Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2012 06 20, 20:24)
Atnesu paskutiniaja foto is projekto "Bijunai". Nieko tokio ypatingo taip ir nesugebejau isgauti  cool.gif, bet norejau dar karta pameginti, ir tada jau padeti taska, iki kito karto smile.gif

Kaip sikart spalvos, ir kontrastas? Ir kuris variantas geriau? Man labiau patinka kvadratas, nors ir gaila bokeh...  g.gif

Man pirmoji labiausiai patinka, žalios atspalviai labai gražūs. Trečioji kažkokia blausoka. Kvadrate gėlės per arti atrodo.
Atsakyti
Jurzole, man irgi pirmoji geriausia smile.gif

labas
As cia vel su klausimu biggrin.gif
Kaip reikia ismokti pajausti, kaip patvarkyti fotkes? g.gif nu as vissiskai grybauju doh.gif net nervas ima, tvarkau tvarkau kol nutvarkau isvisi i lankas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 21, 13:20)
Jurzole, man irgi pirmoji geriausia  smile.gif

labas
As cia vel su klausimu  biggrin.gif
Kaip reikia ismokti pajausti, kaip patvarkyti fotkes?  g.gif  nu as vissiskai grybauju  doh.gif  net nervas ima, tvarkau tvarkau kol nutvarkau isvisi i lankas  doh.gif

daryk, kap tau grazu
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 06 21, 13:31)
daryk, kap tau grazu

as ir bandau kaip man grazu, del saves, bet neiseina. atrodo padarau kazka, bet poto paziuriu uz keliu minuciu, ale visai ni ftiemu, spalvos negyvos, per tamsu, per sviesu ar dar kokia nesamone doh.gif
nu nzn ar supranti ka noriu pasakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 21, 13:36)
as ir bandau kaip man grazu, del saves, bet neiseina. atrodo padarau kazka, bet poto paziuriu uz keliu minuciu, ale visai ni ftiemu, spalvos negyvos, per tamsu, per sviesu ar dar kokia nesamone  doh.gif

nezinau biggrin.gif as nesedziu prie foto bile kiek laiko. pastumdau ka nors, kol man grazu ir tiek. ka ten tose foto daug tvarkyt.. geriau naturaliau palik, jei jau abejoji
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 06 21, 13:53)
nezinau biggrin.gif as nesedziu prie foto bile kiek laiko. pastumdau ka nors, kol man grazu ir tiek. ka ten tose foto daug tvarkyt.. geriau naturaliau palik, jei jau abejoji

taip ir reikes daryt smile.gif
Nors turbut greitu laiku V isvis nebeleis fotkint, nes sake daknisau, kur beisvaziuojam, as nieko kito nedarau tik lakstau su tuo velnio daiktu biggrin.gif sako, su seima pabuk biski biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 21, 12:36)
as ir bandau kaip man grazu, del saves, bet neiseina. atrodo padarau kazka, bet poto paziuriu uz keliu minuciu, ale visai ni ftiemu, spalvos negyvos, per tamsu, per sviesu ar dar kokia nesamone  doh.gif

man atrodo viskam savo laikas, visi perauga per daug stadijų, pamatymo kadro, apdirbimo. Tiesiog nereik tikėtis kad paėmus fotika į rankas iš kart viskas gausis, vienetams tai pavyksta, visa kita išmokstama išlavinama ir panašiai, bet tam reikia laiko ir noro mirksiukas.gif

Jurzole nu nekabina nei viena foto, pati bandžiau juos kankinti, tai galvoj ir realybėj jie man žymiai gražesni nei fotkėse smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 21 birželio 2012 - 13:05
QUOTE(vienintelė @ 2012 06 21, 14:03)
man atrodo viskam savo laikas, visi perauga per daug stadijų, pamatymo kadro, apdirbimo. Tiesiog nereik tikėtis kad paėmus fotika į rankas iš kart viskas gausis, vienetams tai pavyksta, visa kita išmokstama išlavinama ir panašiai, bet tam reikia laiko ir noro mirksiukas.gif

nesitikiu kad viskas iskart, bet noreciau pati pajausti, kad darau pazanga fotografavime ir tvarkyme, bet to nejauciu.
gal ir per mazai laiko tam skiriu, bet kiek galiu tiek smile.gif o noro tikrai yra, ir daug!
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 21, 13:56)
taip ir reikes daryt  smile.gif
Nors turbut greitu laiku V isvis nebeleis fotkint, nes sake daknisau, kur beisvaziuojam, as nieko kito nedarau tik lakstau su tuo velnio daiktu  biggrin.gif sako, su seima pabuk biski biggrin.gif doh.gif

nu tokiu dalyku, kap leisti/neleisti as nesuprantu smile.gif
jei man reiktu rinktis vyra ar pentacona, tai gali buti, kad as pasirinkciau pentacona smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 06 21, 13:13)
jei man reiktu rinktis vyra ar pentacona, tai gali buti, kad as pasirinkciau pentacona smile.gif)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 06 21, 14:13)

as cia ne tiesiogiai gi smile.gif
tik vaizdziai norejau pasakyti, kad bamba, kad per daug anot jo skiriu tam laiko smile.gif
mano vyras zino, ir daznai girdi sita fraze "nu tu jau man nepavadovausi" biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 21, 13:56)
taip ir reikes daryt  smile.gif
Nors turbut greitu laiku V isvis nebeleis fotkint, nes sake daknisau, kur beisvaziuojam, as nieko kito nedarau tik lakstau su tuo velnio daiktu  biggrin.gif sako, su seima pabuk biski biggrin.gif doh.gif

kaip aš tave suprantu lotuliukas.gif mane irgi vyrs per dantį traukia - "ai, tu dabar fotomenininkė" lotuliukas.gif kaip man žiauriai tokie žodžiai lotuliukas.gif

QUOTE(vienintelė @ 2012 06 21, 14:03)

buvo laikas kai spaudžiau tik mygtuką, ir galvojau vau. Dabar kitų foto žiūriu ir galvoju vau. Pačiai neišeina, nors nusišauk (nors galvoje gražiausios idėjos). Kada bus harmonija tarp šių dviejų dalykų? lotuliukas.gif
Atsakyti