Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 06 10, 13:24)
Labas dienas  smile.gif

Labai įdomu bigsmile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 06 10, 14:21)
Oho, net trys dienos... tikrai smagu  smile.gif Lauksim nuotrauku  mirksiukas.gif

Nespalvota vasara:

http://farm9.staticf...398bfa446_z.jpg[/img]

Antra man nepatinka, bet pirma, vau, verta dėmesio. Išskyrus tuos juoduliukus

user posted image

bet šiaip, nu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 10, 13:21)
Oho, net trys dienos... tikrai smagu  smile.gif Lauksim nuotrauku  mirksiukas.gif
Nespalvota vasara:

Wow, pirmoji ir man labai patiko. Juoduliai kur apacioj man neuzkliuvo, tie kur sone, bandyciau arba sviesint, arba salint. Antroji man nepatiko, be subtylumo visai pasirode, neuzkabino.
QUOTE(rG. @ 2012 06 10, 14:02)
Labai įdomu  bigsmile.gif

Tikrai buvo fantastiskai idomu - toks non stop workshopas ir seminaras viename, ir visa tai paprasto bendravimo pagrindu. Buvo labai idomu klausytis pokalbiu, stebeti kokius skirtingus zmones turi santykius su fotografija - vieniems tai pragyvenimo saltinis, kitems gyvenimo budas, dar kitems tiesiog neipareigojantis hobis; vieni pasinese ant technikos, kiti ant menines puses, treti tiesiai per viduri. Idomu buvo stebeti kaip skirtingai bendrauja su modeliais, kaip skirtingai kuria savo vizija, kaip su vienais modelis tiesiog prazysta, o su kitais uzsidaro... Gavau paciupinet technikos, apie kuria net nezinojau kad buna blush2.gif ; su flashais ir softboxai pazaisti gavau.... bigsmile.gif Nu man tai neikainiuojama patirtis ir ispudziu tiek, kad sunku ir pasidalint. Man, kaip naujokei tai neikainuojama patirtis buvo!
Aisku is fotografines puses tai namo su nelabai kuom gryzau, nes pradzioj buvo sunku atsipalaiduot kai uz nugaros stovi keletas zymiai labiau negu as patyrusiu zmoniu, stebi kaip bandau ismekenti savo mintis modeliui, dar du klausia kur statyt softboxus visokius blink.gif , kurios as pirma kart gyvai matau doh.gif biggrin.gif Dar orelis buvo toks( lijo kaip is kibiro, fotografavom miske, griuvesiose pirma diena), kad mano zoomas nelabai matyt norejo, ISO iki debesu uzkelt teko, kai be papildomo apsvietimo fotkinau, tai kokybe... doh.gif Bet butinai leisiu jum pakritikuot ta keleta nuotrauku, kurios man kazkiek patiko.
Vienu zodziu patarimas - jeigu kada bus galimybe kokiam susibegime sudalyvauti - neabejokit!!!
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 06 10, 15:02)
Labai įdomu  bigsmile.gif
Antra man nepatinka, bet pirma, vau, verta dėmesio. Išskyrus tuos juoduliukus 

QUOTE(chiquitka @ 2012 06 10, 15:56)
Wow, pirmoji ir man labai patiko. Juoduliai kur apacioj man neuzkliuvo, tie  kur sone, bandyciau arba sviesint, arba salint. Antroji man nepatiko, be subtylumo visai pasirode, neuzkabino.

Dekui, kad pakomentavot smile.gif Tie juoduliukai man nekliuvo, bet dabar matau, kad gi tikrai, iskrenta is tonalinio konteksto jie... O su bijunais nesiseka man, kiek bandau, vis neidomiai gaunasi, ir nesuprasi, ar jie nefotogeniski, ar as ju fotografuot nemoku... doh.gif Ai, apkaltinsiu bijunus... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 10 birželio 2012 - 19:33
bijūnai labai gražu. Gal tiesiog nežinai kaip pateikti savaip
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 06 10, 19:50)
bijūnai labai gražu. Gal tiesiog nežinai kaip pateikti savaip

Nu ir butinai reikejo sakyti? cool.gif lotuliukas.gif

Man irgi bijunai labai grazus. Isvis, visos geles man grazios... bet kaip sunku jas graziai perteikti doh.gif
Papildyta:
Atnesu dar keleta siandieniniu. Paskutiniojoj truksta laivelio kokio ant vandens, bet man sviesa patiko. Kaip kitos? Pakritikuokit... 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 10 birželio 2012 - 19:58
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 10, 20:01)

Atnesu dar keleta siandieniniu. Paskutiniojoj truksta laivelio kokio ant vandens, bet man sviesa patiko. Kaip kitos? Pakritikuokit...  4u.gif

pirmaja prie hdr lengvo tokio priskirciau smile.gif patinka man tokie
antroji nelabai kuom patrauke
trecioji patiko dangaus sviesa, bet kirpciau apacios tiek, kad vandens liktu nedidelis ruozas. cia kad dangu isryskinti mirksiukas.gif

del bijunu, tai pirmoji patiko ir pritariu rg komentarams. antroji persistengta, kazkaip lyg ir tapyta, lyg ir ne. na nelabai zodziu 4u.gif
Papildyta:
chiquitka, pavydziu bliamba smile.gif labai lauksiu fotkiu. as irgi istojau i vietini oslieciu fotografu kluba. tai jie daro susitikimus du kart per menesi. viena karta buna workshop,ai taip vadinami, o kita karta patalpoje aptarineja skaidres visu. dar paciai dalyvauti neteko, islekiu kaip tik atostogu, bet kai tik sudalyvausiu, prasinesiu ir as su emocijomis, ar tai teigiamom ar neigiamom biggrin.gif
Atsakyti
Mergina daro autoportretus.
http://www.flickr.co...tos/shmileblik/
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 06 10, 22:10)

Fainai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 10, 15:21)
Nespalvota vasara:

Pirmoji, pirmoji, pirmoji!!!!!!!!!!!Nuostabiu nuostabiausias apdirbimas ir nuotrauka! liux!

Magies patiko irgi...ir rukancioji ,ir teptukai, ir kasanas biggrin.gif

o cia mano pirmieji kadrai su autofokusiniu naujuosu juostinuku...fotografuoja, tik fokusas kiek netikslus...bet dar nelabai istyrinejau...spalvota ar j/b?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pandre, man spalvota - gražu wub.gif
Atsakyti
pandre, man tik jb, nes spalvotą laikyčiau nepavykusia spalvota, spalvos murzinos, atrodo, kad prižaista su PS, kai visos spalvos nuimtos, tik mergaitė spalvota palikta.

dėl pačios foto. apačioje gražios linijos, o viršuje milijonas bereikalingos, nepateisintos erdvės. foto svoris nesubalansuotas, kartot smile.gif
Atsakyti
pandre man jb, bet pats kadravimas nea

Jurzole pritariu pasisakiusiom dėl tavo gėlių, pirmoji ir man labiausiai patiko

O aš smaginuosi su heliosu, nu visgi gėrių gėris smile.gif))
user posted image

nelabai atsirado pasisakiusi dėl macro objektyvo canon 100mm f/2,8, tai pasiaskysiu pati, išbandžiau ir supratau kad naujas mokslas laukia jei įsigysiu, ne taip paprasta suvaldyt, ir arba stovas arba šviesos labai daug reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 11 birželio 2012 - 10:57