Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 08, 20:51)
rG, o kaip atrodo sitos foto spalvotos?
Suprantu fotikas geras, bet kur tas wau fotiko, i ka ziuret biggrin.gif ?
As kaip pradedanti, tai man foto arba grazi arba ne, o jau biski ryskiau ar dar koks ten neaiskus navarotas, man nesimato kolkas  doh.gif

na, aš fotiko ir nedemonstravau biggrin.gif O jei ir paprašytum, turėtum tada pati kažkokius kriterijus nusakyt, nes man gal patogu mygtukai, o kitam gal patogu lengvumas smile.gif O kad nesimato, tai čia vėlgi nėr net ką pasakyt, gi ne fotikas fotografuoja, ką jis ten kardinaliai kitaip gali parodyt. O jei nesupranti kodėl reikia geresnio fotiko, tai ateis su laiku tas dalykas ir suprasi 4u.gif Nu nebent labai lengvai tuo užsiimsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 08 birželio 2012 - 21:10
Vai vai, net susinepatoginau siandien, kad vakar taip spontaniskai atlekiau pasigirti (as siaip labai nespontaniskas zmogus, bet kartais buna... ax.gif biggrin.gif) Nu bet aciu, kad kartu pasidziauget, ir nenusodinot mirksiukas.gif Nes pati, euforijai praejus, pradejau galvoti, kad gal tapau panasi i tuos zmogiukus, kurie man asmeniskai labai juokingi - apsikarste visokia galinga technika ir ryskiai nezinantys, nei kaip su ja elgtis, nei kam jiems jos reikia cool.gif Bet paskui persigalvojau ir nusiraminau - ciagi tik naujas bodis, nors ir gerokai galingesnis kai kuriais aspektais, bet ka moku su anuo, mokesiu ir su situo, o paskui issiaiskinsiu pamazu, ka jis dar gali g.gif

QUOTE(robobebras @ 2012 06 08, 08:05)
Kazkaip per gerai cia tau, Markai, Marokai. Dabar turi ka nors pasakyt del ko tau labai blogai siam gyvenime, kad nereiktu tiek pavydet biggrin.gif

smoke.gif Galvojau... ilgai galvojau... bet taip niekas ir neatejo i galva... tease.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 06 08, 13:32)
aš ne apie atvirumą, būna kur kas atviresnių foto. aš apie tai, kad spalvotoje fs matau ne šviesą, emociją, atvirumą, aplinką, kadravimą, o fotografo vidutinio amžiaus krizės požymius doh.gif tiesmuka, gašlu, banalu, matyta ir pan., ir šviesa to negelbsti.

drinks_cheers.gif Man smarkiai pritruko subtilumo. Net jei ideja tokia ir buvo, man nepriimtina schmoll.gif

QUOTE(rG. @ 2012 06 08, 19:50)
Aš geriau jums pora portretukų su naujuoju Pentax K5 parodysiu. Žinau klaidas, bet jei pasakysit ką naujo, bus įdomu smile.gif

Kaip man patinka paskutinioji... ir j/b visose patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 08 birželio 2012 - 21:18
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 08, 21:16)
Vai vai, net susinepatoginau siandien, kad vakar taip spontaniskai atlekiau pasigirti (as siaip labai nespontaniskas zmogus, bet kartais buna...  ax.gif biggrin.gif) Nu bet aciu, kad kartu pasidziauget, ir nenusodinot  mirksiukas.gif  Nes pati, euforijai praejus, pradejau galvoti, kad gal tapau panasi i tuos zmogiukus, kurie man asmeniskai labai juokingi - apsikarste visokia galinga technika ir ryskiai nezinantys, nei kaip su ja elgtis, nei kam jiems jos reikia cool.gif Bet  paskui persigalvojau ir nusiraminau - ciagi tik naujas bodis, nors ir gerokai galingesnis kai kuriais aspektais, bet ka moku su anuo, mokesiu ir su situo, o paskui issiaiskinsiu pamazu, ka jis dar gali  g.gif

Aiškus tas Tavo protas, man taip patinka smile.gif

O dėl apsikarstymo, tai žinai. Yra tam tikrų dalykų, bet kurių negali, jei turi tokį dalyką kaip klientas ir jei nori konkuruoti. Ar beverta plėstis, nes čia ne tam tema, dauguma žmonių tuo gyvenime neužsiims, o bus pudrinami, kad fotkinimui reikia geriausios įrangos. Nu ne, netiesa. Visai kas kita, jei gali sau tą leisti, čia žinai, kas vienam metų išlaidos, kitam mėnesio arbata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 08 birželio 2012 - 21:35
QUOTE(rG. @ 2012 06 08, 22:07)
  gi ne fotikas fotografuoja, ką jis ten kardinaliai kitaip gali parodyt.

