Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2012 06 20, 13:18)
85 fiksas-portretinis labiau.O bodis beja koks pas tave?

16-85 toks aisku universalas, bus tamsokas, ant 16 ir 85 mm greiciausia muilins.

D90

tai jauciu fixas geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 20, 12:52)
kur jau nesenai biggrin.gif senai senai smile.gif as maniau, kad Tu n.d. jau seniai atlikusi smile.gif

as irgi maciau tooooki lauka uzmiesti, bet nebuvo laiko jame pasiganyti, o ir nuvykti nera ten kada  unsure.gif  snd sakiau V gryzti anksciau, bet sake niekaip, turi susitikima, tai jauciu ir liksiu be to lauko, tuoj nupjaus ir fsio bus smile.gif šienapjūtė gi  unsure.gif
dar turiu toki klausima, kas geriau:
85mm fiksas, ar 16-85 zoomas?

85 mm šiaip giria, kad geras viskuo. Nors namuose labai su juo į sienas reiktų lipti. Zoomas gal pradžiai universaliau. Aš karts nuo karto užsidedu 70-200, tai su cropu baisiai atsitraukti nuo fotografuojamo objekto net su 70 reikia. Man jis nelimpa ir tiek. Jei iš fiksų, ieškočiau 50 ir mažiau. 50 pagaliau ir turiu, tai pagaliau ramu biggrin.gif dabar svajonė - tokina 11-16 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 20, 12:20)
D90

tai jauciu fixas geriau  g.gif

Turesi palakstyt, ant cropo 85mm:)))
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 06 20, 13:20)
85 mm šiaip giria, kad geras viskuo. Nors namuose labai su juo į sienas reiktų lipti. Zoomas gal pradžiai universaliau. Aš karts nuo karto užsidedu 70-200, tai su cropu baisiai atsitraukti nuo fotografuojamo objekto net su 70 reikia. Man jis nelimpa ir tiek. Jei iš fiksų, ieškočiau 50 ir mažiau. 50 pagaliau ir turiu, tai pagaliau ramu biggrin.gif dabar svajonė - tokina 11-16  biggrin.gif

50 turiu mirksiukas.gif
as namuose su 85 fixu net nesvajoju isitekti, su 50 vos vos biggrin.gif bet va lauke noretusi daznai 85, uztai ir galvoju g.gif
Atsakyti
Heh, va kaip tik parduoda Dobrovolskis 85tuka:)Su galiniu dangteliu net:)))))

http://www.facebook....as.dobrovolskis
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 06 20, 13:23)
Turesi palakstyt, ant cropo 85mm:)))

sportas - sveikata biggrin.gif
arba pirma reikia ant kito bodzio sutaupyt biggrin.gif bet vyrui sita mintis nepatiks schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 20 birželio 2012 - 12:32
QUOTE(smalsi_ @ 2012 06 20, 12:48)
Nea nevėlokai, nes neseniai prisijungus ir dar ND darau, daug skaitau...  biggrin.gif 
Bet dabar atidirbus dvi paras turiu atostogas beveik mėnuo  thumbup.gif Važiuojant mašiniuku tokį nuostabų aguonų lauką mačiau  wub.gif Reiks pasiganyti biggrin.gif
paluri, nea, nuostabios akys  wub.gif

et, ka jau ir kalbeti apie tas aguonas..as pernai aptikau pilnut pilnuteli lauka aguonu, bet jau pavytusiu...laukiau, kaip vystanti gele lietaus,siu metu, kai jos prazys...joms prazydus lekiau ieskoti to lauko...ir ka gi aptikau?! Ta pacia trioba tolumoje, ta pacia nuokalne, tuos pacius elektros stulpus...tik auognu jau nebebuvo....likau be ju...

Maggie, klausei koki juostinuka pirkau.Tai paprastuti 35mm Canon EOS5. Thats it.
Man sirdis kulnuose...turiu veselkas sestadieni, o pranasauja lietu, lietu, lietu...stipru lietu...nebezinau ka reikes daryti...o ir jaunuju issirinktuose parkuose jokio zydejimo, jokio erdves...Jaudinuos kaip nezinau kas...geri, kad mergvakari netiketa apturejau.Gerai pasipraktikuoti buvo pries vestuves.ryte paskambino,jog vakare pafotkinciau...tai irgi lietuciui lyjant ir vakarui isigalejus...teko varyti su blykste(o jos nevaldau kol kas)...dariau ka galejau...klaidu neisvengiau, bet tikiuosi mergaiciu nenuvilsiu unsure.gif
takije dela u menia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 06 20, 13:42)

foto prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 20, 16:22)
dar turiu toki klausima, kas geriau:
85mm fiksas, ar 16-85 zoomas?

Priklauso nuo to, ką fotografuosi. Bet galiu šį tą pasakyti apie 85mm, kurį ką tik nusipirkau.
Kokybė superinė, lyginant su kitiniu arba 50mm 1,8. Fokusuoja greitai ir tyliai, fonas labai gražus. Aš esu juo labai patenkinta, bet žinojau, kad noriu portretinio objektyvo fotografuoti lauke. Todėl jis man idealiai tiko. Netgi jis atrodo šviesesnis už 50mm 1,8, kurį jau norėčiau pakeisti į 50mm 1,4...
Namie fotografuoti jis netinka, reikia lipti sienomis lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mergytes:))
Vyras nupirko fotoaparata dovanu, tik aisku netoki kokio norejau, tad teks ismokti kazka grazaus padaryti ir su siuo Sony Cyber-shot DSC-HX200V (http://www.efoto.lt/fotoaparatas/sony_dsc-hx200v)
Apie fotoap.nieko nenusimanau, gal galesite man padeti ismokti padaryti graziu maziuko foto, labiausiai mane domina, kai objektas gaunasi ryskus kazkokiam blankiam fone..dar nevisad gaunasi taip padaryti..
Gal priimsit i savo bureli ir padesit ivaldyti fotografavimo mena.. blush2.gif Dėkui 4u.gif
o kaip ikelti foto? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane perliuke: 20 birželio 2012 - 12:57
QUOTE(garbane perliuke @ 2012 06 20, 13:56)
sveikos mergytes:))

Sveika prisijungusi.
Visa informacija pirmam puslapy. Jei kils klausimų, klausk, bandysim padėti 4u.gif
Papildyta:
maija, *****, kokie fotogeniški tavo vaikai. Mačiau nuotraukas flaxkids'e - wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 20 birželio 2012 - 13:05
QUOTE(garbane perliuke @ 2012 06 20, 11:56)
Apie fotoap.nieko nenusimanau, gal galesite man padeti ismokti padaryti graziu maziuko foto, labiausiai mane domina, kai objektas gaunasi ryskus kazkokiam blankiam fone..dar nevisad gaunasi taip padaryti..

apie fotoaparata nusimanyti labai padeda perskaityta jo instrukcija, tai pirmiausia ka patariu padaryt mirksiukas.gif

Kristalines, pas mane 85 mm. Portretams super, bet kaip bebrukas ir minejo, teks palakstyti (nepamirstant paziuret kas po kojom). O namie joo vargas, daznai isimuryju i siena biggrin.gif

Labs dienas 4u.gif

Patiko chikitos rukstanti motera smile.gif
Atsakyti