Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 06 21, 17:41)
nesitikiu kad viskas iskart, bet noreciau pati pajausti, kad darau pazanga fotografavime ir tvarkyme, bet to nejauciu.
gal ir per mazai laiko tam skiriu, bet kiek galiu tiek smile.gif o noro tikrai yra, ir daug!

Aš vis dar daugiau dėmesio skiriu fotografavimui, kompozicijai, o ne tvarkymui. Mano nuomone, jeigu gera fotkė, tai ir tvarkyti nedaug reikia 4u.gif Nors reikėtų ir su fotošopu labiau padraugauti smile.gif
Atsakyti
Kristaline, R.I.R. - auksciau nosis, as taip pat sitoje kryskeleje doh.gif

Nepatikesit, jau kelinta naktis fotiko instukcija bandau sugrausti....nemazai nauju dalyku atradau. Perskaityti tikrai neuztenka, dar reikia is isbandyti viska, bet tikrai iseis i nauda!!!

Gal kas nors zino kiek panasiai kainuoja korteliu skaitytuvas? Kokiame nors topo centre imanoma gauti?
Atsakyti
Aciu visiems tarusiems zodi apie mano nuotraukas smile.gif
Jurzole, ni, si karta nei viena neuzkabino 4u.gif
QUOTE(R.i.R. @ 2012 06 21, 13:05)
buvo laikas kai spaudžiau tik mygtuką, ir galvojau vau. Dabar kitų foto žiūriu ir galvoju vau. Pačiai neišeina, nors nusišauk (nors galvoje gražiausios idėjos). Kada bus harmonija tarp šių dviejų dalykų?  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Aga, man irgi idomu, kada bus ta harmonija biggrin.gif Nors greitu laiku jos nesitikiu, bet kaip noretusi sugryzus namo pamatyti nuotraukas tokias, kokias smegenai jas sumaste, o ne "ta", kas kazkodel gaunasi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 21, 15:52)
Gal kas nors zino kiek panasiai kainuoja korteliu skaitytuvas? Kokiame nors topo centre imanoma gauti?

CIA
Atsakyti
Apie vyrus ir fotografavimą prakalbot biggrin.gif Mano ex man fotiką padovanojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 06 21, 18:32)
Apie vyrus ir fotografavimą prakalbot  biggrin.gif  Mano ex man fotiką padovanojo  biggrin.gif

cia kai issiskyret?smile.gif apsimoka skirtis..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 06 21, 19:10)
cia kai issiskyret?smile.gif apsimoka skirtis..

cia turbut sako, davai, atshok, ash tau fotika padovanosiu!
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 21, 18:35)
cia turbut sako, davai, atshok, ash tau fotika padovanosiu!
biggrin.gif

Vyriškas požiūris lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pirma buvo mašina, tai tikriausiai reikia suprasti - varyk kuo toliau nuo manęs?

brumbrumai, dovanos po skyrybų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 06 21, 20:01)
brumbrumai, dovanos po skyrybų  smile.gif

gal duok tu man jo tel nr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 06 21, 21:58)
gal duok tu man jo tel nr biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 06 21, 21:41)

davai man irgi biggrin.gif
Atsakyti
Ciur man pirmai... lotuliukas.gif

Siandien darze dar radau bijunu ax.gif bandysiu juos ryt sustatyti i vietas ir nupyskinti wub.gif
Atsakyti