O jei nesupranti kodėl reikia geresnio fotiko, tai ateis su laiku tas dalykas ir suprasi  4u.gif

Tai fotikas nieko neduoda, bet jo reik gero, taip iseina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 08, 21:25)
Tai fotikas nieko neduoda, bet jo reik gero, taip iseina  rolleyes.gif
Fotikas duoda, jei neduotų, beveik niekas nepirktų. Ar tokiems kadrams ką duoda? Kažką duoda, vienam patogumą, kitam galbūt šviesos perėjimus, žiūrint kuo tas fotikas pasižymi. Ne dėl "laisvalaikio" portretų aš jį pirkau, nors čia ne visai laisvalaikis buvo, na, bet lengvas, kur galima apsieiti be normalios įrangos darbui.
Aš labai tikiuosi, kad Tu tikrai nesupranti, nes man laiko gaila biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 08 birželio 2012 - 21:30
QUOTE(rG. @ 2012 06 08, 21:23)
O dėl apsikarstymo, tai žinai. Yra tam tikrų dalykų, bet kurių negali, jei turi tokį dalyką kaip klientas ir jei nori konkuruoti.

Oi ne, as ne apie tai... jei tu zinai, ko tau reikia ir kodel, tai niekieno reikalas, kiek ir kuo tu apsikarsciusi smile.gif As apie tuos kalbejau, kurie perka galingiausia technika, o paskui vis tiek tik P rezimu fotografuoja ir nesigilina. As tokiais atvejais taip pragmatiskai sau pagalvoju, kad ju vietoj geriau tuos pinigus isleisciau... bet tai cia velgi ne mano reikalas ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 08, 21:37)
Oi ne, as ne apie tai... jei tu zinai, ko tau reikia ir kodel, tai niekieno reikalas, kiek ir kuo tu apsikarsciusi  smile.gif As apie tuos kalbejau, kurie perka galingiausia technika, o paskui vis tiek tik P rezimu fotografuoja ir nesigilina. As tokiais atvejais taip pragmatiskai sau pagalvoju, kad ju vietoj geriau tuos pinigus isleisciau... bet tai cia velgi ne mano reikalas  ax.gif  biggrin.gif
drinks_cheers.gif O gal jis gali ir tą, ir aną sau leisti.
Atsakyti
Jo blink.gif
http://www.petapixel...non-5d-mark-ii/
Atsakyti
Apie ta nuogaliska fotosesija net nezinau ka pasakyti.... niu nesuprantu as tokio meno. Ne ne ne
rG: paskutinioji netgi labai patinka, noreciau ir as tokios savo albume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 07, 19:29)

Šiaip wa vakarykštės fotosesijos rezultatas. Flickr vėl užšarpino, reik gal ir mažiau kontrasto dėti, bet specealiai flickui nedariau foto, bet dbr jau manau, kad reiktų dvi kopijas daryti smile.gif

spalvos labai patinka ir daugiau nelabai yra prie ko prikibti, bet vat rankos padetis ant juosmens, kuri daznokai kartojasi, tai nelabai 4u.gif

QUOTE(rG. @ 2012 06 08, 19:50)

Aš geriau jums pora portretukų su naujuoju Pentax K5 parodysiu. Žinau klaidas, bet jei pasakysit ką naujo, bus įdomu smile.gif

visos trys patiko, bet trecia wow smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 06 08, 21:16)
Vai vai, net susinepatoginau siandien, kad vakar taip spontaniskai atlekiau pasigirti (as siaip labai nespontaniskas zmogus, bet kartais buna...  ax.gif biggrin.gif)

va cia tai bent bigsmile.gif sveikinu su dovana ir turbut su gimtadieniu, jei teisingai supratau 4u.gif gal greitu laiku nauja kelione nusimato biggrin.gif ? labai jau norisi tu 'nauju' kadru pamatyti
Atsakyti
Labs dienas kolegos 4u.gif Noretau atsiskaityt 5 ND. Viska tikrai supratau ir po ND pirmas dalykas ka padariau nusipirkau foto prekese pilka kortele biggrin.gif Nuo siol tik custom smile.gif Po ND dar smagiai pazaidziau su tais saldainiukais, bet gal kuria kita diena parodysiu, dabar ND 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 08, 14:16)
o čia rimtai VAU fotosesija?  blink.gif
man tai baisi ji.
ta spalvota doh.gif
jb fs dar nieko.

visishkai pritariu.
kazkaip man tas Pocejus kuo toliau, tuo prasciau.

is paskutines ishryshkintos juostukes.

Lilac
user posted image

The artist
user posted image

tools
user posted image

Sofija (flickr yra spalvota, man labiau patinka jb)
user posted image

ir dar - mane labai pralinxmino ir pozityviai nuteike (ziurejau ta "Mirror Mirror", kartais megstu pasakas) --> http://www.youtube.c...h?v=oUi-2353PHo

o kai kuriom labai patariu - "We need to talk about Kevin" IMDB
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 09 birželio 2012 - 18:46