Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(S..K.. @ 2012 06 17, 12:12)
Sveikos merginos, jau kuris laikas skaitinėju jūsų temą su mintim, kad kada nors pramokusi fotografuoti galėčiau prisijungti prie jūsų pašnekesių. Atlikau pirmąjį namų darbą, būtų labai smagu išgirsti ar reikiama linkme judu  smile.gif

Sveika prisijungusi, puiki pradžia 4u.gif

Pasirodo, bijūnų fotografavimo laikas. Ir aš vieną kankinau, bet gavosi kreivokai. Tuomet užkabino vilkdalgiai...
Pabandžiau JB ir šalia originalus vaizdas
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte_Saule: 17 birželio 2012 - 23:04
Pastaruoju metu žiūrinėjant nuotraukas vis kyla klausimas, ar įmanoma su turimu 50 mm F 1,8 ir Canon 600D gauti tokius gražius bokeh, kai fonas burbuliuoja dailiai, kaip kad jūržolės bijūnų foto.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 06 17, 21:21)
labai nesuprantu ka tu parasai smile.gif kelis kartus perskaitau, bet vis tiek minties nesuprantu, nepyk smile.gif) kaip ideti is flickr raso 1am psl

Atrodo taip trumpai ir aiskiai isdesciau doh.gif Zinau kaip ideti, bet kai perinstaliavo kompa kazkas stringa...

* Vilgdalgiu naturali spalva ypac grazi, bet nuotrauka kaip nuotrauka.....truksta erdves. Erzina kad gelyte lieciasi i nuotraukos desini krasta.
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 06 18, 00:29)
Pastaruoju metu žiūrinėjant nuotraukas vis kyla klausimas, ar įmanoma su turimu 50 mm F 1,8 ir Canon 600D gauti tokius gražius bokeh, kai fonas burbuliuoja dailiai, kaip kad jūržolės bijūnų foto.

Įmanoma biggrin.gif aišku gal ne taip, kaip su 1.4, bet tikrai įmanoma...
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 06 18, 00:29)

drąsiai smile.gif
pora dalykų, kad tai pavyktų:
1) diafragma laikyk f/1,8, kitaip tai bus ne burbulai o penkiakampiai (žinoma, dėl to kentės aštrumas)
2) fone turi būti taškinių šviesos šaltinių

na gali paskaityt apie circle of confusion, bet čia turbūt būtų tau labiau bausmė nei kažkas naudingo biggrin.gif
Atsakyti
Ka, giriu ir as tave! Saunuole tu! Vis sugalvoji kazka naujo, idomaus! Jau laukiu savo eiles biggrin.gif
Atsakyti
moteros, kur ten jūs pigiau perkat juostas vilniuj? juozapavičiaus gatvėj? o kur tiksliau? juozapavičiaus g. 11 gal?
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 06 18, 13:11)
moteros, kur ten jūs pigiau perkat juostas vilniuj? juozapavičiaus gatvėj? o kur tiksliau? juozapavičiaus g. 11 gal?

jo, man rodos ten.
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 06 18, 14:11)

aga, tenais. bet ten ne visada buna to, ko reik, arba man absoliuciai nesiseka smile.gif kada tu varai? jei siandien, paklausk, ar yra placiu ektar smile.gif aciu :*
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 18, 13:12)
jo, man rodos ten.

oi, tai mano kartais gyvenvietė labai netoli tada. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2012 06 18, 13:16)
aga, tenais. bet ten ne visada buna to, ko reik, arba man absoliuciai nesiseka smile.gif kada tu varai? jei siandien, paklausk, ar yra placiu ektar smile.gif aciu :*

oi ne, šiandien nevarau biggrin.gif mano šeimynykštis man perka juostas už mane, bet su juo sudėtinga, va jau trečia savaitė laukiu dviejų išryškintų juostų iš procentro, jam keli žingsniai nuo darbo, bet dar vis neprisiruošia paimt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 06 18, 14:19)
oi, tai mano kartais gyvenvietė labai netoli tada. biggrin.gif
Papildyta:

oi ne, šiandien nevarau biggrin.gif mano šeimynykštis man perka juostas už mane, bet su juo sudėtinga, va jau trečia savaitė laukiu dviejų išryškintų juostų iš procentro, jam keli žingsniai nuo darbo, bet dar vis neprisiruošia paimt laugh.gif

nu as tai neistverciau tiek laiko.. gal tau paimt, nes as varau siandien i procentra? smile.gif atsiusciau pastu biggrin.gif
Atsakyti
Ka -> tikrai yra gerulių foto ir jaučiasi jau tavo stilius jose smile.gif Patinka.

Gotte -> su tilt man gražiau, patinka spalvingumas smile.gif

Dalyja -> patinka spalvota bijūnų nuotrauka smile.gif

Mano čia prieš tai kalbėta apie fotosesija kapinėse, kas nematė FB smile.gif

user posted image

user posted image

Daugiau foto: http://www.flickr.co...57630175293980/

Atsakyti