QUOTE(robobebras @ 2012 06 08, 19:11)
niuniu, pasakyk, kodel tinka tas modelis ir del ko netinka kenonas
, gal kazkam padesi?
Kad nelabai atsakyti galiu. Man Nikonas atrodo patikimesnis, patinka labiau jo spalvos, net objektyvai. Aš labai daug skaičiau - markII vs d700, gi pilnas internetas tokių temų. [Tiek rašiau su savo sužeistu prištu i rn usitrynė
] Žodžiu minusas nikonui dėl serviso, aptarnavimo, taisymo, tiekimo bla bla. Bet visumoj man jo produkcija artimesnė. O rankoj bet kas man limpa, bile gražiai fotkintų.
O kai atsirado naujesnis, bet klausimų nekilo, dar plius yra 2 kortelės, video. Mane tai visiškai nokautavę papildymai.
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2012 06 08, 19:21)
tai kad nezino.
RG ka reiskia - buvo seniai? jei buvo koks aiskus kriterijus - jisai ko gero nepasimirso.
pasidalink su xebra
mano visi knisinėjimai buvo žiemą, tikrai nebeatsimenu, bet daug lyginau, skaičiau atsiliepimų, turėdama omeny, kad jie visi ten savo religijos maniakai, va visuma ir kaižkaip paveikė, kad net ta mažesnė canono kaina visiškai nenulėmė, žinant, kad pinigai tikrai labai skaičiuojami.
Bet aš juk nieko nepasakysiu, negi kažkas perskaitys ir eis kažkok pirkti ką pasakiau. Nesąmonė. Toks laiko gaišimas - aš tai perdegiau savo tom paieškom, o tam, kam rūpės, pats suras info. Dabar aš kompais labiau domiuosi, kad pavežtų, o ne fotiku