Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Trakva @ 2012 06 04, 12:52)
biggrin.gif ,ieskau krikstynoms,mokesiu ir pinigus,svarbu,kad garziu nuotrauku butu mirksiukas.gif
Reikia birzelio 15,jei ka sudomino atsiliepkit sunglasses2.gif

Gerai, man ko tai dažnai pakeliui į Mažeikius biggrin.gif

Kaip gyvuojat? pas mus šiandien oras atsigavo, nes buvo tragedija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 04 birželio 2012 - 13:21
QUOTE(rG. @ 2012 06 04, 13:19)
Gerai, man ko tai dažnai pakeliui į Mažeikius biggrin.gif

Kaip gyvuojat?  pas mus šiandien oras atsigavo, nes buvo tragedija.

Mažu į Ukmergę Tau pakeliui biggrin.gif , pasiilgau.

Kai kam būūūūūūūūūūūūūūūčkis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 04 birželio 2012 - 16:13
Tik nesupykit, kad net 4 foto biggrin.gif (man asmeniskai visos patiko wub.gif ax.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 06 04, 16:12)
Mažu į Ukmergę Tau pakeliui biggrin.gif , pasiilgau.

Kai kam būūūūūūūūūūūūūūūčkis.

Į tą pusę nesidairau kažkaip, pilna savų biggrin.gif

Na, pasirodysiu gi nu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, kad neateit tusciom, keliu foto is paskutines fotosesijos. Po labai ilgos petraukos paemiau fotoaparata i rankas smile.gif esu laaaabai issiilgus kritikos. O ir pati matau daugybe sios fotosesijos trukumu, turbut galejau pradziai ir apsilimui kazka lengvesnio pasiplanuot smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 04, 16:34)
Tik nesupykit, kad net 4 foto  biggrin.gif  (man asmeniskai visos patiko  wub.gif  ax.gif )

gražios mergaitės emocijos, o bet tačiau smile.gif)
pirmoj negražiai nukirsta mergaitės koja
antroji per tamsi, per geltona, geriau būtu metgaitės kojos negu nieko nesakantys laiptai viršuje
trečioji, visų pirma išdegusi mergaitė, ir kadravimas nelabai vykes, nes vietoj laiptų geriau matytusi sparnai, o dabar jų tik maža dalis matosi
ketvirtoji turbūt labiausiai patiko, bet visose su WB nugrybauta, per geltona
ui kaip aš čia šiandien kritiškai visosm, taip pat 4u.gif kad nuotaikos nesugadinčiau smile.gif

QUOTE(Vanillla @ 2012 06 04, 17:13)
Na, kad neateit tusciom, keliu foto is paskutines fotosesijos. Po labai ilgos petraukos paemiau fotoaparata i rankas smile.gif esu laaaabai issiilgus kritikos. O ir pati matau daugybe sios fotosesijos trukumu, turbut galejau pradziai ir apsilimui kazka lengvesnio pasiplanuot smile.gif

suspaustas kadras, ir arklio žvilgsnis galėtu su merginos žvilgsniu susitikti, o dabar lyg priglude, lyg artimi bet nesijaučia to nuotraukoj.
Atsakyti
Na kadangi vienintelė tokia ragana šiandien, zlastis paėmė, nuėjau pagaliau į už 500 m esantį sodą šiemet vos ne pirmą kartą (mat kaip išjudino doh.gif ) ir ėmiausi gėlių bigsmile.gif ogi visai azartą pagavau biggrin.gif duokit strėlių, kam negaila biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 06 04, 18:58)
suspaustas kadras, ir arklio žvilgsnis galėtu su merginos žvilgsniu susitikti, o dabar lyg priglude, lyg artimi bet nesijaučia to nuotraukoj.

Aciu uz pastabas labai wink.gif

Dar viena idedu, tokia viena is labiausiai vykusiu fotosesijos foto

user posted image
Atsakyti
jutubo popiete
user posted image

21 savaite. juostinis auto. flickr yra dar jb, kuri man labiau patinka, bet cia spalvos jaukios, juostines. uz kuria balsuojat jus?
user posted image
Atsakyti
maggie, man auto labiau vykęs JB ax.gif nors dėl spalvų pritariu, bet spalvotam variante kažkodėl kvailai ta apranga atrodo, pirštinės, o JB man jau visai kitaip, tarsi pasiteisina ta apranga...nežinau ar supratai, ką norėjau pasakyt

Vanilla, o tu mat paatvirauk...ar ta mergina iš FS iš tiesų jodinėja ar tau pabuvo tiesiog už modeliuką? g.gif

Aš mielą porelę fotografavau, būčiau dėkinga už komentarus:

user posted image

Daugiau čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 05 birželio 2012 - 01:41
aš tai irgi fotografo ieškau. Nežinau ar fotografo vyro ar moters norėčiau biggrin.gif
bučkius susirenku.
Man atostogos. Pati sau nepavydžiu, nes vistiek 6 turiu keltis

Maggie foto pakomentavau flickr. Detalės netrukdo.
Vanillos paskutinė foto patiko.
Žolynėliai ne prie širdies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 birželio 2012 - 07:01
QUOTE(Maggie @ 2012 06 04, 22:34)
jutubo popiete
21 savaite. juostinis auto. flickr yra dar jb, kuri man labiau patinka, bet cia spalvos jaukios, juostines. uz kuria balsuojat jus?

kad labai tamsi nespalvota.
Atsakyti