu galima tiesiogiai sukelti nuotraukas!!  verysad.gif  Nesigauna nors uzmusk!
Zinau, kad pykstat, bet ND4 keliu taip, o jame mano ranku darbelis, mazai mergytei

Uzskaitau. O ikelti tikrai nesudetinga, nesuprantu, kas ten gali nesigauti - gal tiesiog dar syki (atidziai) perskaityk instrukcija 1-am psl.?

Ir dar atnesu viena nuotrauka is Amsterdamo, kritikai.

user posted image
Atsakyti
smalsi, *****, bet kaip kodėl toks žmogus yra EX? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Juržole blink.gif blink.gif blink.gif čia piešinys
sayonara, ai, tiek to...žmogiukas žaksėti pradės dar... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 06 23, 10:43)
Juržole  blink.gif  blink.gif  blink.gif čia piešinys

Ta prasme, nepanasu i nuotrauka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 23, 10:48)
Ta prasme, nepanasu i nuotrauka?  g.gif

Atsipalaiduoki, aš arba gėriuosi arba tyliu, nes dar neturiu teisės kritikuoti mirksiukas.gif Kažkada atvirukus su pieštuku paišiau, tai priminė tuos laikus ax.gif O į nuotraukas žiūrėdama pirmiausia gaudau emocijas. Čia vanduo tarsi kelias, jo pabaigoje pastatas primenantis bažnyčią...nei vieno žmogaus...ilgiau žiūrint gal kiek akys pavargsta nuo tamsumo, bet jei nuotraukai sugalvojus stiprų pavadinimą ir kokį eilėraščio posmelį užrašius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 06 23, 11:03)
Atsipalaiduoki, aš arba gėriuosi arba tyliu, nes dar neturiu teisės kritikuoti  mirksiukas.gif Kažkada atvirukus su pieštuku paišiau, tai priminė tuos laikus  ax.gif O į nuotraukas žiūrėdama pirmiausia gaudau emocijas. Čia vanduo tarsi kelias, jo pabaigoje pastatas primenantis bažnyčią...nei vieno žmogaus...ilgiau žiūrint gal kiek akys pavargsta nuo tamsumo, bet jei nuotraukai sugalvojus stiprų pavadinimą ir kokį eilėraščio posmelį užrašius  bigsmile.gif

Aciu uz komentara smile.gif As siandien net labai atsipalaidavusi... mirksiukas.gif O tolumoje ten is tiesu baznycia. Tai vienas is dazniausiai fotografuojamu Amsterdamo vaizdu, tai ir as kaip tikra turiste pabandziau ji pagauti... ax.gif
Atsakyti
Merginos, dzienkuje, bet tai kaip susimoviau su krūtim... nepamačiau..

Facebooke skelbiau konkursą čia neseniai smile.gif

QUOTE(paluri @ 2012 06 23, 09:59)
Tikrai neturiu nė vienos geros savo nuotraukos ...  blush2.gif

Tai pirmyn - autoportretas!

Kaži, kur geriausia būtų užsakynėti fotoknygą? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 23 birželio 2012 - 13:32