Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2012 06 19, 10:57)
taciau visgi manau, kad Noisy, palyginus su jos kitom foto, padare pazanga.

šiai daliai šimtu procentu pritariu.

nekomentavau fotosesijos su lėle. Sunku ją komentuoti. Idėja gal ir yra, bet atlikimas neįtikinamas.

Tiesa, savaitinės temos taip niekas ir nepaskelbė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 19, 09:31)
Cia uzkibau ne uz noisy-B nuotrauku, o uz Jurzoles komentaro - kad jeigu tau patinka, tai eik ir daryk, nekreipk demesio i nieka, nes svarbiausia ka tu pats galvoji ir nusispjaut ka kiti, nors tie kryziai butent ir yra "tu kitu", jie ten paminklas, o ne suoliukas.
Matyt musu auros nesutampa su Jurzole, nes vis susigincijam biggrin.gif

Na ne visai taip as sakiau (ir tikrai ne tai norejau pasakyti, kad i nieka nereikia kreipti demesio), bet nesvarbu jau... cia tiesiog klasikinis internetines diskusijos atvejis, vienas savaip parase, kitas savaip perskaite, paskui susigincijo rolleyes.gif Ir jo, matyt tikrai kazkas su tom aurom ne taip... g.gif O gal tiesiog reiktu kada prie kavos puodelio (ar alaus bokalo) susesti, ale kad ner kaip smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 06 19, 09:57)
as netikiu tokiom idejom, kad mes visi teisus ir visi galime mastyti, kaip kas norim ir buti teisus.  as visiskai tikiu blogu mastymu, kvailais zmonemis ir neteisingom idejom smile.gif

Nu. Tada belieka tik susitarti, kas kvailas, kas protingas, kieno mastymas blogas, kieno geras, kurios idejos teisingos, o kurios ne, ir viskas bus labai aisku ir paprasta. Deja, dauguma musu gyvenam realiam pasauly, kur viskas siek tiek sudetingiau... smile.gif
Atsakyti
O kam tartis, jei susitarimas niekada neįvyks. Aš tai kaip tik vakar kalbėjau su vyru balkoniuke tradiciškai su vyneliu, tai kaip tik va ta tema. Sakau aš niekada nesibjauriu ligotais, benamiais, alkoholikais, narkomanais, jie man yra vargšai, o jau kur kvailas žmogus, tai šakės, jis man toks yra nepriimtinas, kad man jo net negaila biggrin.gif Ir aš tiksliai žinau kas mano nuomone yra kvailas žmogus, net neskiriu dėmesio analizei, nes tokį pamčius, man viskas pradeda kažkaip keistai reaguoti net fiziškai, einu lauk, nenoriu bendraut ir jaučiu išprotėčiau, jei toks būtų mano artimas žmogus biggrin.gif O kiti žiūrėk ir gyvena tokie, šeimas kuria, nesipyksta. Taigi, mažiau čia gilinkitės biggrin.gif

Duokit kokių foto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 19 birželio 2012 - 10:41
QUOTE(Yvette @ 2012 06 18, 21:16)
Tiesiog tos ramybės niekinimas.

As dar tik prisijungsiu prie jusu bureliu su laiku, kol kas neturiu ka rodyt.

Bet del kapiniu fotosesijos, tai man, labai patiktu, kad ant mano kapo kas kada nors fotosesija surengtu biggrin.gif Nematau cia jokio ramybes drumstimo ar niekinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 06 19, 10:38)
Duokit kokių foto biggrin.gif

After you... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labiausiai "patinka" zmones, manantys, kad yra geresni/pranasesni/puikesni/protingesni/... ir visokie kitokie -esni, uz kitus, kurie galbut maziau issilavine, turi kitokia nuomone, dirba kitoki darba... Pasaulis tuo ir idomus, kad yra visokiu. Taip ir turi buti. Kazkaip keista butu, jei ateitu santechnikas/elektrikas/statybininkas/vireja ir pradetu man sapalioti apie gyvenimo prasme, cituotu Shakespear'a, porinti apie aplankytas parodas, etc. smile.gif (profesijos kaip pavyzdines, kad aiskiau butu,nes tikiu ir situ profesiju zmoniu ivairiu esti).
Gyvenime yra visokiu istoriju, visokiu zmoniu, poziuriu, tad nereiketu kitu bukinti, jei jis yra Tavo galva kvailas. Ir siaip, ivairias diagnozes reiketu palikti nustatyneti medikams tongue.gif

peace devil.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 19, 11:10)
Man labiausiai "patinka" zmones, manantys, kad yra geresni/pranasesni/puikesni/protingesni/... ir visokie kitokie -esni, uz kitus, kurie galbut maziau issilavine, turi kitokia nuomone, dirba kitoki darba... Pasaulis tuo ir idomus, kad yra visokiu. Taip ir turi buti. Kazkaip keista butu, jei ateitu santechnikas/elektrikas/statybininkas/vireja ir pradetu man sapalioti apie gyvenimo prasme, cituotu Shakespear'a, porinti apie aplankytas parodas, etc. smile.gif (profesijos kaip pavyzdines, kad aiskiau butu,nes tikiu ir situ profesiju zmoniu ivairiu esti).
Gyvenime yra visokiu istoriju, visokiu zmoniu, poziuriu, tad nereiketu kitu bukinti, jei jis yra Tavo galva kvailas. Ir siaip, ivairias diagnozes reiketu palikti nustatyneti medikams tongue.gif

peace devil.gif

Tu šiame komentare pati sau prieštarauji. arba kabutes pamiršai padėti.

