Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 06 05, 11:31)
na ne, pernai prašiau ir buvo fotosesija. Kiti metai kitos progos, kitos foto. Pernai buvo be progos.

Nežinau kodėl dažniausiai gaunu būtent tokį atsakymą, kad bijotų mane fotografuoti. Nei aš kandžiojuos nei ką  smile.gif Tiesiog nesu gražutė, kaip nemažai čia esančių, formos su gelbėjimosi ratais, todėl galbūt sunku nufotografuoti taip, kad patiktų, nors, reiktų tiesiog gelbėjimosi ratus su ps aptrinti

aaa...aišku ax.gif ir kas fotografavo jei ne paslaptis? bigsmile.gif

na man tu graži moteris ir nekalbėk niekų...aš bijočiau, nes foto stilius mano toks man atrodo priešings nei tu kad mėgsti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 05, 12:37)
aš tai nebijočiau, ko čia bijot? na gal atsakomybė didesnė, negu prieš nefotografuojantį žmogų. net norėčiau pabandyti fotografų šeimą fotkint, galiu pasakyt bigsmile.gif

gaila, kad laikas toks probleminis.. bet *****.. gal man prasičekint galimybes? kartu su T. atlėktumėm biggrin.gif

nu va, patvirtink, kad visai nebaisu mane fotkint. Juk fotografavai ne kartą. Vyras pas mane išvis neproblematiškas, sūnus irgi nebijo fotoaparato.
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2012 06 05, 12:38)
aaa...aišku ax.gif ir kas fotografavo jei ne paslaptis? bigsmile.gif

fotografavo Ievukis, Kikirike, Maggie bei Meadow arba Jurgitux, nežinau kokiu niku ją žinot.
o ir foto, šįkart, noriu ne tokių, kokias pati darau smile.gif atvirkščiai, tokių, kokių nedarau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 birželio 2012 - 11:42
QUOTE(sayonara @ 2012 06 05, 11:37)
aš tai nebijočiau, ko čia bijot? na gal atsakomybė didesnė, negu prieš nefotografuojantį žmogų. net norėčiau pabandyti fotografų šeimą fotkint, galiu pasakyt bigsmile.gif

na matai...bijoti ir dėl to susilaikyti nuo fotografavimo yra viena, o bijoti ir pabandyti - visai kas kita...aš taip pat mėgstu iššsūkius ir tikrai nemanau, kad atsisakyčiau pabandyti ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 06 05, 11:41)
šįkart, noriu ne tokių, kokias pati darau  smile.gif  atvirkščiai, tokių, kokių nedarau.

taip įdomiau
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 06 04, 20:43)
Na kadangi vienintelė tokia ragana šiandien, zlastis paėmė, nuėjau pagaliau į už 500 m esantį sodą šiemet vos ne pirmą kartą (mat kaip išjudino doh.gif ) ir ėmiausi gėlių  bigsmile.gif ogi visai azartą pagavau  biggrin.gif duokit strėlių, kam negaila  biggrin.gif

ui kad neragana aš, aš viena iš švelniausųjų smile.gif
1 ir 5 paprastos bet visai mielos. Aguona tai man visai ne kaip atrodė smile.gif Gėles pabandyk prieš saule fotografuoti, šviesos įdomesnės paieškoti. vakarinė saulė labai tinkama mano manymu gėlių fotografijai, nors vakarinė viskam super tongue.gif

Maggie smagu kad vis tesi projekta, aš gal už jb prie tokio stiliaus, bet tavo rodomas jb man per tamsus

gotte graži porelė, bet kai kurias nuotraukas pažiūrėjus įdomios mintys kyla biggrin.gif

Eve spalvos gerai, bet kadravimas tai nea, kaip nukirsta galva, labai nesižiūri
Atsakyti
Tik ką peržiūjau pažįstamos šeimos nuotraukas. Footografavo profesionalė. Nuostabios foto wub.gif Visos !!! http://gurauske.lt/en
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 06 04, 19:58)
gražios mergaitės emocijos, o bet tačiau smile.gif)
pirmoj negražiai nukirsta mergaitės koja
antroji per tamsi, per geltona, geriau būtu metgaitės kojos negu nieko nesakantys laiptai viršuje
trečioji, visų pirma išdegusi mergaitė, ir kadravimas nelabai vykes, nes vietoj laiptų geriau matytusi sparnai, o dabar jų tik maža dalis matosi
ketvirtoji turbūt labiausiai patiko, bet visose su WB nugrybauta, per geltona
ui kaip aš čia šiandien kritiškai visosm, taip pat 4u.gif  kad nuotaikos nesugadinčiau smile.gif
suspaustas kadras, ir arklio žvilgsnis galėtu su merginos žvilgsniu susitikti, o dabar lyg priglude, lyg artimi bet nesijaučia to nuotraukoj.

Aciu uz komentara.
Del visu, kad netilpo kojos ir panasiai, tai kadru gaudymas su ja yra sekundziu reikalas, nes mano vaikas jau bega nuo fotiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 05, 12:00)

Jums tiktu sportinis rezimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 05, 11:15)
Fotografavau savaitgalį krikštynas...buvo anliškoj bažnyčioj, pagal jų tradicijas

Panašu ir į lietuviškas tradicijas smile.gif Rumšiškėse smile.gif Ir iššūkis fotografams yra - trobelė, kur apeigos vyksta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 06 05, 09:33)
that was the point. bet ko gero persistengiau? smile.gif

I can see no reason for that point smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 06 05, 11:41)
nu va, patvirtink, kad visai nebaisu mane fotkint. Juk fotografavai ne kartą. Vyras pas mane išvis neproblematiškas, sūnus irgi nebijo fotoaparato.
Papildyta:

fotografavo Ievukis, Kikirike, Maggie bei Meadow arba Jurgitux, nežinau kokiu niku ją žinot.
o ir foto, šįkart, noriu ne tokių, kokias pati darau  smile.gif  atvirkščiai, tokių, kokių nedarau.

normaliai. sakyčiau net dėkingas modelis, nes nesiginčiji, darai, ko prašoma, supranti, ko norima, nepliurpi ištisai, nereguliuoji, kaip fotkint. pasaka, o ne modelis smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Eve... @ 2012 06 05, 10:18)
Labas rytas visoms, ateinu su darbu senai nesirodžius. Viliuosi per tą laiką bent truputį judu pirmyn. smile.gif
Žinau ir tikiuosi sulaukti kritikos.  4u.gif
http://farm8.staticf..._f863a31258.jpg[/img]

Kokios baisios blakstienos, kaip iš didžiausio košmaro... Jas, gi kaip suprantu, kai užklijuoja dar pakirpti reikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 05 birželio 2012 - 14:14
QUOTE(sayonara @ 2012 06 05, 15:13)
normaliai. sakyčiau net dėkingas modelis, nes nesiginčiji, darai, ko prašoma, supranti, ko norima, nepliurpi ištisai, nereguliuoji, kaip fotkint. pasaka, o ne modelis smile.gif

me: jump off the roof, i'll take a picture
Yvette: ok.

biggrin.gif

QUOTE(rG. @ 2012 06 05, 15:14)
Kokios baisios blakstienos, kaip iš didžiausio košmaro... Jas, gi kaip suprantu, kai užklijuoja dar pakirpti reikia  blush2.gif

hiperboles paklausei ar ka? biggrin.gif
Atsakyti