Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai,

QUOTE(studija @ 2013 01 01, 14:45)
labai puikus, gal kur nors yra jo schema?

Paskaitykit 43psl., yra schema mirksiukas.gif

QUOTE(lilijyte @ 2013 01 01, 19:48)
pirmas blynas  rolleyes.gif  Džiaugiuosi pabaigus, nes įvairių rankovių ir kitokių dalių pilna spinta mėtosi  lotuliukas.gif

Gražus darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 01 01, 19:48)
pirmas blynas  rolleyes.gif  Džiaugiuosi pabaigus, nes įvairių rankovių ir kitokių dalių pilna spinta mėtosi  lotuliukas.gif

super thumbup.gif labai grazu ir miela wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzana* @ 2013 01 01, 11:42)
Na kiek žinau,tai šiemet paskutinis mados klyksmas yra kaukolės  biggrin.gif ,tai pabandžiau numegzti liemenę berniukui

ispudinga thumbup.gif
Atsakyti
Dukrytes megztukelis.Turiu sau daug priekaistu,bet vis tiek rodausi smile.gif

user posted image

user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=rasa32,2013 01 04, 22:51]

Kokie čia gali būti priekaištai
g.gif
Megztukas tiesiog SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nerealiai atrodo 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 01 01, 20:48)
pirmas blynas  rolleyes.gif

labai smagus, jaukus atrodo ir spalvyte puiki 4u.gif
QUOTE(rasa32 @ 2013 01 05, 00:51)
Dukrytes megztukelis.

truksta zodziu kaip nerealu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 01 05, 00:51)

WOW!!! nuostabu!!!!
Atsakyti
rasa32 megztukas nerealus 4u.gif
Atsakyti
rasa32, va čia tai bent žiemiškas megztinukas thumbup.gif gal tu sau priekaištų ir turi, bet aš nematau dėl ko preikaištauti, o svarbiausia dukriukui tinka ir patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 01 04, 23:51)
Dukrytes megztukelis.

Tikrai gražus ir tos elniukų nosytės thumbup.gif
Atsakyti
Rasa32 - ir vel matosi, jog padirbeta is sirdies! Mano manymu geriausias filtras buna suzinoti jog darbas tikrai geras, kai ji uzsimano kopijuoti ir kitos smile.gif) O man pastoviai taip buna doh.gif

Lace peledziukai, fantastiskos rastuotosios kepurytes, tavo raudonoji suknyte su burbuliukais, sitie elniukai raudonnosiai.. labai grazu ! wub.gif
Atsakyti
Aciu,kad nepastebit trukumu biggrin.gif Man paciai labai grazu tokio tipo megztukai,bet juos megzti labai nepaprasta,tur but reikia daug ju numegzti,kad ''atkalti'' sistema ar spec.literatura skaityti,kuri tik anglu kalba doh.gif Nuo virsaus ,matyt ,geriau megzti,tada ilgius lengviau atitaikyti.Na,kol kas megsiu paprastesnius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 05 sausio 2013 - 14:22
QUOTE(rasa32 @ 2013 01 05, 16:21)
Aciu,kad nepastebit trukumu biggrin.gif Man paciai labai grazu tokio tipo megztukai,bet juos megzti labai nepaprasta,tur but reikia daug ju numegzti,kad ''atkalti'' sistema ar spec.literatura skaityti,kuri tik anglu kalba doh.gif Nuo virsaus ,matyt ,geriau megzti,tada ilgius lengviau atitaikyti.Na,kol kas megsiu paprastesnius biggrin.gif

o tu ne nuo virsaus ta megztuka mezgei?? jei ne, tai kaip tada? as galvojau, kad tik nuo virsaus smile.gif
Atsakyti