Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 06 08, 11:13)
nebijosiu. aš pati juk kompleksuota, negabi, valdinga, bjauri boba, tai mes abi kai griebsimės, bus šedevrai, ne kitaip..biggrin.gif 4u.gif

jei tikrai TIK nugara, tai TIK ją ir darkysim biggrin.gif o jei vdurg pasirodys, kad ir visa kita, tai laikykis, asiliuk biggrin.gif 4u.gif

Žiūriu, jūs kūrybinėj ekstazėj biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 07, 21:49)
O as, o as... sedziu apsalusi, apakusi ir visai kitaip ap... pas mane atejo Kaledos ir gimtadienis vienu metu blink.gif Gavau dovanu ff - Canon 5D Mark III  :bigsmile:Ir Sigma superzoom objektyva, 50-500 mm (sunkus, bjaurybe!)  blink.gif Ir kas keisciausia, mano kuklutis 50-tukas ant ff gerokai rimciau atrodo negu ant crop  biggrin.gif

ai nu, negalejau nepasigirti...  blush2.gif

noisy-B, o man kaip tik trecioji patinka. Pirmos dvi kazkaip neuzkabina, per toli mergina, per blanki.

uoba, smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 06 08, 08:22)
Kaip lietuviška biggrin.gif biggrin.gif

Va šitas Tavo komentaras rolleyes.gif

Aš tai marko tikrai nepavyzdžiu biggrin.gif Sveikinu, Jūrlože smile.gif
Atsakyti
Sužiūrėjau tau WAU....mergina labai drąsi o ir foto yra labai nerealių:

1

2

Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 06 08, 11:58)
Va šitas Tavo komentaras  rolleyes.gif
Aš tai marko tikrai nepavyzdžiu  biggrin.gif  Sveikinu, Jūrlože smile.gif

o kodėl? nes nurovei nikoniuką? biggrin.gif

o šiaip net nežinau...čia buvo kas mane subalamutijo, tipo nejamti nikodo ff g.gif tiesą pasakius net argumentų realių neišgirdau, tai sakiau pasidomėsiu kokie skirtumai tarp canono ir nikono... gal tu domėjaisi?
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 06 08, 07:50)
noisy-B, aprangą pats modeliukas pasirinko? Trečia nuotraukytė - nuostabi. Labai gražiai sijonukas plevena  wub.gif O flickr, viena nuotraukytė iš apačios fotografuota...merginos apatinis žandikaulis didesnis, tai taip fotografuojant tai paryškina...taip manau g.gif Kaip medikė pavariau  lotuliukas.gif

Ačiū už patarimą smile.gif sakau, ko tais man nesižiūri, nesupratau, kodėl, štai kodėl smile.gif
Modeliukas turėjo gal 7 suknias ilgas lyg žemės ir vieną šią. Nu pamačiau ir mečiau visas suknias į šalį, wa sakau, kaip nuostabu smile.gif

QUOTE(gotte @ 2012 06 08, 13:21)
Sužiūrėjau tau WAU....mergina labai drąsi o ir foto yra labai nerealių:

1

2

Tikrai, kad VAU, merginos drąsumas smile.gif J/b labai patiko, gražiai pateikta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 08 birželio 2012 - 13:14
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 08, 13:13)
Tikrai, kad VAU, merginos drąsumas smile.gif J/b labai patiko, gražiai pateikta.

o čia rimtai VAU fotosesija? blink.gif
man tai baisi ji.
ta spalvota doh.gif
jb fs dar nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 08 birželio 2012 - 13:21
QUOTE(sayonara @ 2012 06 08, 12:16)
man tai baisi ji.

drinks_cheers.gif

Labs diens 4u.gif
Jurzole smagios dovanos 4u.gif man ir senis zada, bet dar kazkaip savim abejoju ar suvaldysiu toki zveriuka, gal vis tik kazka lengvesnio savo drebanciom letenom pradziai reiktu g.gif biggrin.gif bus matyt, sumyslysiu dar...

Negaliu visai susikaupt darbe, vaizdiniai akyse stovi kaip kur ir ka pyskinciau, o cia rimti perversmai, mokytis daug nauju dalyku reik, o as i kitoj planetoj plaukioju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 08, 13:16)
o čia rimtai VAU fotosesija?  blink.gif