ne konkrečiai kažkas skirta, šiaip dažnai apie tai galvoju.
o jeigu kažkas man atrodo kvailas, tai kaip daryt? g.gif aš turiu teisę nebendrauti su tokiu žmogum? o jei protingas, bet erzinančio būdo? galiu nebendrauti, jei man nesinori, neįdomu, erzina ir tuo pačiu kad manęs niekas dėl to nepavadintų pasikėlusia, laikančią kitus mažiau vertais? ar tai, kad atsisakau su kažkuo bendrauti dėl subjektyvių motyvų ar jei kažkas mane erzina dėl kokių nors priežasčių, automatiškai reiškia, kad laikau juos durnesniais, blogesniais negu aš? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 19, 12:30)
Tu šiame komentare pati sau prieštarauji. arba kabutes pamiršai padėti.

ne konkrečiai kažkas skirta, šiaip dažnai apie tai galvoju.
o jeigu kažkas man atrodo kvailas, tai kaip daryt? g.gif aš turiu teisę nebendrauti su tokiu žmogum? o jei protingas, bet erzinančio būdo? galiu nebendrauti, jei man nesinori, neįdomu, erzina ir tuo pačiu kad manęs niekas dėl to nepavadintų pasikėlusia, laikančią kitus mažiau vertais? ar tai, kad atsisakau su kažkuo bendrauti dėl subjektyvių motyvų ar jei kažkas mane erzina dėl kokių nors priežasčių, automatiškai reiškia, kad laikau juos durnesniais, blogesniais negu aš? g.gif

Visada mes galime rinktis. Galime bendraut, galime nebendraut, galime toleruoti, galime patyleti, galime pasakyti, galime iseiti, galime reaguoti, galime net i snuki duoti biggrin.gif Viskas galima, kol tai nezemina kito zmogaus, neprivercia jo pasijausti menkesniu ar kvailiu, kol neklijuojamos kazkokios etiketes. Kad kazkas mano kitaip, ar i pasauli ziuri kitomis akimis, jis netampa nuo to kvailesniu. O jei su kazkuo "nesutampa auros", gi geriausia iseitis ir butu nebendrauti, o ne rezti i akis, kad susirink savo buka mastyma ir varyk is cia.
Ir isvis, kas daro zmogu protingu? o kas ji daro kvailiu? kur tos ribos? kas jas nustato?
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 19, 12:10)

peace devil.gif

nu tik jau nesakyk, kad tu niekada niekada nepagalvojai, kad esi uz kazka protingsne, grazesne ar dar kokesne. nesnekek naiviai.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 19, 11:48)
Visada mes galime rinktis. Galime bendraut, galime nebendraut, galime toleruoti, galime patyleti, galime pasakyti, galime  iseiti, galime reaguoti, galime net i snuki duoti biggrin.gif Viskas galima, kol tai nezemina kito zmogaus, neprivercia jo pasijausti menkesniu ar kvailiu, kol neklijuojamos kazkokios etiketes. Kad kazkas mano kitaip, ar i pasauli ziuri kitomis akimis, jis netampa nuo to kvailesniu. O jei su kazkuo "nesutampa auros", gi geriausia iseitis ir butu nebendrauti, o ne rezti i akis, kad susirink savo buka mastyma ir varyk is cia.
Ir isvis, kas daro zmogu protingu? o kas ji daro kvailiu? kur tos ribos? kas jas nustato?

man atrodo, kad visų pirma mes patys jas ir nustatome. kompleksuodami.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 06 19, 12:48)
nu tik jau nesakyk, kad tu niekada niekada nepagalvojai, kad esi uz kazka protingsne, grazesne ar dar kokesne. nesnekek naiviai.

pagalvoju, kad kazkas negrazus, bet negalvoju, kad as grazesne smile.gif
pagalvoju, kad kazkas lb aukstas, bet negalvoju, kad as zemesne smile.gif

Tikrai negalvoju, pvz, kad as uz ta ar ta mergina grazesne schmoll.gif mintys buna pvz, kokia stora/nesimpatiska/nusiure plaukai ir bla bla bla smile.gif
aisku, tai vistiek esmes nekeicia is dalies, nes vistiek gaunasi tas pats reziume, tik kitais zodziais smile.gif
Bet as esu tolerantiska, galiu buti viename kambaryje su man nepatinkanciu zmogumi del kokiu tai priezasciu, galiu net pora zodziu persimesti, bet tikrai sugalvosiu kaip isvengti pokalbio, jo nepaniekindama, neizeizdama smile.gif
Atsakyti
reikia būti su savimi atvirais..smile.gif

va ir Tu, kristalines, ką tik pademonstravai. brum'as tarp eilučių sako, kad kartais pagalvoja, kad yra -esnė, o Tu sakai "o aš tai taip negalvoju". bet iš esmės darai lygiai tą patį. tik nedrįsti prisipažinti.

kai kurie žmonės objektyviai yra gražesni, protingesni, šmaikštesn, gabesni.

lyginti ir lygintis - žmogiška. ir meluos tas, kuris sakys, kad nelygina ir nevertina.
lygina, tik gal nemoka/nenori/negali sau to pripažinti, nes tai pripažinus koks nors kaltės jausmas išlįs, kokia nors nuo vaikystės įdiegta moralės norma sakys, kad negražu taip elgtis, aik paaitgailauk, nusidėjėle...smile.gif

kaip mes nemokam su savim susitarti, siaubas smile.gif
Atsakyti