Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2012 06 19, 07:35)
o jei sugalvociau atsiprasant pamyzt ant tavo artimuju kapo? Nebutinai kapo, o parke, kur tavo vaikai mato? kas cia blogo? Kur baigiasi tavo "nejautrioji" zona?
Kaip ir sakiau, pagarba nepriklauso nuo tavo paziuru, esu tikras, kad zinai, jog kazka gali zeisti gulinedama ant kryziu kapuose. Ir manau gana nemazai daliai tai yra nepriimtina. Todel gerbimas ir yra skaitymasis su kitais, o ne spjovimas ir vis vien darymas savo.

Zmogau, nenusikalbek - ne apie myzimus kalba, ir nereikia painioti skirtingu dalyku. Ir gyventi manes, prasau, nemokyk - jau seniai esu didele mergaite ir kaip nors pati atsirinksiu, kas ir kaip... cool.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 06 19, 07:48)
o tau juk teisintis nereikia. *****, mokinkitės ir už savo foto pakovot. Jei tu ten nieko nematai nekultūringo ir t.t. tai viskas juk ok. Nuomonės juk gali išsiskirti. Nereikia iškart savęs vadinti vandale, nekultūringa ir t.t. Tu vienaip matai, kiti kitaip. Bus tau pritariančių ir ne. Juk tai ir normalu. Apskritai, džiaugtis reikia, kai ties foto diskusijos gimsta.

blink.gif Yvette, negi tikrai neaisku, kad ironiskai rasiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 19, 09:27)
Zmogau, nenusikalbek - ne apie myzimus kalba, ir nereikia painioti skirtingu dalyku. Ir gyventi manes, prasau, nemokyk - jau seniai esu didele mergaite ir kaip nors pati atsirinksiu, kas ir kaip... cool.gif
blink.gif Yvette, negi tikrai neaisku, kad ironiskai rasiau?  smile.gif

Jeigu zmonems (tikrai ne vienam) atrodo nekulturinga? Tai ka as cia maisau ir ka as cia nusisneku?
vienaip nekulturinga ar kitaip nekulturinga, daugiau ar maziau, bet principas tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 06 19, 07:48)
o tau juk teisintis nereikia. *****, mokinkitės ir už savo foto pakovot. Jei tu ten nieko nematai nekultūringo ir t.t. tai viskas juk ok. Nuomonės juk gali išsiskirti. Nereikia iškart savęs vadinti vandale, nekultūringa ir t.t. Tu vienaip matai, kiti kitaip. Bus tau pritariančių ir ne. Juk tai ir normalu. Apskritai, džiaugtis reikia, kai ties foto diskusijos gimsta.

Man ši foto priminė vieną kūdroj matytą. Gal Sayonara pamena tą foto, gal Žilinsko ji buvo. Irgi kapinėse. Paskaityti reiktų kokios ten diskusijos vyko. Irgi buvo pritariančius, besigrožiančių ir prieštaraujančių. O autorius tikrai nesakė aš nekultūringas. Manau šypsojosi sau į ūsą po tokių reakcijų ir tiek.
Tarkim aš prieš ketverius gal metus irgi baisėjausi viena foto, išsakiau savo nuomonę kūdroje. M. Axo rodos foto buvo. Ir ką, autoriui nuo to darbas nepablogėjo. O žiū kaip keičiasi skonis. Šiandien, ta foto man visai smagi ir patinka. Galbūt tuo metu suveikė kažkokie išgyvenimai, patirtys ir tiek.  Ir nieko tame blogo nėra.

žinok, nepamenu, apie kurią foto kalba.. blush2.gif

bet aš pati su savo Janytės foto irgi komentarų sulaukiau. kad neetiška, kad neskanu, kad negražu, kad negerai. bet kažkaip nelabai reagavau, nes aš su Janyte kalbėjau, ji norėjo fotografuotis, sutiko, leidosi, džiaugėsi. paskutinės jos dienos gal dėl to buvo šviesesnės, nes ne tik su med. seserimis pabendravo (nors aš jokia didvyre ir altruiste nesijaučiau - ji ten buvo, aš ją pakalbinau, paprašiau leisti nufotkinti, ji leido, aš nusifotkinau). jos dukra po mamos mirties gavo mamos foto, turi prisiminimą. o kai kam juk nepatiko, kad, atseit, manipuliuojama sunkiai sergančio žmogaus vaizdu, dirbtinai keliamos emocijos ir pan.

kiekvienam savo.

