Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 06 22, 18:59)
Siandien sapnavau kad per sayonaros !vestuves! visa vakara sedejau salia paluri, bet neatpazinau jos, suzinojau kad cia ji tik po vestuviu  blink.gif  lotuliukas.gif  fool.gif
Paluri, daryt autoportreta, kad kita kart atpazinciau! lotuliukas.gif

geras lotuliukas.gif Vis neprisiruošiu autoportreto padaryti ... jau net ir trikojį turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 06 22, 14:45)
geras  lotuliukas.gif Vis neprisiruošiu autoportreto padaryti ... jau net ir trikojį turiu  blush2.gif

Tai reiskia ne siaip sau sapnuoju biggrin.gif Cia tau postumis is salies biggrin.gif
Atsakyti
Oj tie sapnai.....
Stai viena nakti sapnuoju, kad mano vaikystes drauge nestuke...nors su ja nebendrauju jau daug metu. Ir po savaites ji mane sveikina facebook'e susilaukus dukrytes ir prisidziaugia kad ji taip pat laukiasi... lotuliukas.gif
Taip kad reikia laukti is Sayonaros geros naujienos!
Papildyta:
Bandau iveikti 5ND, bet labai melynuoja su "lempute". Ka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 22, 18:11)
Oj tie sapnai.....
Stai viena nakti sapnuoju, kad mano vaikystes drauge nestuke...nors su ja nebendrauju jau daug metu. Ir po savaites ji mane sveikina facebook'e susilaukus dukrytes ir prisidziaugia kad ji taip pat laukiasi... lotuliukas.gif
Taip kad reikia laukti is Sayonaros geros naujienos!
Papildyta:
Bandau iveikti 5ND, bet labai melynuoja su "lempute". Ka ne taip darau?

lempute ne tokia isisukus biggrin.gif
ta prasme visa kita manau darai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 22 birželio 2012 - 17:23
o aš iš kokios fotosesijos....... wub.gif tiksliau, kokia bus fs dar nežinau, bet modelis tai wub.gif

na, jeigu bus bent vienas- du geri portretai iš tos sesijos, tai laikysiu save reabilituota.. cool.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 22, 18:34)
o aš iš kokios fotosesijos....... wub.gif tiksliau, kokia bus fs dar nežinau, bet modelis tai  wub.gif

na, jeigu bus bent vienas- du geri portretai iš tos sesijos, tai laikysiu save reabilituota.. cool.gif  doh.gif

Oj, kaip smalsu paveizėti smile.gif
Papildyta:
O čia mano konkurso nugalėtoja:

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(paluri @ 2012 06 22, 16:45)
geras  lotuliukas.gif Vis neprisiruošiu autoportreto padaryti ... jau net ir trikojį turiu  blush2.gif

O aš tave mačiau Facebook'o nuotraukose, bet manau, kad vis dėlto pats laikas rimtesniam autoportretui smile.gif
Atsakyti
Jau net ir nebezinau, ka beismeginti kad is flicr butu galima tiesiogiai sukelti nuotraukas!! verysad.gif Nesigauna nors uzmusk!
Zinau, kad pykstat, bet ND4 keliu taip, o jame mano ranku darbelis, mazai mergytei kriksto proga.
http://www.flickr.co...in/photostream/
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 22, 23:37)

Labai stipru!!! Svajoju kada as taip isgimdysiu...
Atsakyti
Noisy-B, labai gražu. Ypač dvi pirmosios thumbup.gif FS kapinėse, dabar ši - super wub.gif

Sayonara, smalsu pamatyti tavąją fotosesiją ir modelį bigsmile.gif Laukiam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 22, 16:34)
o aš iš kokios fotosesijos....... wub.gif tiksliau, kokia bus fs dar nežinau, bet modelis tai  wub.gif
na, jeigu bus bent vienas- du geri portretai iš tos sesijos, tai laikysiu save reabilituota.. cool.gif  doh.gif

Lauksiu rezultatu, tikiuosi pasidalinsi smile.gif Faina, kai bendravimas atnesa tokiu emociju!
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 22, 21:37)

Man labiausiai patinka trecia nuotrauka. Jeigu dar nebutu toks ryskus seselis ant krutines, butu isvis liux!
Pirmojoj labai demesi nuvogia ta krutis labai suspausta, (labiausiai faktas kad ji tik viena ax.gif ) , antros lyg visai nera g.gif
Antroji kazkaip neitikino emocija ir antenos is galvos demesi vogia. 4u.gif
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 22, 21:52)
Zinau, kad pykstat, bet ND4 keliu taip, o jame mano ranku darbelis, mazai mergytei kriksto proga.

Dovanele nuostabi, skirtumas irgi lyg ir matomas, bet ta tamsoka aplinka, man cia nelabai. Nors skitruma matau, tai uzskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 06 23, 01:37)

Dovanele nuostabi, skirtumas irgi lyg ir matomas, bet ta tamsoka aplinka, man cia nelabai. Nors skitruma matau, tai uzskaitau  mirksiukas.gif

Vienas TAIP yra. Tamsus objektyvas, o nuotrukoms nieko nedaryta.
Atsakyti
Noisy-B ,patiko kaip dera akmenų ir striukės spalvos. Kokia konkurso tema ir kokio konkurso?
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 06 22, 20:51)
Tai reiskia ne siaip sau sapnuoju  biggrin.gif  Cia tau postumis is salies  biggrin.gif

Spyris į užpakalį lotuliukas.gif Pasistengsiu

QUOTE(noisy-B @ 2012 06 23, 03:07)
Oj, kaip smalsu paveizėti smile.gif
Papildyta:

Papildyta:
O aš tave mačiau Facebook'o nuotraukose, bet manau, kad vis dėlto pats laikas rimtesniam autoportretui smile.gif

Antroji faina, o trečioji thumbup.gif

Tikrai neturiu nė vienos geros savo nuotraukos ... blush2.gif
Atsakyti