[My Webpage
sveikos mamytes mezgejeles, norejau parodyti savo darbeli, bet nuotrauka sugebejau ikelti tik taip (nebeisena nors tu ka )
QUOTE(Alicee @ 2012 06 22, 15:13)
[My Webpage
sveikos mamytes mezgejeles, norejau parodyti savo darbeli, bet nuotrauka sugebejau ikelti tik taip (nebeisena nors tu ka )
koooks dailus sijonelis toks lyg nematytas niekur gal galima schemute?
aš ir noriu pagirt, kad labai dailus, man spalvytės gražios
Sveikos,
ateinu su klausimu Noriu savo sūnui numegzti megztuką, tačiau nelabai suprantu, kaip padaryti norimą apykaklę Megztuką darysiu per priekį užsegamą, o apykaklės noriu kaip šitam pavyzdėlyje:
Gal kas netingėsit paaiškinti, kaip tą apykaklę nusimegzti Ačiū iš anksto
ateinu su klausimu Noriu savo sūnui numegzti megztuką, tačiau nelabai suprantu, kaip padaryti norimą apykaklę Megztuką darysiu per priekį užsegamą, o apykaklės noriu kaip šitam pavyzdėlyje:
Gal kas netingėsit paaiškinti, kaip tą apykaklę nusimegzti Ačiū iš anksto
labas rytas, aciu uz ivertinima.
sijonelio schemutes jokios neturiu, neriau derindama tris skirtingus rastus is senos senos knygos"mezgimas". kiek veliau galesiu ideti tuos tris rastus.
QUOTE(uups @ 2012 06 22, 15:23)
koooks dailus sijonelis toks lyg nematytas niekur gal galima schemute?
kaip zadejau ikeliu sijonelio rastu schemas. knygoje jie buvo nufotografuoti ir zodziu aprasyti rastai, tad as pabraiziau pati, treciajam rastui nebeuzteko kantrybes, tai nufotografavau aprasyma is knygos.
pirmasis rastas:
antrasis rastas:
treciasis rastas:
QUOTE(Alicee @ 2012 06 23, 18:11)
kaip zadejau ikeliu sijonelio rastu schemas. knygoje jie buvo nufotografuoti ir zodziu aprasyti rastai, tad as pabraiziau pati, treciajam rastui nebeuzteko kantrybes, tai nufotografavau aprasyma is knygos.
aciu tau labai,- atpazhinau knyga ,- 1979m Gref &Grefo knyga 'Mezgimas'...nu man ten tokie neishraishkingi tie rashtai juodai-baltai nufotografuoti, o sijonelyj taip grazhiai suderinai
QUOTE(uups @ 2012 06 23, 23:28)
aciu tau labai,- atpazhinau knyga ,- 1979m Gref &Grefo knyga 'Mezgimas'...nu man ten tokie neishraishkingi tie rashtai juodai-baltai nufotografuoti, o sijonelyj taip grazhiai suderinai
taip taip, ta pati knyga .as irgi i ja ilgai nekreipiau demesio, ir viena diena nusprendziau paeksperimentuoti, ir net ilgai nesirinkdama, pirmus pasitaikiusius rastus suneriau i sijoneli. Pairodo vsai graziu dalyku toj knygoj esama Sekmes
QUOTE(Luana @ 2012 06 25, 16:23)
Štai mūsų naujas sijonukas
koks gražutis!