man JB irgi labiau patiko, nors spalvotos kai kurios labai jėgiškai žiūrisi...šiaip aišku daug kas turbūt aikčios dėl to, kad mergonos pozos, atvirumas šokiruoja ir tipo - vat še kaip stipru... bet aš pabandžiau pasižiūrėti ne iš tos pusės, bet labiau kadravimą, emociją, šviesą, apdirbimą, aplinkos pasirinkimą ir man patinka, išties labai labai patinka...bet čia gal skonio jau dalykas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 08, 13:29)
man JB irgi labiau patiko, nors spalvotos kai kurios labai jėgiškai žiūrisi...šiaip aišku daug kas turbūt aikčios dėl to, kad mergonos pozos, atvirumas šokiruoja ir tipo - vat še kaip stipru... bet aš pabandžiau pasižiūrėti ne iš tos pusės, bet labiau kadravimą, emociją, šviesą, apdirbimą, aplinkos pasirinkimą ir man patinka, išties labai labai patinka...bet čia gal skonio jau dalykas...  g.gif

aš ne apie atvirumą, būna kur kas atviresnių foto. aš apie tai, kad spalvotoje fs matau ne šviesą, emociją, atvirumą, aplinką, kadravimą, o fotografo vidutinio amžiaus krizės požymius doh.gif tiesmuka, gašlu, banalu, matyta ir pan., ir šviesa to negelbsti. ir man gėda, kad toks žinomas fotografas tokias foto per nude seminarus daro ir mokina kitus taip fotkint. va jb fotosesijoj yra gerų, ten subtiliau, mergina nepanaši į mėsos gabalą. o spalvota - suchaltūrinta fufufu kaip. bet čia tik mano nuomone..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 08, 13:32)
aš ne apie atvirumą, būna kur kas atviresnių foto. aš apie tai, kad spalvotoje fs matau ne šviesą, emociją, atvirumą, aplinką, kadravimą, o fotografo vidutinio amžiaus krizės požymius doh.gif tiesmuka, gašlu, banalu, matyta ir pan., ir šviesa to negelbsti. ir man gėda, kad toks žinomas fotografas tokias foto per nude seminarus daro ir mokina kitus taip fotkint. va jb fotosesijoj yra gerų, ten subtiliau, mergina nepanaši į mėsos gabalą. o spalvota - suchaltūrinta fufufu kaip. bet čia tik mano nuomone..

Kad būna atviresnių foto tai jo...bet vat kas žiūri nude fotosesiją kokį trečią ar ketvirtą kartą gyvenime tai jau aikčios aikčios... Na bet pas jį nude neretai toks prieskonis gašlumo būna ir tarp subtilesnių kadrų pasitaiko vat tokių drebiančių , tiesiog jo toks stailas...ir nesvarbu, čia krizė jam ar ne krizė biggrin.gif o šiaip gyvenime labai daug to gašlumo yra...daug kur...užslėpto žmonių viduje, už jų namų sienų, ten, kur beribės fantazijos ... tai kodėl kažkokios dalies neparodyt...nesvarbu suvaidinta tai ar ne... ir man kartais visai patinka va toks mėsos drėbimas...galima mane vadinti beskonybe, nenormalia, bet man tai tinka toks drėbalas į akis... aš jį sužiūrėjau, surijau...prisiminsiu..o tai juk ir svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 08, 13:42)
Kad būna atviresnių foto tai jo...bet vat kas žiūri nude fotosesiją kokį trečią ar ketvirtą kartą gyvenime tai jau aikčios aikčios... Na bet pas jį nude neretai toks prieskonis gašlumo būna ir tarp subtilesnių kadrų pasitaiko vat tokių drebiančių , tiesiog jo toks stailas...ir nesvarbu, čia krizė jam ar ne krizė biggrin.gif o šiaip gyvenime labai daug to gašlumo yra...daug kur...užslėpto žmonių viduje, už jų namų sienų, ten, kur beribės fantazijos ... tai kodėl kažkokios dalies neparodyt...nesvarbu suvaidinta tai ar ne... ir man kartais visai patinka va toks mėsos drėbimas...galima mane vadinti beskonybe, nenormalia, bet man tai tinka toks drėbalas į akis... aš jį sužiūrėjau, surijau...prisiminsiu..o tai juk ir svarbiausia.

tai tik nesiteisink. patinka tai patinka.
aš tai arba išpindėjus, arba persisotinus..smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 08, 13:44)
tai tik nesiteisink. patinka tai patinka.
aš tai arba išpindėjus, arba persisotinus..smile.gif doh.gif

nesiteisinu, tik bandau pasakyt, kuom patiko, kodėl ir pan...būtų šaunu iš kitų išgirsti, kodėl patiko/nepatiko... ax.gif

man būna vat foto stilius, kur veža ir viskas...jis gali būti netobulas, gali būti net fotografas nežinomas, bet būna, kad veža žiauriai... čia kažkas panašaus, kaip kad vyrai, moterys...būna kaip aš sakau jie "su razinka"...nu šakės žiūri į bruožus ir gali mirt kaip gražu...nors nei etaloninis gražuolis/gražuolė ten nei ką...
Atsakyti