Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveiki smile.gif

Vel nuomoniu ringas temoje biggrin.gif

noisy-B, tu saunuole! Si fotosesija labai patiko. 4u.gif uz ieskojimus, bandymus ir rezultatus. Zingsnis pirmyn tikrai thumbup.gif Kai nuotrauka, fotosesija sukelia tokias audras, reiskia kazkas uzkabinta zmonese ir tai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 19, 12:48)
Visada mes galime rinktis. Galime bendraut, galime nebendraut, galime toleruoti, galime patyleti, galime pasakyti, galime  iseiti, galime reaguoti, galime net i snuki duoti biggrin.gif Viskas galima, kol tai nezemina kito zmogaus, neprivercia jo pasijausti menkesniu ar kvailiu, kol neklijuojamos kazkokios etiketes. Kad kazkas mano kitaip, ar i pasauli ziuri kitomis akimis, jis netampa nuo to kvailesniu. O jei su kazkuo "nesutampa auros", gi geriausia iseitis ir butu nebendrauti, o ne rezti i akis, kad susirink savo buka mastyma ir varyk is cia.
Ir isvis, kas daro zmogu protingu? o kas ji daro kvailiu? kur tos ribos? kas jas nustato?

cia man taikai ar kazkam kitam? Tiesiog pasiklausiu, kad nebutu jog ne taip perskaiciau ir ne taip supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 19, 13:09)
reikia būti su savimi atvirais..smile.gif

va ir Tu, kristalines, ką tik pademonstravai. brum'as tarp eilučių sako, kad kartais pagalvoja, kad yra -esnė, o Tu sakai "o aš tai taip negalvoju". bet iš esmės darai lygiai tą patį. tik nedrįsti prisipažinti.

kai kurie žmonės objektyviai yra gražesni, protingesni, šmaikštesn, gabesni.

lyginti ir lygintis - žmogiška. ir meluos tas, kuris sakys, kad nelygina ir nevertina.
lygina, tik gal nemoka/nenori/negali sau to pripažinti, nes tai pripažinus koks nors kaltės jausmas išlįs, kokia nors nuo vaikystės įdiegta moralės norma sakys, kad negražu taip elgtis, aik paaitgailauk, nusidėjėle...smile.gif

kaip mes nemokam su savim susitarti, siaubas smile.gif

Gi ta ir pasakiau, kad galvoju isties taip pat galima sakyti, nors ir siek tiek kitokiu budu mirksiukas.gif
bet kaip bebutu, zmoniu nebukinu ir nekvailinu tongue.gif ir manau taip negalima nedaryti. Nes vienam nusisspjaut ka apie ji mano, o kita galima iskaudinti iki begalybes.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 19, 12:23)
Gi ta ir pasakiau, kad galvoju isties taip pat galima sakyti, nors ir siek tiek kitokiu budu  mirksiukas.gif 
bet kaip bebutu, zmoniu nebukinu ir nekvailinu  tongue.gif  ir manau taip negalima nedaryti. Nes vienam nusisspjaut ka apie ji mano, o kita galima iskaudinti iki begalybes.

ok, į akis gal nebukini ir nekvailini. bet kad mintyse to nedarai, tiesiogiai ar netiesiogiai, tai užmušk, bet nepatikėsiu.

nes netikiu, kad vairuoji ir nepagalvoji - ot višta, nemoki vairuot - nevažinėk. ot žąsinas durnas, spalvų neskiria, kas tokiems durniams teises dalina. visa tai skamba gana nekaltai, bet iš esmės yra vertinimas, lyginimas, kito nuvertinimas, kuris VISADA mus priverčia pasijusti geriau. nes tai - žmogiška. ir tai daro visi. ir nėra ko dėl to jaudintis, nes nieko nepakeisim.

mes VISI klijuojame etiketes. tiesiog yra dalis žmonių, kurie nebijo to pasakyti garsiai. ir jie nėra nei geresni, nei blogesni.

yra toks posakis: mažiau jaudinkitės, ką kiti apie Jus mano, nes jie tuo metu labai užsiėmę galvoja, ką Jūs manote apie juos. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 19, 13:23)
Gi ta ir pasakiau, kad galvoju isties taip pat galima sakyti, nors ir siek tiek kitokiu budu  mirksiukas.gif 
bet kaip bebutu, zmoniu nebukinu ir nekvailinu  tongue.gif  ir manau taip negalima nedaryti. Nes vienam nusisspjaut ka apie ji mano, o kita galima iskaudinti iki begalybes.

