Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(smalsi_ @ 2012 06 20, 12:30)
Skaičiau skaičiau skaičiau...ir kaip naujokė išmokau, kad reikia mokėti pristatyti ir apginti savo nuotrauka smile.gif

velokai ta supratai biggrin.gif

R.i.R., spalvota geriau ziurisi, bet nekabina siaip isvis schmoll.gif kazko ryskiai truksta.

Noriu ir as pamatyti lele su buteliu ax.gif

tiesa, senolės portretas, kuri sayonara fotkino, lb patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 06 20, 16:00)
paluri, toooooooooos akys nušauna, neimanoma nuotraukos vertinti  lotuliukas.gif
Aiiiii, sakinį ištryniau. Ji gi indė?  bigsmile.gif

Ar dėl to, kad tamsios akys? smile.gif Ji tikra indė.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 20, 11:34)
velokai ta supratai biggrin.gif

Nea nevėlokai, nes neseniai prisijungus ir dar ND darau, daug skaitau... biggrin.gif
Bet dabar atidirbus dvi paras turiu atostogas beveik mėnuo thumbup.gif Važiuojant mašiniuku tokį nuostabų aguonų lauką mačiau wub.gif Reiks pasiganyti biggrin.gif
paluri, nea, nuostabios akys wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 20 birželio 2012 - 11:50
QUOTE(smalsi_ @ 2012 06 20, 12:48)
Nea nevėlokai, nes neseniai prisijungus ir dar ND darau, daug skaitau...  biggrin.gif  
Bet dabar atidirbus dvi paras turiu atostogas beveik menuo  thumbup.gif Važiuojant mašiniuku tokį nuostabų aguonų lauką mačiau  wub.gif Reiks pasiganyti biggrin.gif

kur jau nesenai biggrin.gif senai senai smile.gif as maniau, kad Tu n.d. jau seniai atlikusi smile.gif

as irgi maciau tooooki lauka uzmiesti, bet nebuvo laiko jame pasiganyti, o ir nuvykti nera ten kada unsure.gif snd sakiau V gryzti anksciau, bet sake niekaip, turi susitikima, tai jauciu ir liksiu be to lauko, tuoj nupjaus ir fsio bus smile.gif šienapjūtė gi unsure.gif

dar turiu toki klausima, kas geriau:
85mm fiksas, ar 16-85 zoomas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 20 birželio 2012 - 11:56
QUOTE(kristalines @ 2012 06 20, 12:52)

neiseina taip pasakyt, kol neisvardijai kuo ta geruma matuosi smile.gif
Atsakyti
O velnias, kol aš tris paras kitam mieste tryniausi, gal ir nušienavo blink.gif unsure.gif Varau namo, reiks pasižvalgyti g.gif Yra vienas pliusas dirbti 100km nuo namų, matau gamtos pasikeitimus. Neseniai laukai mėlynavo nuo lubinų, baigiant žydėti spalva kinta į violetinę. Dabar laukuose vyrauja balta spalva. O kaip pavasarį gražiai geltonavo nuo pienių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 20, 12:59)
neiseina taip pasakyt, kol neisvardijai kuo ta geruma matuosi smile.gif

viskuo smile.gif kuris praktiskesnis, kokybiskesnes foto iseina ir t.t. Kazkaip norejau fixo, bet V pasnekejo su draugu, tai ikalbejo, kad ikalbetu mane, kad geriau zoomas, bet argumentu jokiu smile.gif tai sakau gal jus cia apsviesit mane smile.gif

QUOTE(smalsi_ @ 2012 06 20, 13:00)
O velnias, kol aš tris paras kitam mieste tryniausi, gal ir nušienavo blink.gif  unsure.gif Varau namo, reiks pasižvalgyti  g.gif Yra vienas pliusas dirbti 100km nuo namų, matau  gamtos pasikeitimus. Neseniai laukai mėlynavo nuo lubinų, baigiant žydėti spalva kinta į violetinę. Dabar laukuose vyrauja balta spalva. O kaip pavasarį gražiai geltonavo nuo pienių  bigsmile.gif

dbr nuo rapsu berods geltonuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 20, 11:52)

Ziurint kam
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 20, 13:08)
viskuo smile.gif kuris praktiskesnis, kokybiskesnes foto iseina ir t.t. Kazkaip norejau fixo, bet V pasnekejo su draugu, tai ikalbejo, kad ikalbetu mane, kad geriau zoomas, bet argumentu jokiu smile.gif tai sakau gal jus cia apsviesit mane smile.gif
dbr nuo rapsu berods geltonuoja  mirksiukas.gif

o ka fotkinsi? smile.gif
nu tai be argumentu tai anoks cia ir aiskintojas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Ir vel as kaip tas is kanapiu biggrin.gif ir vel su klausimu....kaip panaikinti exif?Kad siunciamiems zmogiukams jo nerodytu?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 06 20, 13:08)
Ziurint kam

QUOTE(robobebras @ 2012 06 20, 13:11)
o ka fotkinsi? smile.gif
nu tai be argumentu tai anoks cia ir aiskintojas smile.gif

O tai kam kuris skirtas?
o fotkinsiu viska. Nieko konkretaus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 20, 12:15)
O tai kam kuris skirtas?
o fotkinsiu viska. Nieko konkretaus. schmoll.gif

85 fiksas-portretinis labiau.O bodis beja koks pas tave?

16-85 toks aisku universalas, bus tamsokas, ant 16 ir 85 mm greiciausia muilins.
Atsakyti