Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(je t'aime @ 2012 06 11, 20:30)
oukei, viskas, tyliu  topsecret.gif aš linkusi tikėti, kad viskas ten okei bus biggrin.gif

aš irgi bigsmile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2012 06 11, 20:42)

sayonara ir je t'aime greičiau susitarkit ir rezultata rodykit biggrin.gif

cool.gif
Atsakyti
Sayonara ir Je Taime, kaip prieš pirmą pasimatymą ax.gif biggrin.gif
Lauksim rezultatų.
Man tai ryt nusimato 22 vaikų fotosesija smile.gif Kaip ir pernai, greitukas bus. Kiekvienam vaikučiui po minutę ar mažiau. Dvi foto ir keičiamės, dvi foto ir keičiamės..
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 06 12, 08:13)
Sayonara ir Je Taime, kaip prieš pirmą pasimatymą  ax.gif  biggrin.gif
Lauksim rezultatų.
Man tai ryt nusimato 22 vaikų fotosesija  smile.gif  Kaip ir pernai, greitukas bus. Kiekvienam vaikučiui po minutę ar mažiau. Dvi foto ir keičiamės, dvi foto ir keičiamės..

lotuliukas.gif

lauksim ir Tavųjų, jei galėsi rodyt smile.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus mano hdr kadrams 4u.gif Man tiesiog smagu buvo pazaisti, juolab dangus toks grazus pasitaike... smile.gif

Pakoregavau ta nespalvota anemones nuotrauka, nuemiau dauguma juoduliu - ar geriau dabar?

user posted image

Ir dar viena is tos pacios serijos:

user posted image

QUOTE(pandre @ 2012 06 10, 22:38)
o cia mano pirmieji kadrai su autofokusiniu naujuosu juostinuku...fotografuoja, tik fokusas kiek netikslus...bet dar nelabai istyrinejau...spalvota ar j/b?

As uz nespalvota. Tik gal kirpciau kvadratu, nes virsuj erdves per daug. Horizontaliai dar geriau butu.

QUOTE(vienintelė @ 2012 06 11, 10:56)
O aš smaginuosi su heliosu, nu visgi gėrių gėris smile.gif))

nelabai atsirado pasisakiusi dėl macro objektyvo canon 100mm f/2,8, tai pasiaskysiu pati, išbandžiau ir supratau kad naujas mokslas laukia jei įsigysiu, ne taip paprasta suvaldyt, ir arba stovas arba šviesos labai daug reikia

Kaip grazu... dobiliukai, sviesa, bokeh... pasaka wub.gif Kitos dvi su gelem irgi neblogos, bet sitai neprilygsta.

Macro objektyvas is tiesu kiek kitokio "priejimo" reikalauja. Ryskumo zona ziauriai siaura, tai arba su stovu reik fotografuot, arba diafragma gerokai privert. As turiu 60 mm, ir pastebejau, kad geriausias rezultatas (techniskai) gaunasi prie f/8, o jei placiau atveriu (kas man labiau patinka), tai jau kaip kada. Kartais ir prie f/2.8 gaunasi normaliai, bet tik kartais blush2.gif Stova gelynuose naudoti man sunkiai iseina, kantrybes neturiu kaskart vis kitaip ji ten reguliuoti - bet si savaitgali isigijau nauja, su lankstesne galvute, tai reikes meginti, mokytis... ax.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 06 11, 19:41)
sell it. ir paimk koki lens baby smile.gif pasizaidimui.

Tai kad tada visas planas sugriutu rolleyes.gif Mums mat antro bodzio reikejo (MB eme reiksti susidomejima fotografija, o ir kai kuriuose kelionese praverstu du, su skirtingais objektyvais, nereikia tada kaitalioti - arba gailetis, kad neturi tinkamo po ranka), o jei cropa parduot, tai vel griztume i square one ax.gif Ko gero, bus taip, kad kelionese daugiau cropa naudosiu, o siaip, kasdien, sau fotografuodama - ff. Lens baby tai tikrai noreciau pameginti kada - maciau labai idomiu geliu nuotrauku su juo darytu. Ir Helios noreciau - ai, daug ko as noreciau... doh.gif smile.gif
Atsakyti
Labs kolegos 4u.gif
Dekui pasisakiusiom del ND. Reiks kazka balto papirkt, nes namie nieko tokio, kas butu sniego baltumo nerandu, rakandai daugiau link gelsvumo ar pilkumo. Nus vis tiek iveiksiu as ta penktaji lotuliukas.gif

Chiquitka, ziauriai smagu buvo skaityt susibegimo ispudzius. Net vyrui atraportavau. Isivaizduoju kiek geru emociju ir naujos patirties parsivezei thumbup.gif
Atsakyti
dar truputeli geliu (yra flickr apkarpytas variantas, bet tada nesimato grazaus helios susukimo.. o taip, labai ciuozia..? ar netrukdo?):

user posted image

user posted image

vel pavariau standarta ar gal nors kiek idomiau? Noisy? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 12, 10:50)
lauksim ir Tavųjų, jei galėsi rodyt smile.gif

koliažą iš visų foto galėsiu padaryti. Bus maži veidukai, tai tokią galėsiu įkelti. Bet nebus nieko įdomaus. Standartiniai portretai, studijinio stiliaus, kai pasodini tiesiai ir žiūri į objektyvą, tik kad lauke daryti smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 06 12, 12:50)

suktukai pirmoje gražūs. Nors foto nelabai traukia dėmesį. Tiesiog foto.
Atsakyti
dar truputeli geliu (yra flickr apkarpytas variantas, bet tada nesimato grazaus helios susukimo.. o taip, labai ciuozia..? ar netrukdo?):

where's the catch?
Atsakyti

Pirmąją norisi gaudyti, matyt dėl tokio vazos "reljefinio" rašto.
Suktukai tikrai faini helioso. Spalvos antrosios labai patinka. Man trūksta viršaus asmeniškai ir per daug dešinės smile.gif nes tos alyvos tokios pasvirusios į kairę, ten ir norisi akis kreipti smile.gif
Papildyta:
Kelios nuotraukos iš fotosesijos su motociklais smile.gif Pačiai paskutinė labiausiai patinka. Ką tarsite jūs? ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 12, 18:15)

Grazi serija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 06 13, 13:18)
Grazi serija mirksiukas.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti
Noisy-B labai fainos foto,nuotaika baikeriska jaučiasi!
Atsakyti