Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2012 06 12, 10:50)

Norisi gaudyt pirma puokste, nes krenta, bet spalvos ir susisukimai labai grazus.
Pradedu galvoti ir as apie juostinuka, ziurineju Zenitus kol kas, kaip tik su Heliosu. Ar galima Helios objektyvus kitiem fotikam pritaikyt? Kaip apskritai issirinkti gera juostinuka, gal kas patarsit blush2.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 06 12, 15:15)

Labai idomi fotosessija, tokia nekasdieniska. Man patiko, perteikei viska, ka reikejo ir jokio dirbtinumo, bent jau man nepasijaute.
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 06 13, 14:40)
Norisi gaudyt pirma puokste, nes krenta, bet spalvos ir susisukimai labai grazus.
Pradedu galvoti ir as apie juostinuka, ziurineju Zenitus kol kas, kaip tik su Heliosu. Ar galima Helios objektyvus kitiem fotikam pritaikyt? Kaip apskritai issirinkti gera juostinuka, gal kas patarsit  blush2.gif
Labai idomi fotosessija, tokia nekasdieniska. Man patiko, perteikei viska, ka reikejo ir jokio dirbtinumo, bent jau man nepasijaute.

galima, aš naudoju ant canono, su adapteriu
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 06 13, 13:47)
galima, aš naudoju ant canono, su adapteriu

bigsmile.gif Faina! O tik ant kitu juostinuku jis uzsideda ar ir and DSLR galima su adapteriu? Ir idomu butu suzinot kaip tas adapteris vadinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 06 13, 16:20)
bigsmile.gif Faina! O tik ant kitu juostinuku jis uzsideda ar ir and DSLR galima su adapteriu? Ir idomu butu suzinot kaip tas adapteris vadinasi smile.gif

o tai ant kokio tau reik det?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 12, 13:03)
where's the catch?

I guess there isn't one.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 12, 10:11)
Pakoregavau ta nespalvota anemones nuotrauka, nuemiau dauguma juoduliu - ar geriau dabar?
Ir dar viena is tos pacios serijos:

Geriau, tikrai 4u.gif
Turbut net nereikia klaust ar patenkinta savo nauju 'zaisliuku'? bigsmile.gif wub.gif
QUOTE(Maggie @ 2012 06 12, 10:50)
dar truputeli geliu (yra flickr apkarpytas variantas, bet tada nesimato grazaus helios susukimo.. o taip, labai ciuozia..? ar netrukdo?):

Man pirmoj spalvos patinka, svaru, alyviska 4u.gif
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 12, 15:15)
Kelios nuotraukos iš fotosesijos su motociklais smile.gif Pačiai paskutinė labiausiai patinka. Ką tarsite jūs?  ax.gif

As tariu, kad super, ypac antra ir trecia. Apskritai man Tavo darbai labai prie sirdies, noreciau pas tamsta fotosesijos biggrin.gif

Einu skaityt kas ty per daiktas tas jusu helios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 13, 14:39)
o tai ant kokio tau reik det?

Siaip planuoju pirkti Zenituka kartu su objektyvu, o kadangi man labai patinka kaip Helios piesia idomu ir ar yra galimybe uzsideti ant Nikon D5100 pazaidimams?
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 06 13, 15:10)
Siaip planuoju pirkti Zenituka kartu su objektyvu, o kadangi man labai patinka kaip Helios piesia idomu ir ar yra galimybe uzsideti ant Nikon D5100 pazaidimams?

http://digital-photo...ios-lenses.html gal bus naudinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 06 13, 17:08)
As tariu, kad super, ypac antra ir trecia. Apskritai man Tavo darbai labai prie sirdies, noreciau pas tamsta fotosesijos  biggrin.gif

Visada prašom smile.gif

Ačiū, merginos, kas tarėt žodį, smagu, kad patiko smile.gif reiškias labai nenugrybavau smile.gif Kažkaip pati visad randu daug priekabių savo darbams.
Atsakyti
NOISY B, patiko ir man smile.gif !
Atsakyti
Dalinuosi šiandien pamatyta nuoroda...kažkas gal matęs bus...

čia
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 06 13, 16:10)

aš naudoju ant canon 5d mark II,(ant pilno kadro prie begalybės kabina veidrodi, todėl reikai būt atsagiems) kiek žinau canonas labiau draugauja su heliosu, nei nikonas, bet bandžiusi nesu tai tik gandų lygis. Pasiieškok foto darytu su tavo konkrečiu modeliu
Atsakyti