Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos,
jurzole, matau kankiniesi su bijūnais? Aš ir vieną vakarą mėginau juos kažkaip kitaip pateikt doh.gif na tikrai nerealiai ir man buvo sunku.
Dar tuo pačiu mėginau helios objektyvą, tai va čia rezultas

user posted image

user posted image

Dar liko netvarkytų ax.gif vėliau įdėsiu. O dabar galit šias kritikuot ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Uzsispyriau, sedejau valandele kol viska perskaiciau.
Fotosesija su mocais idomi del detaliu, ir modeliai atsipalaidave, kas labai patinka. Perziurejusi nuotraukas FB isirinkau tikrai labai labai patinkanciu.
Moteriske su skeciu ant kelio - mano stilius, paskutiniu metu as kazka tokio vis bandau islausti, gal kad orai tokie...vis reikia sketi tampytis.
Noisy - fotografijos svelniai kaupios. Pats sumanymas, igyvendinas, mintys, pateikimas mano akimis sveikintinas.
Heliosas ziauriai patinka, bet paciai apie ji suzinoti placiau labai stinga laiko. Bijunai grazios geles, bet pateikimas ne schmoll.gif pritrukta fantazijos. O va Dalyja bijunai idomesni, netgi ilgesnis islaikymas graziai ziurisi.

Kas cia dar - kas cia dar???

Aaaa....

Gotte - spalvos rekiancios. Siai foto manyciau tikrai tinka, bet tame spalvu sukuryje moters veidas labai dingsta, akys laksto....tad antras variantas tikrai geresnis.
Moteriske besimaudanti "baloje", o kita kuri lakste is paskos, itariu idejo labai daug pastangu.... bet nuotraukytes neuzkabino, kazkokios negyvos atrodo.

Pati plusu is peties, bet savikritika savo nuotraukoms viska uzgozia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 17 birželio 2012 - 18:13
QUOTE(Dalyja @ 2012 06 17, 18:54)

Antra man labai patiko. Tik tų vyšnių man nereikia. Gražią šviesą pagavai. bigsmile.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 06 17, 18:58)
Moteriske besimaudanti "baloje", o kita kuri lakste is paskos, itariu idejo labai daug pastangu.... bet nuotraukytes neuzkabino, kazkokios negyvos atrodo.

Vertinu išsakytą nuomonę. Labai gali būti, kad teisingai galvoji. Šiandien pabandžiau pirmą kartą įdėti į 35photo.ru Ką tik gavau žinutę, kad nuotraukos buvo išimtos. biggrin.gif Vadinasi kažko tikrai trūksta. Bandysiu suvokti ko. Ir jūs, nesidrovėkite, išsakykite savo pastebėjimus.
Yvette, Say - 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 17, 12:18)
Dedu vieną foto, gan drąstiškas apdirbimas, bet man taip tinka jis čia...aišku, jūs gal sudirbsit...any way laukiu komentarų...labai fainuolė moteris , vienų fotografuotų krikštynų svetė superiškai atsipalaidavusi, gaila mažai laiko buvo ją pafotografuoti, nes stailas jos veža...

http://farm8.staticf...514f94b61_z.jpg

Tikrai drastiškas apdirbimas biggrin.gif labai seniai tokių ryškių nemačiau mirksiukas.gif net nežinau kaip ir kritikuot g.gif

Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2012 06 17, 13:55)

Atnešu vieną foto čia. Vakar su drauge davėmės vandenyje. Fotosesiją planuoti pradėjom po paskutinės žiemos fs. Ir pagaliau, pagaliau, pagaliau. Visą laiką kai fotkinomės mintyse skambėjo Foje - Vandenyje.
Daugiau nuotraukų čia.
http://farm8.staticf...7101bd317_z.jpg

Labai susiskambėjo viskas tarpusavyje bigsmile.gif
Labai apdirbimas JB patiko. Gal gali išduot paslaptį kaip darei? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 17, 12:41)
O jeigu su tilt shift? g.gif tada foto į dvi dalis dalinasi - tamsi užmuilinta apačia ir pamuilintas bet labai margas viršus...dėmesys - į moters veidą... g.gif kaip?

Man dabar daug geriau, neblasko demesio tas margas fonas, ir ryskaus apdirbimo ideja islieka.

QUOTE(Ka @ 2012 06 17, 12:55)
Atnešu vieną foto čia. Vakar su drauge davėmės vandenyje.