man foto prie kryžių kelia nekokį įspūdį ne todėl, kad jos prie kryžių, o todėl, kad jos, mano galva, nedadarytos.
Atsakyti
Jau kuris laikas seku jūsų temutes. Žaviuosi jūsų darbais. Darau namų darbus ir stengiuosi išmokt jas apdirbt. Fotkinu jau seniai, bet niekad neapdirbinėdavau jų blush2.gif o dabar pribrendau ir nuotraukos apdirbimui blush2.gif
Į viešumą anksčiau laiko lendu tik dėl fotosesijos kapinėse. Noisy, aš tave palaikau visu 100%. Neklausyk tų "tetų raganų", kurių nuomonė skiriasi nuo tavo. Kovok už savo foto....
QUOTE(Yvette @ 2012 06 19, 08:48)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tai dar ir mano mintį papildo 4u.gif
Atsakyti
Say, apie kokią Janytę kalbi? Įdomu pasidarė ax.gif

Ir gal foto galima pamatyti (jei ne viešai, tai bent AŽ) 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 19, 09:44)
žinok, nepamenu, apie kurią foto kalba.. blush2.gif

bet aš pati su savo Janytės foto irgi komentarų sulaukiau. kad neetiška, kad neskanu, kad negražu, kad negerai. bet kažkaip nelabai reagavau, nes aš su Janyte kalbėjau, ji norėjo fotografuotis, sutiko, leidosi, džiaugėsi. paskutinės jos dienos gal dėl to buvo šviesesnės, nes ne tik su med. seserimis pabendravo (nors aš jokia didvyre ir altruiste nesijaučiau - ji ten buvo, aš ją pakalbinau, paprašiau leisti nufotkinti, ji leido, aš nusifotkinau). jos dukra po mamos mirties gavo mamos foto, turi prisiminimą. o kai kam juk nepatiko, kad, atseit, manipuliuojama sunkiai sergančio žmogaus vaizdu, dirbtinai keliamos emocijos ir pan.

kiekvienam savo.

man foto prie kryžių kelia nekokį įspūdį ne todėl, kad jos prie kryžių, o todėl, kad jos, mano galva, nedadarytos.

parodyk apie kokia foto cia m? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 06 18, 18:24)
Atnesu ir as pora nuotrauku is susitikimo.

man dvi paskutines labiausiai smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 06 18, 20:20)
As tai pvz nelabai suprantu, kodel fotografuoti kapinese yra tabu ir kodel tokios nuotraukos nepriimtinos...

drinks_cheers.gif
Man kur kas nepriimtinesnes foto, mazos mergytes atsistojusios ant akmens prie vandens sysioja issizergusios, o mama fotkina ir publikuoja smile.gif o dauguma zavisi smile.gif
o cia graziai viskas pateikta, nemaciau jokiu nepagarbos zenklu mirusiesiems ar ju artimiesiems. Gal as dar jauna, visi svarbiausi zmones dar siame pasaulyje, veliau gal kitaip viska matysiu g.gif

labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 19, 09:44)

kiekvienam savo.

Susidūriu su tokiom situacijom, kur tik ir fotografuok, bet nebegaliu per save perleisti. Man atskleidimas to pasaulio irgi tampa nepriimtinas. Jei apie tą foto ligoninėje rašai, tai irgi sakyčiau gera foto, bet man nepriimtina.
Aš save graužiu dėl to, kad publikavau vieną senutės foto kūdroje. Ketvirtadieniniam kūdros žaidime laimėjau, kai įkėliau vieną panašią. Keldama žinojau, kad laimėsiu, nes tikslingai sužaidžiau dalyvių jausmais...
Džiaugiuosi, kad atsikračiau to manipuliavimo ir apskritai nebesistengiu niekam įtikti, patikti ir t.t. su savo darbais.
Senokai jau tai buvo, bet va vis nepamirštu ir manau, kad senutės atžvilgiu negerai pasielgiau publikuodama, nors ji ten visiškai neatpažįstama

nors turiu taip pat pripažinti, kad turiu a.a. mamos, kiti gal pasakytų netinkamu momentu netinkamoj vietoj darytų foto. Broliams jų nerodau, nesuprastų. O man pačiai jos brangios. Labai brangios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 birželio 2012 - 09:05
Janytė

