QUOTE(Jurzole @ 2012 06 10, 13:21)
Oho, net trys dienos... tikrai smagu
Lauksim nuotrauku
Nespalvota vasara:
Wow, pirmoji ir man labai patiko. Juoduliai kur apacioj man neuzkliuvo, tie kur sone, bandyciau arba sviesint, arba salint. Antroji man nepatiko, be subtylumo visai pasirode, neuzkabino.
QUOTE(rG. @ 2012 06 10, 14:02)
Labai įdomu
Tikrai buvo fantastiskai idomu - toks non stop workshopas ir seminaras viename, ir visa tai paprasto bendravimo pagrindu. Buvo labai idomu klausytis pokalbiu, stebeti kokius skirtingus zmones turi santykius su fotografija - vieniems tai pragyvenimo saltinis, kitems gyvenimo budas, dar kitems tiesiog neipareigojantis hobis; vieni pasinese ant technikos, kiti ant menines puses, treti tiesiai per viduri. Idomu buvo stebeti kaip skirtingai bendrauja su modeliais, kaip skirtingai kuria savo vizija, kaip su vienais modelis tiesiog prazysta, o su kitais uzsidaro... Gavau paciupinet technikos, apie kuria net nezinojau kad buna
; su flashais ir softboxai pazaisti gavau....
Nu man tai neikainiuojama patirtis ir ispudziu tiek, kad sunku ir pasidalint. Man, kaip naujokei tai neikainuojama patirtis buvo!
Aisku is fotografines puses tai namo su nelabai kuom gryzau, nes pradzioj buvo sunku atsipalaiduot kai uz nugaros stovi keletas zymiai labiau negu as patyrusiu zmoniu, stebi kaip bandau ismekenti savo mintis modeliui, dar du klausia kur statyt softboxus visokius
, kurios as pirma kart gyvai matau
Dar orelis buvo toks( lijo kaip is kibiro, fotografavom miske, griuvesiose pirma diena), kad mano zoomas nelabai matyt norejo, ISO iki debesu uzkelt teko, kai be papildomo apsvietimo fotkinau, tai kokybe...
Bet butinai leisiu jum pakritikuot ta keleta nuotrauku, kurios man kazkiek patiko.
Vienu zodziu patarimas - jeigu kada bus galimybe kokiam susibegime sudalyvauti - neabejokit!!!