Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Vienintele, labai man prie sirdies ir i sirdi tavo dobiliukai.

Moterytes, sakykit, kodel man kartais balto lapo neleidzia pasirinkti kaip custum wb? Kame gali buti priezastys?
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 06 11, 13:44)
Vienintele, labai man prie sirdies ir i sirdi tavo dobiliukai.

Moterytes, sakykit, kodel man kartais balto lapo neleidzia pasirinkti kaip custum wb? Kame gali buti priezastys?

dėkui

Nu ir mirus ši tema....
Atsakyti
Vienintele, įmesk dar ką nors su heliosu smile.gif
jė, Sayonara, įkalbinai. brūkštelsiu kada po šios savaitės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 06 11, 18:57)
Vienintele, įmesk dar ką nors su heliosu smile.gif

dar kelios su heliosu
user posted imageuser posted image
ir mano padaužos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 06 10, 23:38)
o cia mano pirmieji kadrai su autofokusiniu naujuosu juostinuku...fotografuoja, tik fokusas kiek netikslus...bet dar nelabai istyrinejau...spalvota ar j/b?

as Say pritariu, nors jb sakyciau visai pavykusi. tik kadravimas netinka toks, horizontalus manau geriau ziuretusi.
koki juostinuka parovei?
QUOTE(rG. @ 2012 06 10, 20:50)
bijūnai labai gražu. Gal tiesiog nežinai kaip pateikti savaip

doh.gif
as tai pvz nealpstu del bijunu. o dar ir pateikt idomiau, ug. sunku.
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 06 09, 21:06)
Maggie, man tools'ai labai patikti (noretau ju ir spalvota varianta pamatyt) ir katinas  4u.gif
Jurzole super  bigsmile.gif  Kaip graziai brezia vaizda..ir kvietkas man labai labai prie sirdies  wub.gif

Pagal ignora ir patirti sioje temoje sprendziu, kad kazka negerai nudirbau su ND. Kas negerai skelkit, netylekit, nes tylejimas zudoooo  biggrin.gif Einu i svecius, gaila paslakti negaliu. Gero vakaro damos  mirksiukas.gif

as norejau komentuot, bet galvojau, gal per daug vyno, ar ka, nu likstu neuzskaityti. siaip grazus, tvarkingas, malonus akiais, bet man per mazhai tos baltos spalvos, tie saldainiukai gal kokius atspindzius gaudo, gal per smulkus.. dek vien baltus saldainius, ir koki viena kita ne balta, gal tada bus tvarkingas namu darbas ir tixlus. nes ideja liuks, tikrai, bet mane subalamutino, o su pipete tikrint nemoku, reikia kazko is bebru seimos prasyt..
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 09, 22:04)
Maggie -> nežinau,kurioms čia adresavai, ryškiai ne man matyt, bet atsisiųsiu ir aš  ax.gif
iš foto, tik tools patiko, aišku lilac spalvos jėgiškos, bet pats alyvų pateikimas toks standartinis smile.gif

na taves gerai nepazistu, nezinau kokius filmus megsti ;] ;p
eh, zinojau, kad uzklius, jog standartas. aj, as kaip visada nieko nespeju, jos taip greitai (alyvos) perzydejo, kad dziaugiuosi, jog bent jau standarta juostini padariau. man tai toks tvarkingas pavaizdavimas, sutinku, kad nieko WOW, bet dar puse velnio gal.
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 09, 22:27)
jauciu, dulkes dabar mano vargsas cropas  cool.gif

sell it. ir paimk koki lens baby smile.gif pasizaidimui.
QUOTE(sayonara @ 2012 06 10, 12:54)
dailininkė man patiko su toolsais smile.gif

dėl filmų. Mirror Mirror fainas, prisijuokiau daug smile.gif popsas toks vakarinis..
o we need to talk about Kevin - superinis.

nu toks, Roberts nuostabiai vaidino, nors as jos nelabai megstu, bet tikrai aktore ji liuksine.

buvau kine - Snow White and the Huntsman - Snow White and the Huntsman kaip man patiko. shakes, gyvenime nepagalvociau, kad fantasy-adventure mane taip trauks. gaila 3D nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 11 birželio 2012 - 19:42
QUOTE(Maggie @ 2012 06 11, 20:41)
<...>
as tai pvz nealpstu del bijunu. o dar ir pateikt idomiau, ug. sunku.
<...>
eh, zinojau, kad uzklius, jog standartas. aj, as kaip visada nieko nespeju, jos taip greitai (alyvos) perzydejo, kad dziaugiuosi, jog bent jau standarta juostini padariau. man tai toks tvarkingas pavaizdavimas, sutinku, kad nieko WOW, bet dar puse velnio gal.

O aš alpstu biggrin.gif man žiauriai gražūs žiedai bijūnų, bet kiek mačiau babcios dbr pardavynėja jau pavytusius, tai liūdesys, norėjau pirkti daug vienai sesijai smile.gif

Tikrai, kad gražus, tvarkingas kadras su gražiom spalvom smile.gif Aš irgi standartiškai nufotografavau alyvas, man jos žiauriai kvepia ir patinka, nespėjau sesijai panaudoti, tai kad pritariu, kad žiauriai greit nuvyto [su mano apsukom matyt tokiom].

QUOTE(Jurzole @ 2012 06 10, 21:01)
Atnesu dar keleta siandieniniu. Paskutiniojoj truksta laivelio kokio ant vandens, bet man sviesa patiko. Kaip kitos? Pakritikuokit...  4u.gif

Patiko čia tas hdr'as, tinka man jis čia labai smile.gif ir šiaip nespalvoti žiedai patiko, gražiai pamaklevojai, tikrai smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 06 10, 23:10)

Kietai! Pasijuokiau smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2012 06 11, 11:56)
O aš smaginuosi su heliosu, nu visgi gėrių gėris smile.gif))
http://farm8.staticf..._056f227a4b.jpg[/img]

Fainai smile.gif
Atsakyti
Vienintele, man su tavo vaikuciais labai faina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 06 11, 18:57)

super smile.gif gal išjudinsi mane, nu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 11, 20:21)
super smile.gif gal išjudinsi mane, nu smile.gif

o gal labai nuvilsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 06 11, 20:22)
o gal labai nuvilsiu tongue.gif

neversk manęs vartyti akių, aš gi sena moteris, man gali užsifiksuoti ir likti paskui užvirtę, kaip aš fotkinsiu?? biggrin.gif

nenuvilsi. aš galiu kur kas greičiau nuvilti. bet tikiuosi, kad nutiks kas nors kita wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 11, 20:25)

nenuvilsi. aš galiu kur kas greičiau nuvilti. bet tikiuosi, kad nutiks kas nors kita wink.gif

oukei, viskas, tyliu topsecret.gif aš linkusi tikėti, kad viskas ten okei bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 11, 20:01)

dėkui

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 11, 20:16)
Vienintele, man su tavo vaikuciais labai faina  ax.gif

mirksiukas.gif ir man smile.gif

sayonara ir je t'aime greičiau susitarkit ir rezultata rodykit biggrin.gif
Atsakyti