Galima ir nuo apacios numezgi visas dalis iki pazastu,tada surenki ant apvalaus virbalo ir siaurinant mezgi iki kaklo.
lilijyte, Rasa32 labai grazus, jaukus ir silti mezginukai
QUOTE(rasa32 @ 2013 01 06, 23:20)
Galima ir nuo apacios numezgi visas dalis iki pazastu,tada surenki ant apvalaus virbalo ir siaurinant mezgi iki kaklo.
O man dar klausimas- kaip taip graziai gaunasi ismegzti sagu linija, man niekaip Skylutes sagoms darai vertikaliai ar horizontaliai ir visa sagu linija atskirai, ar kartu su visu mezginiu ismezgi?
QUOTE(lilijyte @ 2013 01 08, 15:35)
kreipiuosi pagalbos. mezgiau megztuką nuo apačios, numezgiau dalis iki pažastų, sudėjau viską ant virbalų su viela ir negaliu toliau mezgti, nes virbalų viela neišsiraito, plėšia man tas rankoves ir patys virbalai per ilgi.
Patarkit ką dabar daryti? gal kitokių virbalų ieškoti? jei taip, kokių?
Patarkit ką dabar daryti? gal kitokių virbalų ieškoti? jei taip, kokių?
tai cia taip:
1. pries jungiant rankoves rpie kuno reikejo tiek rankovese tiek kunelio mezginiuose rankoviu pazastukuose susimazint po koki bent 5-10 akiu... bet net to nepadarius toliau pamegz kokias 5 eiles pamatysi kaip neliks tos bedos pazastelese
2. gal valas per ilgas, gal reikia ne 80 cm ar 60 o dar trumpesniu valu... tada lengvaiu suksis...
cia parasiau is savo patirties. dar valu megzant ir esant jam per ilgu tai as vis ji susitempiu tai yra (as desiniaranke) desini virbala su avlu patraukiu kad akiu mezginio diduma sueiti i kaire puse.. irgi lengviau...ypac jei akiu skaicius mazeja..kaip reglanu mezgant.. paskui jau ant 4 virbalu tieisog pereinu.
ne pati mezgiau... pas rusaites radau... labai patiko, tai atvelku ir čia. gal aks pasinaudos.
http://club.osinka.r...113422#11113422
http://club.osinka.r...113422#11113422
Paprasta suknele is serijos ''Siulu dieta'' Kazkada kazkam buvau pirkusi siuos siuliukus,bet netiko,ilgai sukau galva,ka is ju padaryti ir stai dukrytei gavosi suknyte.
Siulai-Ailze Ecolana.Mezgasi labai smagiai,lygios akys,o kaip nesiosis dar neaisku.
Siulai-Ailze Ecolana.Mezgasi labai smagiai,lygios akys,o kaip nesiosis dar neaisku.