Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2012 06 19, 13:53)
vat butent. Nueini pas musulmona ir numeti korana ant grindu. Aiskiai zinai, kad jam tai nepriimtina. Tu ji gerbi ar ne? Manau vienareiksmiskai - ne. Tu gali nuosirdziai sakyti, kad tau tai tik knyga. Bet kaip ir sakiau, pagarba nuo tavo paziuru nepriklauso.
Namai - musulmono, koranas - musulmono, o tu atejai ir nusifotkyjai kaip meti korana ant zemes. Nesvarbu, kad jis to nemate, jis pamate veliau - fotkese biggrin.gif
rG., o kur tas uzpakalis? biggrin.gif
Jo, čia labai aiškiai susakei tuo pavyzdžiu.
Palauk, aš dabar gyvenu biggrin.gif Kai įsivažiuosiu, gal ir pradėsiu visas dalis toliau fotkint biggrin.gif

QUOTE(o la la la @ 2012 06 19, 13:54)
Tada kapinese fotografuoti - tabu?
Na, kad oficialiai ne. Tačiau tai toks subtilus dalykas kai kuriems žmonėms, kad galima juos labai įskaudinti. Nekalbu apie tuos, kurių artimieji ten palaidoti.
Aš esu visai netikinti. Alia kai fotkinu bažnyčioj, gerbiu viską ten, net per daug ten klausau kas ką kalba, nes nu taip gražu, kai žmonės tokie visi tada būna, et, tokie bendrumoj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2012 06 19, 14:14)
isvis su tom baznyciom sudetinga. su tikejimais sudetinga. visur reikia daug tolerancijos.

Mano mama nuo mažų dienų mokė su nepažįstamais vengti diskutuoti religiniais ir politiniais klausimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 06 19, 16:01)

tai tu tik mygtuką nuspaudei? biggrin.gif šiaip man labai patinka. Šitaip nesugebėčiau nufotografuoti biggrin.gif pavydu šiek tiek kaip tu tobulėji, kaip dirbi daug ir kaip visur lakstai (seminarai, susitikimai, etc) smile.gif
Iš kitų foto nuorodoje man patiko http://www.flickr.co...57630192077012/ šioji. Kitos šiaip sau. Iš nuotraukų su lėle - trečioji. Bet kirpčiau nereikalingą (mano manymu) apačią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 19 birželio 2012 - 15:13
QUOTE(R.i.R. @ 2012 06 19, 14:09)
QUOTE(chiquitka @ 2012 06 19, 16:01)

tai tu tik mygtuką nuspaudei? biggrin.gif šiaip man labai patinka. Šitaip nesugebėčiau nufotografuoti biggrin.gif pavydu šiek tiek kaip tu tobulėji, kaip dirbi daug ir kaip visur lakstai (seminarai, susitikimai, etc) smile.gif
Iš kitų foto nuorodoje man patiko http://www.flickr.co...57630192077012/ šioji. Kitos šiaip sau. Iš nuotraukų su lėle - trečioji. Bet kirpčiau nereikalingą (mano manymu) apačią.

Ne, nu ne tik mygtuka nuspaudziau biggrin.gif Su modeliu bendravau, kompozicija kuriau taip kaip man sviesa graziau ant modelio atrode, nu ir mygtuka spaudziau, ne be to biggrin.gif Turejau omeny, kad sviesu pati nesustatyciau, tai ne mano nuopelnas smile.gif Visos cia tobulejam mirksiukas.gif
Atsakyti
kokios diskusijos verda ner kadu isiterpt biggrin.gif is tikro man patiko visa fotosesija puikus darbas,del poziurio ir viso kito nesusimasciau ziuredama ...
Atsakyti
Jus visos saunuoles...fotografuojate, stengiates, rodote, dalinates - tobulejate.... O as kazkur uzstrigusi savo mintyse unsure.gif

Portretas labai labai patinka! kompozicija, seseliai, pats modelis, israiska, demelis... (tik kazkaip uzsikabino is po seselio islindes desines akies "maiselis", gal but buciau ji visa slepusi ji po krentanciu seseliu)
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 18, 20:20)
O kodel? Tikiuosi, ne del to, kad kazkam kitam tai nepriimtina ir tabu? Jei pati nebenori, tada kas kita...

