Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 06 08, 14:16)
o čia rimtai VAU fotosesija?  blink.gif
man tai baisi ji.
ta spalvota doh.gif
jb fs dar nieko.

Man tai nei wau nei ne wau, bet ta dryzuota golfa galejo nusirengt biggrin.gif (kazkurioj foto yra)

Parodyk kas tau WAU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 08, 13:56)
Man tai nei wau nei ne wau, bet ta dryzuota golfa galejo nusirengt  biggrin.gif  (kazkurioj foto yra)

Parodyk kas tau WAU smile.gif

ok. bet dabar tingiu, nes mane pykina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 08, 15:47)
ok. bet dabar tingiu, nes mane pykina biggrin.gif

Nuo tu vaizdu biggrin.gif ?
1)-as man tai tikrai ve, nebent pirma foto nieko, antra tai isvis (dar man tas golfas dryzuotas kliuna, isvis tokia kaip namudine, pageriau ir paprasiau kad kas nufotkintu lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 08, 15:05)
Nuo tu vaizdu  biggrin.gif ?
1)-as man tai tikrai ve, nebent pirma foto nieko, antra tai isvis (dar man tas golfas dryzuotas kliuna, isvis tokia kaip namudine, pageriau ir paprasiau kad kas nufotkintu lotuliukas.gif )

ne nuo vaizdų, nors nuo spalvotos fs galėtų..biggrin.gif
šiaip pykina.. tai nenoriu net pažiūrėt į fotkes.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 08, 13:21)
Sužiūrėjau tau WAU....mergina labai drąsi o ir foto yra labai nerealių:

Na negaliu neparašyt...nr2-pati paskutinė foto-waaaauuuuu,man tai kažkas tokio,nežinau kodel,bet labai užkabino bigsmile.gif

Jurzole,kad man kas taip.... 4u.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 08, 12:21)
Sužiūrėjau tau WAU....mergina labai drąsi o ir foto yra labai nerealių:

1

2
Papildyta:

o kodėl? nes nurovei nikoniuką? biggrin.gif

o šiaip net nežinau...čia buvo kas mane subalamutijo, tipo nejamti nikodo ff g.gif  tiesą pasakius net argumentų realių neišgirdau, tai sakiau pasidomėsiu kokie skirtumai tarp canono ir nikono... gal tu domėjaisi?

Na, žinoma, kad domėjaus, bet tai buvi taip seniai, kad jau nebeatsimenu, seniai tas canonas pamirštas ir jokių minčių apie jė nebeturiu, tai ir tau padėti negaliu smile.gif Tiesiog kai domiesi, matai kas tau priimtina, o kas ne, skirtumas tarp jų nėra radikalus, tačiau tam tikri niuansai yra, skiriasi spalvos, o ir kokybė (juk analogų šiaip jau nėra), o skirtumas didžiausias matyt vadyboje, kainose, priedų pasirinkime. Aš tai labai aiškiai žinau kodėl man tinka būtent toks modelis, tačiau jei klausia kodėl C, kodėl N?..

Jei balamutinsies dėl to, kad kažkas kažką pasako, tai taip niekad nieko nežinosi biggrin.gif Prisiklausai 100 balamutų, pasikalbi su savim, pasižiūri į darbus, į savo poreikius ir renkiesi. O po to, kai kažkas paklausia "kodėl?", pasidaro keista, ką aš žinau kodėl biggrin.gif

Gal ta mergina prisirūkius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 08 birželio 2012 - 17:46
QUOTE(rG. @ 2012 06 08, 18:42)
Na, žinoma, kad domėjaus, bet tai buvi taip seniai, kad jau nebeatsimenu, seniai tas canonas pamirštas ir jokių minčių apie jė nebeturiu, tai ir tau padėti negaliu smile.gif Tiesiog kai domiesi, matai kas tau priimtina, o kas ne, skirtumas tarp jų nėra radikalus, tačiau tam tikri niuansai yra, skiriasi spalvos, o  ir kokybė (juk analogų šiaip jau nėra), o skirtumas didžiausias matyt vadyboje, kainose, priedų pasirinkime.  Aš tai labai aiškiai žinau kodėl man tinka būtent toks modelis, tačiau  jei klausia kodėl C, kodėl N?..

