QUOTE(sayonara @ 2012 06 08, 13:32)
aš ne apie atvirumą, būna kur kas atviresnių foto. aš apie tai, kad spalvotoje fs matau ne šviesą, emociją, atvirumą, aplinką, kadravimą, o fotografo vidutinio amžiaus krizės požymius
tiesmuka, gašlu, banalu, matyta ir pan., ir šviesa to negelbsti. ir man gėda, kad toks žinomas fotografas tokias foto per nude seminarus daro ir mokina kitus taip fotkint. va jb fotosesijoj yra gerų, ten subtiliau, mergina nepanaši į mėsos gabalą. o spalvota - suchaltūrinta fufufu kaip. bet čia tik mano nuomone..
Kad būna atviresnių foto tai jo...bet vat kas žiūri nude fotosesiją kokį trečią ar ketvirtą kartą gyvenime tai jau aikčios aikčios... Na bet pas jį nude neretai toks prieskonis gašlumo būna ir tarp subtilesnių kadrų pasitaiko vat tokių
drebiančių , tiesiog jo toks stailas...ir nesvarbu, čia krizė jam ar ne krizė
o šiaip gyvenime labai daug to gašlumo yra...daug kur...užslėpto žmonių viduje, už jų namų sienų, ten, kur beribės fantazijos ... tai kodėl kažkokios dalies neparodyt...nesvarbu suvaidinta tai ar ne... ir man kartais visai patinka va toks
mėsos drėbimas...galima mane vadinti beskonybe, nenormalia, bet man tai tinka toks
drėbalas į akis... aš jį sužiūrėjau, surijau...prisiminsiu..o tai juk ir svarbiausia.