As tai pvz nelabai suprantu, kodel fotografuoti kapinese yra tabu ir kodel tokios nuotraukos nepriimtinos...

Na, ne dėl to, kad susilaukiau ir neigiamų komentarų, man tai iš vis patinka labiau kritiką girdėti, nei liaupsinimus, nors pagyrimai taip glosto širdį smile.gif Kitą vertus nebedarysiu, nes tai sudėtinga vieta. Nesu kokia satanistė ar kažką. Kiek mačiau kapinėse foto, visur gotės susodintos, aš norėjau pateikti taip, kaip įsivaizduoju aš, štai ir pateikiau, kai atsirado modeliukas. Čia Vingio parke kapinės, mes ten nuo mažens irgi eidavom su draugais, aišku, ne lankyt kapų ar kažką. Ten atrakcionai prieš tai stovėję iš vis. Tai neseniai vėl užsukome čia, kilo noras tokią fotosesiją padaryt, taip ir padariau. Daugiau nebefotografuosiu ten, nes iš esmės nebežinau, kaip tai padaryti dar kitaip smile.gif

robobebrai -> Mes neniokojom ir nespardėm tų kryžių - wa čia taip taip - visokieriopas negerbimas, vandalizmas ir pažeidimas. Ir smagu, kad užkabino. Ir mes "nemyžom" ant kapų, jei ką smile.gif

gotte -> Tas didelis kryžius yra ne kažkieno kapas ir tie mažiukai kryžiukai yra pastatyti ne po žmonėmis. Čia Vingio parko žydų kariams atminti kapinės padarytos [kaip jau minėjau, prieš tai ten atrakcionai stovėjo].

chiquitka -> Idėjos mintis patiko.

sayonara -> Ačiū už išsamesnę kritiką smile.gif

o la la la -> Ačiū smile.gif
virdzzinija -> Ooo, patinka j/b, nors trūksta man apačios, bet patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 19, 18:10)
robobebrai -> Mes neniokojom ir nespardėm tų kryžių - wa čia taip taip - visokieriopas negerbimas, vandalizmas ir pažeidimas. Ir smagu, kad užkabino. Ir mes "nemyžom" ant kapų, jei ką smile.gif

korano irgi neapsysiojau, tik ant zemes numeciau, netgi nenumeciau, o graziai padejau smile.gif. Supranti apie ka as? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 19, 19:04)
korano irgi neapsysiojau, tik ant zemes numeciau, netgi nenumeciau, o graziai padejau smile.gif. Supranti apie ka as? smile.gif

Bet tu vis delto esi labai ikyrus tipas... ir ryskiai nezinai, kada jau butu laikas liautis rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis smile.gif atkeliauju su antruoju namų darbu

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(S..K.. @ 2012 06 19, 20:14)
Labas vakarėlis  smile.gif  atkeliauju su antruoju namų darbu

Labai gerai. Dar jei gėlytė necentruota būtų, būtų - puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 19 birželio 2012 - 21:18
QUOTE(S..K.. @ 2012 06 19, 21:14)
Labas vakarėlis  smile.gif  atkeliauju su antruoju namų darbu

uzskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 19, 21:13)
Bet tu vis delto esi labai ikyrus tipas... ir ryskiai nezinai, kada jau butu laikas liautis rolleyes.gif

Jei buvo suprasta, kad myzimas buvo esme mano pasisakymuose, tai klaidingas ispudis. Tai ir paaiskinau. Gal ir tau laikas baigt? smile.gif

S.K. man ok wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 19 birželio 2012 - 21:15