Man labai patinka. Ir dar kelios is tos fs patiko, tikrai neblogai pasidarbavai smile.gif

QUOTE(Dalyja @ 2012 06 17, 17:54)
Sveikos,
jurzole, matau kankiniesi su bijūnais? Aš ir vieną vakarą mėginau juos kažkaip kitaip pateikt  doh.gif na tikrai nerealiai ir man buvo sunku.

Tau daug geriau pavyko negu man smile.gif Labai grazi sviesa abiejose. Jb man labiau patinka, nors gal siek tiek erdves truksta, bet sviesa krenta taip graziai, ziedai tiesiog svyti. Nors vysniu tai nezinau ar reikia kadre.

As sia popiete is naujo bijunus fotografavau, kai sutvarkysiu, parodysiu, jei bus ka. Labai norisi bent viena gera nuotrauka tureti, tai vis nepasiduodu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 06 17, 19:29)
Labai susiskambėjo viskas tarpusavyje  bigsmile.gif
Labai apdirbimas JB patiko. Gal gali išduot paslaptį kaip darei?  rolleyes.gif  4u.gif

4u.gif
Šią nuotrauką, kaip ir kitas tvarkiau daugiau su CameraBag2 programa. PS šį kartą ne daug. Būtent šiai parinkau JB stilių ir paskui žaidžiau su šešėliais, kontrastu, highlights, eksposure ir pan. Reikėtų pakartoti, nebe išeitų. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 17 birželio 2012 - 18:40
QUOTE(Ka @ 2012 06 17, 19:39)
Reikėtų pakartoti, nebe išeitų.  biggrin.gif

Va cia tikra blogybe!!!

Turiu nemazai nuotrauku kuriomis noreciau pasidalinti....taciau kad ir kaip jas bebandyciau sumazinti vis tiek neduoda ikelti i si puslapi. Gal tuomet galit pasakyti kokie reikalavimai keliamoms nuotraukoms turi buti??? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 17, 20:37)
*Va cia tikra blogybe!!!
**Turiu nemazai nuotrauku kuriomis noreciau pasidalinti....taciau kad ir kaip jas bebandyciau sumazinti vis tiek neduoda ikelti i si puslapi. Gal tuomet galit pasakyti kokie reikalavimai keliamoms nuotraukoms turi buti??? Aciu.

*Aš taip nemanau. smile.gif
** Įdomu pasidarė kaip tu jas bandai įkelti, į kokį puslapį? g.gif
Pirmame puslapyje parašyta/rekomenduojama naudoti flickr. Na, ir jis neturi kažkokių super duper griežtų reikalavimų nuotraukų dydžiui/svoriui. Neįkels turbūt tuo atveju, jei nuotrauka svers kokį 20 Mb ar panašiai. Nesu tikra.
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 17, 20:37)
Va cia tikra blogybe!!!
Turiu nemazai nuotrauku kuriomis noreciau pasidalinti....taciau kad ir kaip jas bebandyciau sumazinti vis tiek neduoda ikelti i si puslapi. Gal tuomet galit pasakyti kokie reikalavimai keliamoms nuotraukoms turi buti??? Aciu.

daryk 600x900 foto, uzteks internetui. dek i flickr, paskui cia
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 06 17, 20:59)
daryk 600x900 foto, uzteks internetui. dek i flickr, paskui cia

Blogybe blogybe...ir dar kokia...kartais labai labai reikia atkartoti veiksmus... ir snipstas gaunasi smile.gif

Dariau 700x1000, bandysiu dar truputi mazinti. I flicr nuotraukos sukeltos, tik is ten per IMG laukeli neduoda cia sukelti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 17, 21:15)
Blogybe blogybe...ir dar kokia...kartais labai labai reikia atkartoti veiksmus... ir snipstas gaunasi smile.gif

Dariau 700x1000, bandysiu dar truputi mazinti. I flicr nuotraukos sukeltos, tik is ten per IMG laukeli neduoda cia sukelti  g.gif

labai nesuprantu ka tu parasai smile.gif kelis kartus perskaitau, bet vis tiek minties nesuprantu, nepyk smile.gif) kaip ideti is flickr raso 1am psl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 17 birželio 2012 - 20:22
QUOTE(Dalyja @ 2012 06 17, 16:54)
Sveikos,
jurzole, matau kankiniesi su bijūnais? Aš ir vieną vakarą mėginau juos kažkaip kitaip pateikt  doh.gif na tikrai nerealiai ir man buvo sunku.

Nu jau sviesos magija neapsakoma, labai grazu! Vis labiau noriu helios smile.gif Del vysniu sutinku su merginom, jos cia nieko neinesa, butu puiku ir be ju.
Atsakyti