Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai,

[My Webpage

sveikos mamytes mezgejeles, norejau parodyti savo darbeli, bet nuotrauka sugebejau ikelti tik taip blush2.gif (nebeisena nors tu ka doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alicee: 22 birželio 2012 - 15:19
QUOTE(Alicee @ 2012 06 22, 15:13)
[My Webpage

sveikos mamytes mezgejeles, norejau parodyti savo darbeli, bet nuotrauka sugebejau ikelti tik taip  blush2.gif  (nebeisena nors tu ka  doh.gif )

koooks dailus sijonelis bigsmile.gif toks lyg nematytas niekur unsure.gif gal galima schemute? blush2.gif
Atsakyti
aš ir noriu pagirt, kad labai dailus, man spalvytės gražios thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

ateinu su klausimu ax.gif Noriu savo sūnui numegzti megztuką, tačiau nelabai suprantu, kaip padaryti norimą apykaklę blush2.gif Megztuką darysiu per priekį užsegamą, o apykaklės noriu kaip šitam pavyzdėlyje:

user posted image

Gal kas netingėsit paaiškinti, kaip tą apykaklę nusimegzti 4u.gif Ačiū iš anksto 4u.gif

Atsakyti

labas rytas, aciu uz ivertinima. smile.gif
sijonelio schemutes jokios neturiu, neriau derindama tris skirtingus rastus is senos senos knygos"mezgimas". kiek veliau galesiu ideti tuos tris rastus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alicee: 23 birželio 2012 - 09:00
QUOTE(uups @ 2012 06 22, 15:23)
koooks dailus sijonelis bigsmile.gif toks lyg nematytas niekur unsure.gif  gal galima schemute? blush2.gif

kaip zadejau ikeliu sijonelio rastu schemas. knygoje jie buvo nufotografuoti ir zodziu aprasyti rastai, tad as pabraiziau pati, treciajam rastui nebeuzteko kantrybes, tai nufotografavau aprasyma is knygos.

pirmasis rastas:
user posted image
user posted image

antrasis rastas:
user posted image
user posted image

treciasis rastas:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Alicee @ 2012 06 23, 18:11)
kaip zadejau ikeliu sijonelio rastu schemas. knygoje jie buvo nufotografuoti ir zodziu aprasyti rastai, tad as pabraiziau pati, treciajam rastui nebeuzteko kantrybes, tai nufotografavau aprasyma is knygos.

doh.gif
aciu tau labai,- atpazhinau knyga biggrin.gif ,- 1979m Gref &Grefo knyga 'Mezgimas'...nu man ten tokie neishraishkingi tie rashtai juodai-baltai nufotografuoti, o sijonelyj taip grazhiai suderinai thumbup.gif
Atsakyti
pasirodau ir aš su pasiruošimu rudenėliui

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2012 06 23, 23:28)
doh.gif
aciu tau labai,- atpazhinau knyga biggrin.gif ,- 1979m Gref &Grefo knyga 'Mezgimas'...nu man ten tokie neishraishkingi tie rashtai juodai-baltai nufotografuoti, o  sijonelyj taip grazhiai suderinai thumbup.gif

taip taip, ta pati knyga biggrin.gif .as irgi i ja ilgai nekreipiau demesio, ir viena diena nusprendziau paeksperimentuoti, ir net ilgai nesirinkdama, pirmus pasitaikiusius rastus suneriau i sijoneli. Pairodo vsai graziu dalyku toj knygoj esama smile.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Štai mūsų naujas sijonukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2012 06 25, 16:23)
Štai mūsų naujas sijonukas

koks gražutis! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2012 06 27, 16:21)
koks gražutis!  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti