Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

paskutiniu metu vos speju permest akim ka rasot, kokias foto dedat

NoisyB nustebinai i geraja puse su paskutem foto, saunuole smile.gif su kryziais sesija, manes nesuglumino ir niekaip kitaip negeru minciu nesukele smile.gif

turejau proga pirma karta pafotografuot mergyte 1 menesiuko
idomios nuomones

user posted image

user posted image

o cia UK aguonos smile.gif

user posted image

jei kas netingesit, laukisu komentaru cia yra daugiau

Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 06 19, 22:43)
idomios nuomones

jei kas netingesit, laukisu komentaru cia yra daugiau

Smagu gavus tokį šansą 4u.gif bet manau antrojoj biški pjaunasi pledukas su fonu.

Ir labai labai patiko rūkančios moters portretas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 19 birželio 2012 - 21:53
Ainoa, pirmoji patinka, antrojoj noretus vienspalvio pleduko, ir sauskelnes kiek kliuna. Siaip, saunuole 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 19, 20:13)
Bet tu vis delto esi labai ikyrus tipas... ir ryskiai nezinai, kada jau butu laikas liautis rolleyes.gif

Nu kodėl... Juk reikėjo pasakyti, kad ne šiaip sau kabinėjamasi, savivoka neleidžia suprasti ko ten reikia lysti. O noise aiškiai nesuprato apie ką diskusija. Ji sako, mes nesišlapinom ant kryžių, tik palaipiojom ir visai pagarbiai. Panašiai kaip į bažnyčią eiti pasimylėti, na, lyg ir nieko čia tokio, bet kartu - negi kitų vietų nėr? biggrin.gif Čia aš lengvai pašmaikštauju, realiai man tokie dalykai nelabai juokingi tongue.gif

Nu neturiu ką rodyt, neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 19 birželio 2012 - 23:06
QUOTE(rG. @ 2012 06 19, 23:05)
Nu kodėl... Juk  reikėjo pasakyti, kad ne šiaip sau kabinėjamasi, savivoka neleidžia suprasti ko ten reikia lysti. O noise aiškiai nesuprato apie ką diskusija. Ji sako, mes nesišlapinom ant kryžių, tik palaipiojom ir visai pagarbiai. Panašiai kaip į bažnyčią eiti pasimylėti, na, lyg ir nieko čia tokio, bet kartu - negi kitų vietų nėr? biggrin.gif Čia aš lengvai pašmaikštauju, realiai man tokie dalykai nelabai juokingi tongue.gif

Nu bet vis tiek, kiek gi galima apie ta pati? Akivaizdu juk, kad nuomones siuo klausimu issiskyre, visi pasisake, tame tarpe ir noisy-B, ir atrodytu, uztenka jau - bet ne, vel ir vel reikia irodineti, kad va, jus kazko nesupratot, yra ne taip, kaip jums atrodo, tai as jums dar karta paaiskinsiu... gi ne darzelinukai cia susirinke, o suauge zmones su savo skirtingom nuomonem. Ir vis tiek niekas niekam nieko neirodysim smile.gif

Ai tikrai reiketu nuotrauku... as turiu, bet tik bijunu, nerodysiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2012 06 19, 21:43)
idomios nuomones

o cia UK aguonos smile.gif

Mergytes nuotraukos tai man niekuo neypatingos, o vat aguonos visai patiktu, tik tos tvoros desineje gerokai nukirpciau.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 19, 23:31)
Nu bet vis tiek, kiek gi galima apie ta pati? Akivaizdu juk, kad nuomones siuo klausimu issiskyre, visi pasisake, tame tarpe ir noisy-B, ir atrodytu, uztenka jau - bet ne, vel ir vel reikia irodineti, kad va, jus kazko nesupratot, yra ne taip, kaip jums atrodo, tai as jums dar karta paaiskinsiu... gi ne darzelinukai cia susirinke, o suauge zmones su savo skirtingom nuomonem. Ir vis tiek niekas niekam nieko neirodysim  smile.gif

Tai kai neturi ką pasakyt, tiesiog imi ir tyli, ar čia nebus taip, kad juokiasi puodas, kad katilas juodas? biggrin.gif
Man tai kas, aš visada turiu ką pasakyt, reik ar nereik, niekas nereaguotų, tai ir patylėčiau, nei bandau gydytis, nei ką biggrin.gif
Labanaktis assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 06 19, 22:43)

Pirmoji man tinka ir patinka, gal ji ir neispudinga bet tvarkingai atlikta. Atroje kazkoks kipisas...tas dekis akis bado, net j/b nemanau kad isgelbes nuotrauka. O aguonos superines!!!
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 06 19, 21:53)
Smagu gavus tokį šansą  4u.gif  bet manau antrojoj biški pjaunasi pledukas su fonu.

QUOTE(neiste @ 2012 06 19, 22:51)
Ainoa, pirmoji patinka, antrojoj noretus vienspalvio pleduko, ir sauskelnes kiek kliuna. Siaip, saunuole 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 06 19, 23:31)
Mergytes nuotraukos tai man niekuo neypatingos, o vat aguonos visai patiktu, tik tos tvoros desineje gerokai nukirpciau.

QUOTE(Dincelis @ 2012 06 20, 01:28)
Pirmoji man tinka ir patinka, gal ji ir neispudinga bet tvarkingai atlikta. Atroje kazkoks kipisas...tas dekis akis bado, net j/b nemanau kad isgelbes nuotrauka. O aguonos superines!!!

aciu merginos, siaip nieko ypatingo ir nesiekiau, tiesiog norejau teveliams graziu, tvarkingu foto padovanot ir, kai pirmas kartas, tai isvis dziaugiuos, kad is nervu rankos nedrebejo biggrin.gif tikiuosi kiti kartai bus geriau smile.gif
Dziaugiuos, kad aguonos patiko, man irgi jos labai prie sirdies ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

chiquitka, patinka portretas labai 4u.gif

Ainoa, grazios foto, tvarkingos, bet pritariu merginoms, kad tik tiek 4u.gif

merginos, gal galit kas netyngit uzmest aki i mano flickr, kodel ten berniukas tas kaip fosforinis svyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 20, 09:45)
sveikos  4u.gif

chiquitka, patinka portretas labai  4u.gif

Ainoa, grazios foto, tvarkingos, bet pritariu merginoms, kad tik tiek  4u.gif

merginos, gal galit kas netyngit uzmest aki i mano flickr, kodel ten berniukas tas kaip fosforinis svyti?  g.gif

uzmesciau, bet mintinai neatsimenu visu linku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 06 20, 09:47)
uzmesciau, bet mintinai neatsimenu visu linku smile.gif

4u.gif
nu pvz cia ypac gerai matosi
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 20, 10:04)

whoa, cia chromatines aberacijos tokios? kazkaip keista :/
siaip ziurint su kuo tvarkai, reikia nueiti i "lens corrections" ir tada uzdet kad tas aberacijas sutvarkytu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 20 birželio 2012 - 09:29