o kur as bukinu zmones? Teigdamas, kad tai yra viesosios tvarkos pazeidimas ir kitu, kuriems tas paminklas yra sventas, negrebimas?
Tai du mano pradiniai teiginiai. Jei su kuria nors vieta nesutinki - sakyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 19, 11:48)
Viskas galima, kol tai nezemina kito zmogaus, neprivercia jo pasijausti menkesniu ar kvailiu
Aš nežeminu, man jie nepatinka ir aš su jais nebendrauju. Nors kiti sako, kad man ant kaktos būna užrašyta, kai kas nepatink. Manau, kad ne visada, kartais aš tą noriu parodyti (vidinės kovos ir kiti niuansai biggrin.gif)

QUOTE(kristalines @ 2012 06 19, 12:23)
o kita galima iskaudinti iki begalybes.
Gyvenime nesu pasakius jokiam kvailiui, kad jis kvailas. Būtų kvaila tai sakyti, nes jis tuo nepatikės.
Man vyrs sako, kad jam labai pasisekė, kad aš labai protinga ir aš visai dėl to nesiginčiju. Anei kiek. Nes aš tokia ir esu. Gražios dienos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 19 birželio 2012 - 12:39
QUOTE(sayonara @ 2012 06 19, 13:29)

yra toks posakis: mažiau jaudinkitės, ką kiti apie Jus mano, nes jie tuo metu labai užsiėmę galvoja, ką Jūs manote apie juos. 4u.gif

drinks_cheers.gif

bet as ten rasydama turejau omenyje ne tai, iki ko daejome smile.gif
patinka atviri ir nuosirdus zmones, bet reikia moketi toku buti, o ne tapti, hhmmm, net nerandu tinkamo zodzio smile.gif gal netapti kazkokiu pasiputeliu ar jaustis geresniu uz kitus, ne siauraja prasme geresniu. Nu vienu zodziu smile.gif esame zmones, visokie, bet daugiau pagarbos ir tolerancijos ne vienam nepakenktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 19, 12:39)
esame zmones, visokie, bet daugiau pagarbos ir tolerancijos ne vienam nepakenktu smile.gif

Žinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 19, 13:33)
o kur as bukinu zmones? Teigdamas, kad tai yra viesosios tvarkos pazeidimas ir kitu, kuriems tas paminklas yra sventas, negrebimas?
Tai du mano pradiniai teiginiai. Jei su kuria nors vieta nesutinki - sakyk smile.gif

o Jus, cia ponas, prie ko? biggrin.gif
visiskai sutinku, kad viesosios tvarkos pazeidimas, ir kai kam gali atrodyti nepagarba smile.gif

QUOTE(rG. @ 2012 06 19, 13:38)
Aš nežeminu, man jie nepatinka ir aš su jais nebendrauju. Nors kiti  sako, kad man ant kaktos būna užrašyta, kai kas nepatink. Manau, kad ne visada, kartais aš tą noriu parodyti (vidinės kovos ir kiti niuansai biggrin.gif)

Gyvenime nesu pasakius jokiam kvailiui, kad jis kvailas. Būtų kvaila tai sakyti, nes jis tuo nepatikės.
Man vyrs sako, kad jam labai pasisekė, kad aš labai protinga ir aš visai dėl to nesiginčiju. Anei kiek. Nes aš tokia ir esu. Gražios dienos  biggrin.gif

MV sako irgi, kad susisuku jei kas nepatinka, ir viskas buna aisku, bet as tai neigiu cool.gif
o jei patiketu, tada galbut butu nebekvailys biggrin.gif
Net neabejoju kad vyras gerai sako biggrin.gif geros ir Tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 06 19, 12:17)
Zingsnis pirmyn tikrai thumbup.gif Kai nuotrauka, fotosesija sukelia tokias audras, reiskia kazkas uzkabinta zmonese ir  tai gerai smile.gif

Žinoma, atkištą užpakalį nufotografuosiu ir kažkas kraupinsis, bus labai gerai smile.gif
O jei rimtai, visame pasaulyje naudojamos dekoracijos, jei žūt būt reikia tokios idėjos, kodėl gi ne? O ten egzistavusių žmonių vardai užrašyti, reali kapavietė, galima sugalvoti, pasistatyti ir darbuotis. Aš tada manau, kad viskas galima smile.gif O ar patinka / nepatinka, skonio ar pan. reikalas.

Ačiū, Kristalines biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 19 birželio 2012 - 12:49
QUOTE(kristalines @ 2012 06 19, 13:44)
o Jus, cia ponas, prie ko? biggrin.gif
visiskai sutinku, kad viesosios tvarkos pazeidimas, ir kai kam gali atrodyti nepagarba smile.gif

nu tai kad sunku suprast kas cia pasiputelis ir kas cia ka bukina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 19, 13:48)
nu tai kad sunku suprast kas cia pasiputelis ir kas cia ka bukina biggrin.gif

sudetingai viskas biggrin.gif
Atsakyti