Jei balamutinsies dėl to, kad kažkas kažką pasako, tai taip niekad nieko nežinosi biggrin.gif Prisiklausai 100 balamutų, pasikalbi su savim, pasižiūri į darbus, į savo poreikius ir renkiesi. O po to, kai kažkas paklausia "kodėl?", pasidaro keista, ką aš žinau kodėl biggrin.gif

Gal ta mergina prisirūkius?

niuniu, pasakyk, kodel tinka tas modelis ir del ko netinka kenonas biggrin.gif, gal kazkam padesi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 08, 20:11)
niuniu, pasakyk, kodel tinka tas modelis ir del ko netinka kenonas biggrin.gif, gal kazkam padesi? smile.gif

tai kad nezino.
RG ka reiskia - buvo seniai? jei buvo koks aiskus kriterijus - jisai ko gero nepasimirso.
pasidalink su xebra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 08, 19:11)
Kad nelabai atsakyti galiu. Man Nikonas atrodo patikimesnis, patinka labiau jo spalvos, net objektyvai. Aš labai daug skaičiau - markII vs d700, gi pilnas internetas tokių temų. [Tiek rašiau su savo sužeistu prištu i rn usitrynė doh.gif ] Žodžiu minusas nikonui dėl serviso, aptarnavimo, taisymo, tiekimo bla bla. Bet visumoj man jo produkcija artimesnė. O rankoj bet kas man limpa, bile gražiai fotkintų.

O kai atsirado naujesnis, bet klausimų nekilo, dar plius yra 2 kortelės, video. Mane tai visiškai nokautavę papildymai.

Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2012 06 08, 19:21)
tai kad nezino.
RG ka reiskia - buvo seniai? jei buvo koks aiskus kriterijus - jisai ko gero nepasimirso.
pasidalink su xebra tongue.gif

mano visi knisinėjimai buvo žiemą, tikrai nebeatsimenu, bet daug lyginau, skaičiau atsiliepimų, turėdama omeny, kad jie visi ten savo religijos maniakai, va visuma ir kaižkaip paveikė, kad net ta mažesnė canono kaina visiškai nenulėmė, žinant, kad pinigai tikrai labai skaičiuojami.

Bet aš juk nieko nepasakysiu, negi kažkas perskaitys ir eis kažkok pirkti ką pasakiau. Nesąmonė. Toks laiko gaišimas - aš tai perdegiau savo tom paieškom, o tam, kam rūpės, pats suras info. Dabar aš kompais labiau domiuosi, kad pavežtų, o ne fotiku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 08 birželio 2012 - 19:31
QUOTE(rG. @ 2012 06 08, 20:27)
Kad nelabai atsakyti galiu. Man Nikonas atrodo patikimesnis, patinka labiau jo spalvos, net objektyvai. Aš labai daug skaičiau - markII vs d700, gi pilnas internetas  tokių temų. [Tiek rašiau su savo sužeistu prištu i rn usitrynė  doh.gif ] Žodžiu minusas nikonui dėl serviso, aptarnavimo, taisymo, tiekimo bla bla. Bet visumoj man jo produkcija artimesnė. O rankoj bet kas man limpa, bile gražiai fotkintų.

O kai atsirado naujesnis, bet klausimų nekilo, dar plius  yra 2 kortelės, video. Mane tai visiškai nokautavę papildymai.
Papildyta:

mano visi knisinėjimai buvo žiemą, tikrai nebeatsimenu, bet tirkai daug lyginau,  kad net ta mažesnė canono kaina visiškai nenulėmė, žinant, kad pinigai tikrai labai skaičiuojami.

smile.gif kenonas irgi turi 2 korteles, del video tai vyrauja vieninga nuomone, kad kenonas yra geriau, net ir nikonistai tai pripazista smile.gif Kenono didesnis iso, daugiau krosspointu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 08, 19:36)
smile.gif kenonas irgi turi 2 korteles, del video tai vyrauja vieninga nuomone, kad kenonas yra geriau, net ir nikonistai tai pripazista smile.gif Kenono didesnis iso, daugiau krosspointu biggrin.gif

Žinau dėl video. Vat čia jau canonas ir nikonas nebekonkuravo. Buvo d700 vs d800, kai jau buvo pasirinktas apskritai nikonas.
Papildyta:
Aš geriau jums pora portretukų su naujuoju Pentax K5 parodysiu. Žinau klaidas, bet jei pasakysit ką naujo, bus įdomu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 08 birželio 2012 - 20:07
rG, o kaip atrodo sitos foto spalvotos?
Suprantu fotikas geras, bet kur tas wau fotiko, i ka ziuret biggrin.gif ?
As kaip pradedanti, tai man foto arba grazi arba ne, o jau biski ryskiau ar dar koks ten neaiskus navarotas, man nesimato kolkas doh.gif

Kokie nustatymai svarbiausi fotografuot vaiko gimtadieni? Kad butu visi ryskus, nes vaiku daug, judesio daug.
LABAI DEKUI IS ANKSTO 4u.gif
Papildyta:
rG, man 3-ia graziausia smile.gif
Papildyta:
bet ir 1-a labai faina bigsmile.gif
Atsakyti