Aciu uz komentarus mano hdr kadrams
Man tiesiog smagu buvo pazaisti, juolab dangus toks grazus pasitaike...
Pakoregavau ta nespalvota anemones nuotrauka, nuemiau dauguma juoduliu - ar geriau dabar?
Ir dar viena is tos pacios serijos:
QUOTE(pandre @ 2012 06 10, 22:38)
o cia mano pirmieji kadrai su autofokusiniu naujuosu juostinuku...fotografuoja, tik fokusas kiek netikslus...bet dar nelabai istyrinejau...spalvota ar j/b?
As uz nespalvota. Tik gal kirpciau kvadratu, nes virsuj erdves per daug. Horizontaliai dar geriau butu.
QUOTE(vienintelė @ 2012 06 11, 10:56)
O aš smaginuosi su heliosu, nu visgi gėrių gėris
))
nelabai atsirado pasisakiusi dėl macro objektyvo canon 100mm f/2,8, tai pasiaskysiu pati, išbandžiau ir supratau kad naujas mokslas laukia jei įsigysiu, ne taip paprasta suvaldyt, ir arba stovas arba šviesos labai daug reikia
Kaip grazu... dobiliukai, sviesa, bokeh... pasaka
Kitos dvi su gelem irgi neblogos, bet sitai neprilygsta.
Macro objektyvas is tiesu kiek kitokio "priejimo" reikalauja. Ryskumo zona ziauriai siaura, tai arba su stovu reik fotografuot, arba diafragma gerokai privert. As turiu 60 mm, ir pastebejau, kad geriausias rezultatas (techniskai) gaunasi prie f/8, o jei placiau atveriu (kas man labiau patinka), tai jau kaip kada. Kartais ir prie f/2.8 gaunasi normaliai, bet tik kartais
Stova gelynuose naudoti man sunkiai iseina, kantrybes neturiu kaskart vis kitaip ji ten reguliuoti - bet si savaitgali isigijau nauja, su lankstesne galvute, tai reikes meginti, mokytis...
QUOTE(Maggie @ 2012 06 11, 19:41)
sell it. ir paimk koki lens baby
pasizaidimui.
Tai kad tada visas planas sugriutu
Mums mat antro bodzio reikejo (MB eme reiksti susidomejima fotografija, o ir kai kuriuose kelionese praverstu du, su skirtingais objektyvais, nereikia tada kaitalioti - arba gailetis, kad neturi tinkamo po ranka), o jei cropa parduot, tai vel griztume i square one
Ko gero, bus taip, kad kelionese daugiau cropa naudosiu, o siaip, kasdien, sau fotografuodama - ff. Lens baby tai tikrai noreciau pameginti kada - maciau labai idomiu geliu nuotrauku su juo darytu. Ir Helios noreciau - ai, daug ko as noreciau...