RytineSaule, nuostabus debiutas.. thumbup.gif ateiti į svečius ir išvadinti šeimininkus tetom raganom vien todėl, kad nuomonės skiriasi? smile.gif way to go 4u.gif

apie tabu ir ne tabu. visi mes turim vidinius tabu. jie visų skirtingi. ir turėkim juos toliau. tik nereikia dėl to rietis smile.gif

aš kaip ateistė tai kryžius tik kaip dekoro detalę vertinu. ir man jie šioje fotosesijoje nepatinka..smile.gif bet ne tik jie, neakcentuoju jų. man jie per sunkūs, mergina per sunki, kompozicijos per sunkios, su planais nedažaista ir pan.

bet šaunuolė noisy, kad bando vis naujas temas, neišsigąsta kritikos ir žingsniuoja toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 19, 10:05)
Janytė

RytineSaule, nuostabus debiutas.. thumbup.gif  ateiti į svečius ir išvadinti šeimininkus tetom raganom vien todėl, kad nuomonės skiriasi? smile.gif way to go  4u.gif

apie tabu ir ne tabu. visi mes turim vidinius tabu. jie visų skirtingi. ir turėkim juos toliau. tik nereikia dėl to rietis smile.gif

aš kaip ateistė tai kryžius tik kaip dekoro detalę vertinu. ir man jie šioje fotosesijoje nepatinka..smile.gif bet ne tik jie, neakcentuoju jų. man jie per sunkūs, mergina per sunki, kompozicijos per sunkios, su planais nedažaista ir pan.

bet šaunuolė noisy, kad bando vis naujas temas, neišsigąsta kritikos ir žingsniuoja toliau smile.gif

mano diskusijos pagrindas yra tai, kad kiekvienas turi teise tureti ta "kiekvienam savo". Ir ta "kiekvienam savo" reikia gerbti. Tai ir yra pagarba. Cia uzkibau ne uz noisy-B nuotrauku, o uz Jurzoles komentaro - kad jeigu tau patinka, tai eik ir daryk, nekreipk demesio i nieka, nes svarbiausia ka tu pats galvoji ir nusispjaut ka kiti, nors tie kryziai butent ir yra "tu kitu", jie ten paminklas, o ne suoliukas.
Matyt musu auros nesutampa su Jurzole, nes vis susigincijam biggrin.gif

O noisy-B man kazkaip visai patiko, nepatiko tas komputerastinis variantas, nes as tokiu tiesiog nemegstu, nemegstu double exposure, bet cia mano skonis. Nuotraukas visas perziurejau, tikrai nepasijauciau nemaloniai wink.gif
ir tikrai linkiu zingsniuot toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 19 birželio 2012 - 09:35
QUOTE(robobebras @ 2012 06 19, 09:31)
mano diskusijos pagrindas yra tai, kad kiekvienas turi teise tureti ta "kiekvienam savo". Ir ta "kiekvienam savo" reikia gerbti. Tai ir yra pagarba. Cia uzkibau ne uz nosy-b nuotrauku, o uz Jurzoles komentaro - kad jeigu tau patinka, tai eik ir daryk, nekreipk demesio i nieka, nes svarbiausia ka tu pats galvoji ir nusispjaut ka kiti, nors tie kryziai butent ir yra "tu kitu", jie ten paminklas, o ne suoliukas.
Matyt musu auros nesutampa su jurzole, nes vis susigincijam biggrin.gif
O Noisy-b man kazkaip visai patiko, nepatiko tas komputerastinis variantas, nes as tokiu tiesiog nemegstu, nemegstu double exposure, bet cia mano skonis. Nuotraukas visas perziurejau, tikrai nepasijauciau nemaloniai wink.gif
ir tikrai linkiu zingsniuot toliau.

jo, nereik labai ginčytis smile.gif o jei ginčijamasi, reik nepamiršti, kad egzistuoja "kiekvienam savo" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 19, 10:35)
jo, nereik labai ginčytis smile.gif o jei ginčijamasi, reik nepamiršti, kad egzistuoja "kiekvienam savo" biggrin.gif

as netikiu tokiom idejom, kad mes visi teisus ir visi galime mastyti, kaip kas norim ir buti teisus. as visiskai tikiu blogu mastymu, kvailais zmonemis ir neteisingom idejom smile.gif

bet cia gal ne apie tai biggrin.gif

kapiniu foto man nera mielos, nes as nesusieju sau galvoje tu kryziu minties, merginos ir sviesos. tik tiek. man ta aplinka tiesiog neidomi ir jau net nuvalkiota. kai fotografuojama nezinat, kodel butent toje vietoje fotografuojama. taciau visgi manau, kad Noisy, palyginus su jos kitom foto, padare pazanga.
Atsakyti